5. maaliskuuta 2012

day 15: delicate print

Delicate = herkkä, hauras, siro, hento 
 

Värilakkana herkälle printille toimii Snowcrystalin cremepinkki, joka oli taas haastellisin levitettävä vähään aikaan. Laitoin lakkaa 4 kerrosta, eikä tulos silti ollut lähelläkään tasaista. Raidat jäivät ikävästi näkyviin joka kerroksella ja sivellin oli jotenkin tosi lötkö ja vaikeasti hallittava. Siksi kynsinauhoihin jäi tosi paljon röppöjä, joita yritin siistiä huonoin tuloksin jälkeenpäin. Mörh.

Ideana oli kuitenkin hennot ja yyber-tyttömäiset kynnet, joiden kärkiä somistavat pitsimäiset kukkakiehkurat. Nimettömään piti tökätä vielä vaaleanpunainen strassi (joka on ihan liian iso ja ulkoneva).

Herkkistä sai aikaan Konadin kukkaleimoin, laatasta m50 (edelleenkin ainoa Konadini). Olen aika tyytyväinen siihen kuinka monipuolisesti yhtä koristelulaattaa voi käyttää ja haasteen myötä on joutunutkin käyttämään. Noh, kyllä muutkin kuin kukka-perhos-pitsi-kuosit olisivat kivaa vaihtelua...

Teen harvoin huvikseni söpöjä ja perinteisen kauniita lakkauksia, joten käytän haasteessa tilaisuudet hyödyksi ja teen näin simppeleitä, ehkä kliseisiäkin manikyyrejä ihan ekaa kertaa :)

Googlailin muuten muitakin suomalaisia 31 kynsilakkahaasteen kanssa taiteilevia bloggaajia, jos joku muukin haluaa inspiroitua haasteesta:

Pumpulipupu: 31 viikon kynsilakkahaaste
Laatikollinen lakkaa: 31 Day Challenge
Asetonihuuruja: 31 päivän haaste
Passion for Nails: 31 Days Nail Challenge
Manicure Madness: 31 Day challenge
SanNails: 31 Day Challenge

Muitakin löytynee, jos oikeilla hakusanoilla osaa etsiä.

Kynsilakkahaasteen 15. päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3