16. maaliskuuta 2012

ne pienet kivat jutut

Olen monista blogeista bongaillut näitä Just Little Thingsejä ja ihastuin konseptiin itsekin niin kovin, että halusin tehdä oman pienet kivat jutut -kokoelman. On ihastuttava idea kerätä kokoelma arjen pieniä juttuja, joista tulee iloiseksi tai tyytyväiseksi ja huomata vielä kuinka monet niihin samastuvat. Eritoten niihin, joiden luulit olevan omia outoja pikkuilojasi :) Ja ehkä se tärkein: Ymmärtäminen, mistä kaikesta voi olla kiitollinen.Lähetin JustLittleThingsiin vielä pari omaa fiilistelyäni, jotka puuttuivat listalta:
"Se tunne kun kävelet uusissa hiuksissa kampaajan ovesta ulos" ja
"Se kun huomaat hiuksiesi heiluvan tuulessa kuin elokuvissa" ja
"Kastuminen läpimäräksi kesäsateessa"

Tämän postauksen tekoon on muitakin syitä: Aika on niin kortilla opinnäytetyön ja muiden härdellejen kanssa, ettei kunnon blogipäivityksille ole juuri nyt aikaa. Muista härdelleistä kerron myöhemmin lisää, kunhan minulla on lupa ihan kunnolla innostua. Nyt yritän keskittyä oppariin.

Ps. Ihan huippuja juttuja taas mun ykkösidoli Jumala on tehnyt. Kirjoitin eilen kirjeen, jossa tekstimuodossa toin ilmi rukouksia ja mitä mulle kuuluu, miltä musta tuntuu (=vali, nyyh, pliis). Suljin sen kuoreen ja kirjoitin siihen että Isä Jumalalle. Sain seuraavana aamuna sähköpostilla rukousvastauksen. Jumala on vissiin vähän nykyaikaisempi kuin mie ja miun snail mailit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3