23. elokuuta 2013

Effect Nail Design Kit x 3


Inspiroiva, värikäs, helppokäyttöinen, kätevä, monipuolinen, tarkka, yllättävä. Esimerkiksi näin kuvailisin Suomessa brändättyjä uusia Effect Nail Design -koristelukyniä. Sain kunnian tavata Effect Finlandin toisen yrittäjän, ihanan Kaisan, täällä kotikaupungissani Joensuussa. Olen jotenkin superinnoissani siitä, että näin kansainvälisen näköinen ja -tuntuinen tuoteidea on lähtöisin juuri täältä. Täällä on kahden visuaalisen, kynsitaidetta rakastavan naisen voimin iltoja vietetty tutkien ja suunnittelen, töitä tehden ja haaveillen uudesta kynsien koristelun mullistavasta tuotteesta. 


Effect Nail Design Kit koostuu kahdeksasta kynsilakasta, joissa jokaisesta löytyy sekä perinteinen kynsilakkasivellin, että patentoitu mikrokärki tarkkoihin koristeluihin. Lakkapullot on muotoiltu kynämäiseen pakkaukseen, mikä helpottaa piirtämistä ja pullon käsittelyä.

Jokaisen pullon saa kierrejalustan avulla myös erikseen irrotettua ja yhdisteltyä mieleisekseen toisten lakkojen kanssa. Paketista löytyy seitsemän eri teemanmukaista sävyä ja yksi kirkas viimeistelylakka. Sävyvalikoimaa löytyy tällä hetkellä kolmen kokoelman verran, jotka esittelen alempana.


Koristelusetin mukana tulee söpö ohjevihkonen, jossa vinkataan kuinka lakoilla saa parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi hitaan kuivumisen välttää sillä, että lakkaa ohuella kerroksella nopein vedoin. Moni näistä pigmenttipitoisista lakoista peittää intensiivisesti jo yhdellä kerroksella, mutta eri sävyissä on toki vaihteleva koostumus ja osa jää läpikuultavammaksi. Olen huomannut, että lakkoja voi myös aivan hyvin kerrostaa käyttämällä pikakuivattavaa päällyslakkaa.

Itse koristelukuviot sen sijaan kuivuvat mielestäni nopeasti! Tekniikka kehittyy kun pääsee tositoimiin koristelukynien kanssa. Lakat näyttävät hyvin pigmenttipitoisilta ja koostumus takaa intensiivien jäljen ohuellakin lakkaviivalla.

Vihossa on huomioitu tärkeä seikka koristelukärjen ylivuotamisen (eli pursuamisen) estämiseksi. Lakkapulloon saattaa jäädä painetta, jonka saa eristettyä puristamalla kevyesti muovipulloa, samalla kun sulkee sen. Myös koristelutekniikkaan on annettu vinkkejä, nimittäin siisteimmän tuloksen saa kun ei kosketa koristelukärjellä kynnen pintaa. Pakkauksessa tulee myös puhdistusneula, mikäli mikrokärki tukkeutuu.


Effectin valikoimiin on tullut myös ohut kaksipäinen Nail Deco Brush koristelusivellin, johon olen täysin rakastunut. En tiedä mikä aiemmissa koristelusiveltimissäni on mennyt pieleen, mutta tämän kanssa nysät kynteni ovat saaneet aivan ihmeellisen tarkkoja sivellinkoristeluja, joita en ennen ole osannut taiteilla.

Koristelusivellin on pakattu samanlaiseen pullosysteemiin kuin lakatkin, joka on ehkä maailman fiksuin säilytysratkaisu, nimittäin tyhjään pulloon voi laittaa kynsilakanpoistoainetta. Tämä tarkoittaa sitä, että sivellin on aina puhtaana ja valmiina toimintaan. Omat puhdistusrituaalini ovat sen verran laiskoja, että kyllä kelpaa. Siveltimen voi muuten myös kierittää johonkin lakkapulloon, jos tietää, että juuri sitä sävyä käytän aina nimenomaan sivellinkoristeluihin (kuten allekirjoittanut valkoista).Nail Deco Brushilla pääsee jokainen Design Kitin hankkija leikkimään, sillä sen saa tällä hetkellä kokoelman mukana veloituksetta. Sivellin on myöhemmin tulossa yksittäin myyntiin verkkokauppaan.


Sitten niihin kokoelmiin:


Effect - The Perfect Escape


Kesän kausikokoelma The Perfect Escape -settiin kuuluu shimmerinen pronssinruskea, musta, sähkönsininen, mintunvihreä, persikkainen vaaleanpunainen, shimmerinen pinkki, keltainen ja kirkas lakka.Effect - Bring The Champagne


Bring The Champagne!'ssa kohtaavat klassiset jokanaisen sävyt niin ranskikseen kuin muihinkin hemppiksiin koristeluihin. Kokoelmaan kuuluu kirkas lakka, hopeaglitter, kirkkaanpunainen, vaaleanpinkki, valkoinen, hopea, lämmin violetti, sekä vaaleanpunainen nudelakka.Effect - Crown JewelSyksyn kausikokoelma Crown Jewel on saanut väri-inspiraationsa jalokiven sävyistä. Kokoelma säihkyy kirkkaan lakan lisäksi tummansinisen, vaaleansinisen, kelta/kultaisen, punaisen, tummanvioletin, valkoisen ja vihreän shimmerin sävyissä.


Kyllähän näillä taiotaan kynsitaide jos toinenkin! Esittelen lakkoja enemmän in action ja pari helppoa koristelulakkausta erillisessä postauksessa, ettei tästä venähdä kilometrimerkintää, mutta tässä yksi suosikkidesign ja niin helppo, että minäkin sen osaan:

Bring The Champagne! tositoimissa.
Miksi minä sitten täällä näistä kynistä vauhkoan? No siksi, että tykkään niistä! Olen saanut koriestelupaketit huomiini erään projektin tiimoilta, jossa pääsen mm. säveltämään koristeluja kaduntallaajien kynsille. Tästä lisää ihan pian, joensuulaiset yössä hiippailijat, pysykää kuulolla ;)


Kynsikynistä lisää Effectin Facebook-sivuilta.
Koristelusettejä saat jälleenmyyjiltä ja LashLovers-verkkokaupasta.

Edit: Koristelusetin hinta on 24,90€
Nail Deco Brush 5,90€

Minkälaisia tunteita tällaiset koristelu-uutuudet herättävät?

7 kommenttia:

 1. Noi näyttää tosi mielenkiintoisilta! Ja aivan ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla jos tulee tilaisuus :) Ja kiitos, kynnet on yhdet mun suosikit, mitä oon koskaan osannut taiteilla!

   Poista
 2. Ooh, tuo Effect Nail Deco Brush kuulostaa hyvältä! Tiedätkö, mistä sellaisen saisi, kun tuolt sivuilta en sitä ainakaan löytänt (yksittäin) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä kysymys! Koristelusivellin lähetetään kaikkien kokoelmien ostajille ilmaiseksi ja se on tulossa vielä erikseen myytäväksi verkkokauppaan. Effect viestii tästä sitten verkkosivuillaan, kun sivellintä voi ostaa erikseen :) Lisäänpä tämän faktan tuohon tekstiini.

   Poista
 3. Kivalta näyttää setti ja kynnet on kerrassaan upeat. Tukkeentuiko kärki monesti noita tehdessä? Jos, niin saiko helposti auki tuolla "tikulla"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä taitavat olla sellaisia ei-tukkeutuvia kärkiä, nimittäin neulaa ei ole tarvinnut kertaakaan :) Mikrokärki on toiminut joka kerta oikein mallikkaasti.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3