6. huhtikuuta 2013

merenneitohenkiset kynnet

Koska merenneitokynnet olisivat näyttävämmät, nämä ovat siis vain merenneitohenkiset kynnet ;) Olipa ihanaa taas pitkästä aikaa kaivaa kynsilakkalaatikko esiin, valikoida fiilikseen sopiva lakka ja suunnitella kivoja koristeluja. Kokemuksen puutteen huomaa aina, kun yritän asetella pieniä härpäkkeitä kynnelle siististi, mutta omaan silmään näistä tuli kuitenkin sievät!


Turkoosit suomu(/diskopallo)vivahteiset kynnet edustivat minua tänään Joensuussa järjestämässämme Savo-Karjala-Kainuu-alueen kynsiharrastajien miitissä, jota vietettiin siis jo toista kertaa ihanaisten naisten kesken.

Pääroolia kynsien luomisessa näytteli kirkkaan turkoosi kynsilakka Color Club - Blue Ming (Ah, tuo sävy! Oikea rakkauslakka.) ja suomumaisesti eri sävyissä kimaltelevat ja läpikuultavat hexagon-glitterit violetilla pohjalla. Glitterit ostin kynsiharrastajien edellisestä tapaamisesta.


Kynnet ovat helpot myös aloittelevalle koristelijalle:

- Pohjalle lakataan kirkas tai vaalea aluslakka.
- Kärjet (tai oikeastaan noin puolet kynnestä näin lyhyissä pituuksissa) lakataan kivalla sävyllä ja tehdään haluttu muoto, eli tässä tapauksessa vinoranskis. Kerroksia niin monta kuin lakka vaatii peittävään tulokseen. Rajan ei tarvitse olla täydellinen, kun se peitetään glittereillä. Jos olet hidas lakkaaja, kuten minä, kannattaa tehdä yksi tai kaksi kynttä kerrallaan, ettei lakka ehdi kuivua.
- Dipataan dotting tool tai vaikkapa hammastikku ohuelti kirkkaaseen lakkaan, poimitaan sillä glitterit yksitellen ja asetellaan vielä hieman märkään lakkaan.
- Lakataan kerros-pari päällyslakkaa.

Saatinkin ihailla keväisiä, dramaattisia, näyttäviä, varisevia, lyhyitä ja pitkiä kynsiä kaikilla miittiläisillä. Tapaamisesta on tietenkin tulossa vielä postauksia erikseen. Esiteltävää riittää, sillä paljon hyödyllistä ja ihastuksen kiljahduksia aiheuttaneita uutuuksia löytyi ainakin minun goodie bagistani :)

11 kommenttia:

 1. Nää siun kynnet oli viel nätimmät livenä, mitä nyt kerkesin kahtoo.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paitsi muutama paljetti oli jo siinä vaiheessa tiellä tietymättömillä :D Kaikilla oli kyllä ihanat kynnet!

   Poista
 2. Ompas nää raikkaankeväiset, ja tuo lakan sävy. :O Pakkosaada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, suosittelen! Blue Ming on niiin upea turkoosicreme varsinkin kevääseen ja kesään. Peittää 2-3 kerroksella ja on pettämätöntä Color Club -laatua :)

   Poista
 3. Vau, todella upeat kynnet! Niin kauniin väriset. Tämä on kyllä mahtava ja laadukas blogi täytyy sanoa. Ja olet hurjan kaunis<3 Ihanaa, aurinkoista kevättä kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Ja suurkiitos kehuista blogia kohtaan! Yritän tehdä parhaani. Oikein aurinkoista kevättä sinnekin kaunokaiselle! <3

   Poista
 4. Nää on kyllä tosi kauniit kynnet ja tuo lakka on upean värinen! Paljon paremmin onnistunut hexagon-glitterein toteutettu koristelu kuin mun viime kokeilu... Ehkä mä uskallaudun postaan sen blogiinkin, vaikka ei ollut kyllä yhtään onnistuneet värisävyvalinnat. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3