21. heinäkuuta 2013

Lumenen huulisorbetti Marjojen hehku

Hain keväällä Lumenen kampanjaan Indiedays Inspirationin kautta, mutta en tullut valituksi. Lumene palkitsi kuitenkin kaikki hakeneet kesäisellä meikkisetillä, jonka mukana sain kaksin kappalein Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbetia eli Vadelma Ihme Huuli Sorbettia. Tai kivemmin huulikiiltokynää :)



Korkkasin aiemmin hempeän sävyn 13 Kukkaketo ja vaalea shimmerinen hohto huulille tuntui ihan kivalta, mutta jotenkaan tuote ei säväyttänyt. Kunnes eilen kuorin kääreistään myös toisen huulisorbetin sävyssä 15 Marjojen hehku ja badabim badabum! Ihana!

Väsähtänyt sunnuntailookki muuttaa muotoaan marjahuulilla.


Tykästyin tämän marjanpunaisen sävyn pigmenttiin ja vahamaiseen koostumukseen. Kyseessä vaikuttaisi tosin olevan enemmänkin huulipuna kuin kiilto, vaikka koostumus on läpinäkyvämpi kuin useissa punissa.

Kynällä on kätevä levittää tuotetta ja mietinkin, miksi huulipunia ei muutenkin voisi pakata erimallisiin ratkaisuihin. Ohuempi kärki mahdollistaa tarkemman levittämisen ilman rajauskynää ja jotenkin tämä on jykevämpi kuin pyörivät punat. Tällaisia mattana kiitos ja syksyn sävyissä, kiitos!





 Tällä viimeisellä kuvalla jos ei myynti lähde nousuun... ai ei.

Joko olette tutustuneet markkinoilla pyöriviin huulikyniin? Onko suosikkeja?

18 kommenttia:

  1. On kyllä nätti väri. Pitäisköhän itse myös tuollaista harkita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin käydä testeröimässä kyniä, löytyy niin montaa eri koostumusta ja pigmenttiä :)

      Poista
  2. Mulla on kaksi IsaDoran huulikiiltokynää, sellaisena tumman pinkkinä ja korallinvärisenä, ja ne on kyllä yksiä lemppareita olleet nyt kesällä <3 Tosi kivoja ja helppokäyttöisiä ilmeen piristäjiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitavat muuten olla ainakin hylsyiltään hyvin samankaltaisia nämä huulimeikkikynät. IsaDoraa olisi kyllä myös testattava, taidan päätyä itse kosmetiikkahyllylle testeröimään josko yhtä mieluisia värejä löytyisi :)

      Poista
    2. Suosittelen ainakin sitä Coral Cocktailia, sopisi varmaan sinullekin tosi hyvin, kun se on sellainen lämpimän korallinen sävy. Ja oli siinä muitakin tosi nättejä sävyjä.

      Poista
  3. Tuo on kyllä ihana tuote :) Just sulle sopiva väri!

    VastaaPoista
  4. Ihana väri! Itselläni on L'orealin Glam Shine kiiltokynä (postaus siitä löytyy täältä: http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2013/06/glam-shine.html), ja olen kyllä tykännyt. Kuten sanoit, tuo kapeakärkinen kynä on kyllä jotenkin helpompi ja tarkempi käsiteltävä, kuin perinteinen huulipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä, kurkkaanpa hetimiten :) Ovat kyllä varsin käteviä nämä kynät!

      Poista
  5. Aaa, ihana väri. Myynti nousee ainakin yhden puikon verran. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee punaisille huulille! Kannattaa silti tosin testailla eri merkkejä, voi olla sävy- ja koostumuseroja :)

      Poista
    2. En osaa olla niin pro. :D Muutenkin niin harvoin tulee käytettyä. Yhen punasen huulipunan omistan ja enemmänki voisin/haluaisin, jos tulis ravattua enemmän muuallakin kuin töissä. (Hikiseen keittiöduuniin ei oikein puna sovi.. :))

      Poista
  6. Voi että tuo on väri ihana! :)

    Itse olen tutustunut myös noihin huulikiiltokyniin, äiti oli nimittäin ostanu mulle sellasen Cliniquen version. Muuten oli tosi hyvä (kestävyys ym.), mutta se on mun mielestä liian tumma mun väreihin / useimpiin vaatteisiin, mutta oon satunnaisesti käytellyt. Mutta tuo Lumenen Marjojen hehku kyllä houkuttelee, aivan ihana <3 Jotenkin en "osaa" käyttää huulipunaa vaikka ehkä haluaisinkin, enkä huulikiilloistakaan kauheesti tahmaisuuden ja liian kiillon vuoksi tykkää, mutta tuo huulikiiltokynä on ihan täydellinen välimuoto! Ja tuo väri on ihana, pakkpo saada :)

    Ja vielä tämän kilometrikommentin loppuun halusin vielä sanoa että blogisi on todella kiva! Päädyin tänne joskus puoli vuotta (?) sitten ja olen siitä asti lukenut. Vaikutat fiksulta ja todella sympaattiselta tyypiltä ja postauksesi ovat todella kivoja! Sopivasti kosmetiikkajuttuja, normielämää ja välillä vähän syvällisempääkin materiaalia. Oli myös kiva lukea vanhoista postauksesta noita lähetystyö-juttuja, itsekin haaveilen edes lyhytaikaisesta sellaisesta. :)

    Siunattua ja aurinkoista loppukesää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tykkää käyttää tahmaisia huulikiiltoja, ne on aina liimautuneena hiuksiin tai muuhun. Tässä tosiaankin yhdistyy huulipuna ja kiilto.

      Kiitos ihanasta ja rohkaisevasta kommentista :) Hienoa että sinulla on noin mahtava unelma, en usko että kenenkään sydämelle asetettu lähetystyö on sattumaa. Jumala on kutsunut kaikki kristityt elämään sanomaa todeksi, saatamme toimia vain hieman eri ympäristöissä ja eri tavoin. Täällä Suomessakin tilanteet kärjistyvät yhä vihamielisemmin, oikeaa sanomaa ja rakkautta tarvitaan joka paikassa. Jos käyt seurakunnassa, joka mahdollistaa esimerkiksi lähetysaktioita, niin ne ovat mahtavia tilaisuuksia tutustua lähetystyöhön ja käydä nuuskimassa vähän maaperiä :)

      Poista
  7. Ihanan kirkas tuo väri! Mulla on samaisesta sarjasta sävy 17 Tuoksuvat puut ja olen kyllä tykännyt paljon. Puikolla on helppo levittää nopsastikin tarkat punaukset huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä sopivan kirkas ja kätevä vaikka lennosta heittää huulille :)

      Aika lyyrinen sävynimi tuo Tuoksuvat puut :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3