30. elokuuta 2011

miun uudet syksykengät


"Siis harvinainen mies!" tokaisi yksi rouvasasiakas Biancossa, kun mieheni suorastaan vaati minua ostamaan bootsit. Ainut on mies laatuaan <3 ja aitomokkaiset syyssappaat hankittu. Kenkiä en osaa ostaa vain ihastumalla. Kengät ovat minulle sellainen investointi, jotka eivät saa olla heräteostos, vääränmalliset tai -kokoiset, niitä pitää voida käyttää kaiken kanssa vaikka joka päivä. Kengissä ajattelen aina ensin käytännöllisyyttä ja siksi jalkinehyllyni eivät notku. Onneksi on sellaisia hetkiä, kun jo kaukaa näet, kuinka jossain yksilössä kauneus kohtaa käytännön. Hintalappu jää näkökentän ulkopuolelle ja pussiin sujahtaa musta mattapintainen kenkälaatikko.

PS. Valintaan saattoi vaikuttaa se, että Singaporessa lyhytvartisia bootseja vilisi kaikkialla ja ehdollistuminen oli helposti suoritettu.

4 kommenttia:

 1. Ihanat bootsit! Ja muistuttavat toisaalta siitä, että itsekin voisi jo harkita syyskenkien ostoa.

  VastaaPoista
 2. Kivat bootsit! Ja järkevyyttäsi kenkä-asioissa arvostan. Mikään ei ole tylsempää kuin kalliit kengät, jotka hiertää. Siunausta!

  VastaaPoista
 3. Piti vielä sanomani, että onnittelut tuoreelle avioliitolle - ihana hääpari!

  VastaaPoista
 4. Varpunen: Kiitos, miustakin :) Joo, olen joutunut kantapään kautta aina kokemaan oman koon loppumista, niin ajattelin olla kerrankin ajoissa. Ja kylmät kelithän ne pamahtikin tänne itärajalle...

  Marita: Kiitokset! Avioliitto on kyllä ihana asia, minkä sitä nyt on saanut kokea parin viikon verran :)tuntuu oikein siunatulta.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3