10. heinäkuuta 2013

mini-murut

Pitkän kynsilakkojen ostotauon jälkeen hyppyysiini päätyi neljä Color Club miniä, 2€/kappale. Näinkään tavallisia lakkasävyjä en ainakaan myönnä ennen omistaneeni. Color Clubista taas lakkamerkkinä tykkään ylivoimaisesti eniten.

Color Club - Ruby Slippers on the joululakka. Olen ehkä hieman ajoissa liikkeellä, mutta niin monta joulua on vierähtänyt ilman perinteisen säihkyviä kirkkaanpunaisia kynsiä. Kuvitelkaa nyt sitä tragediaa. Glitterlakkojen helppokäyttöisyys piilee niiden kestävyydessä ja peittävyydessä. Liuskottuvat kynnetkin saavat tasaisen pinnan lakoilla, joissa on tekstuuria tai sattumia. Hämmennyin vallan swatch-kuvia googlatessani, että Essiellä on lähes samaniminen ja samannäköinen lakka Ruby Slipper.

Ex-violettifriikkiyteni nostaa varovasti päätään. Color Club - Ms. Socialite on violetti creme Rebel Debutante -nimisestä kokoelmasta. Sävy on lämmin keskivioletti, luumuinen ja syksyinen. Mieleni kammareissa vuodenajat ovat jotenkin aina hieman edellä todellista ajanjaksoa. Talvella pastelliset kevätlakat, kesällä synkeät syyssävyt. Ehkä se on sitä muodin ennakointia tai jotain..

Color Club - Pardon My French on herkkä pastellinen vaaleanpunainen nimikkolakka samannimisestä kokoelmasta. Minulta löytyy ennestään täysin nudeja, sekä tuksupinkkejä, mutta hemppisranskiscreme uupui. Hyvä syy ostaa jokapaikan peruslakka.


Color Club - Si Vous Please arvatenkin kuuluu myös Pardon My French -kokoelmaan, ja sillä saa peruslakkoihin mehevän sokerikuorrutteen. Kyseessä on jonkinlainen must have, monikäyttöinen prinsessalakka, valkoinen/kirkas sheer glitter.

Sellasia minilöytöjä tänään! Ensiksi kynsille Ms. Socialite

4 kommenttia:

 1. Nuo glitter näyttää tosi ihanilta. :)
  Mullakin on CC:n Pardon My French, isommassa purkissa tosin. Itse petyin kyseiseen lakkaan, koska se tarvitsee monta kerrosta peittääkseen, vaikka on creme. Ei mun mielestä kelpaa oikeestaan mihinkään muuhun kuin glittervoikkareihin. Tai ehkä mulla oli vaan maanantaikappale, toivottavasti sun on parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Minusta tuntuu, että lähes kaikki vaaleat cremet toimivat vain kerrostettaessa (tai sellaisia yksilöitä minulta löytyy). Kelpasi kolmella kerroksella, joten kyllä tämä vielä minun kärsivällisyyden rajoihin menee, verrattuna esim. Color Club - Who Are You Wearing'iin jossa neljäkään kerrosta ei tunnu riittävän :) Jospa Pardon My French paranee vanhetessaan (paksuuntuessaan..?).

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3