11. huhtikuuta 2013

kynsiharrastajien kevätmiitti | osa 1

Muun muassa tällaisia kynsiä saimme ihastella, kun 12 kynsiharrastajaa kokoontui jo toista kerta yhteen tärkeän aiheen äärelle :) Harrastustoimintamme kulminoituu Facebookin Savo-Karjala-Kainuu-alueen kynsiharrastajat -ryhmään, johon kaikki kynsienlaittoon hurahtaneet paikalliset ovat vapaita liittymään. Tapaamisten järjestäminen tapahtuu innokkaiden ihmisten toimesta.

Kynsiharrastjajien miitin ajatus on jakaa inspiraatiota, kynsikuulumisia ja viettää mukavaa iltaa samanhenkisten naisten kesken. Tärkeää on tietenkin se vertaistuki ja myötäily, jota kynsistä höyryämisestä harvoin vastaavissa määrin saa :D

Kokoontumis- ja illanviettopaikaksi Annie tarjosi meille sievän kotinsa, jonka persoonallista vanhaa henkeä allekirjoittanut ihasteli. Kattokaa nyt tuota huonekorkeutta, ikkunoita ja kattolistoja Sponsorit kuuluvat tapaamisiin mikäli osallistujat niitä haluavat haalia. Meidän miittiin osallistui hurja määrä eri yrityksiä, maahantuojia ja verkkokauppoja, joiden tervehdyksiä ja tuotteita ihastelimme kaikki aivan huuli pyöreänä goodie bageistämme.

Tässä Heta tutkii pussukasta paljastunutta lakkaa säihkyvissä punaisissa kynsissään.

Alla osviittaa siitä, mitä kaikkea lahjapussi ja arvontapussukka sisälsi (+ yksi ostokseni lakkakirppikseltä). Oi onnea kun kohdalleni osui taas pari pinkkiä ihanuutta! Suurin osa tuotteista oli samoja kaikille, mutta arvontapusseista kukin sai sitten vähän erilaisia yllätyksiä. Tuotteisiin ja sponsoreihin palaan toisen merkinnän muodossa.
(oi noita hehkuvanpunaisia hiuksia!)

Ihmeteltyämme tovi lahjapussukoiden antia, siirryimme pikkuhiljaa pystyttämään lakkakirppistä toiveissa tyhjentää varastoja. Itse myin yhden violetin lakan ja ostin tilalle toisen (täydellisen neonoranssin), eli win/win ;) Lopuksi lakoistani päätyi pari myös vaihtokauppaan, joista sain tilalle leimauslevyn ja leimauslakan.Ilman ruokaa ei ole miittiä - ainakin jos tulet Pohjois-Karjalaan :D


En ole nähnyt montaa yhtä suloista, ystävällistä ja matolla peput pystyssä kyykkivää (ko piti kuvata kynnet ympyrässä!) ihmistä kuin miitissä sai taas tavata :) Kiitos naiset, kiitos yhteistyökumppanit! Palataan astialle pian tuotteiden hypistelyn parissa!

Psst. Junassa istutaan matkalla kohti Awardseja...

6 kommenttia:

 1. Kuka on tehnyt nuo upeat leopardikynnet? *_* Haluan samanlaiset!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun kynnet on nuo ekan kuvan leopardit! :)

   Poista
 2. Mä etsiskelen ja selailen tässä eri blogejen vanhoja miittailukuvia ja nää on kyllä paitsi tosi onnistuneita valokuvia, niin myös kivannäköinen asunto Anniella ja ihanannäköisiä herkkuja ja lakkoja... Ja, ja... :)

  VastaaPoista
 3. Ekan kuvan nonparellikynnet tekivät minuun syvän vaikutuksen :O jotain alitajuista, kenties...

  VastaaPoista
 4. Näyttää mahtavalta miitiltä! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3