24. elokuuta 2011

kotiinpaluu

Ei ole kotiaamukahvin voittanutta, vaikka kaksi viikkoa nautiskelin Starbucksin caramel-frappuchinoja. Samoin paahdettu ruisleipä kera juuston ja paprikan = täydellinen makuyhdistelmä! Perunoitakin ehti tulla ikävä. Kaukomaiden ruokakulttuurista on siis palattu (eli häämatkalta) ja uutta kotia päästy asuttamaan :)

Olen tätä nykyä rouva. Vaimo. Ensimmäistä kertaa allekirjoitin uuden pyöräni omistuspaperihin tuoreen sukunimeni ja muikistelin onnellisena. Tuliterä maastopyörä oli siis osittainen häälahjoitus isäni pyöräliikkeestä (anti-piilomainos), kun oma pitkään palvellut lehmäni anastettiin vieraille laitumille. Äh, pyöristä viis! Uskon, että häihin liittyvät höpinät kiinnostavat nyt enemmän. Nyt on vain sellainen kokemusähky häiden ja matkan jälkeen, että on mahdotonta aloittaa jotenkin järjestelmällisesti.

Varon hieman kuvien julkaisussa, koska haluamme mieluummin säväyttää kerralla isolla kuvarykmentillä, kuin että kaikilla jo Facebookeissa vilahtaa kymmenet räpsyt meistä ja häistämme. Kauniita otoksia tuli paljon ja kannatan kaikkia hankkimaan häihin hyvän kuvaajan. Meitä kuvasi tuttumme Risto Kuittinen, jolla on tuore valokuvausyritys. Kunhan näette enemmän hääkuvia, ymmärrätte miksi kehuskelen. On tärkeää löytää kuvaaja, joka vastaa teknisesti ja tyylillisesti toivottua lopputulosta. Kannattaa vaikka vilauttaa kuvaajalle muutamia hääkuvasuosikkeja (esim. googlesta). Tänään pääsemme vielä valikoimaan Riston kanssa varsinaisia hääkuvia.

Tässä yksi suosikkiotoksistani. Fanitan tätä tunnelmaa ja intensiivisyyttä ja rakkautta, joka kuplii, eikä kumpikaan poseeraa epäluonnollisesti (tai irvestele minun tapauksessani).


Kuva on autosta vihkimisen jälkeen. Tällä erää ei vielä paljasteta muuta. Mutta lupaan, että kuvia tulee vielä! Meillä on käynnissä neuvottelut niiden nettijulkaisusta :)

Ps. Nyt lähden päivittämään kolmen viikon blogivajauttani. Love these mornings with my favourite blogs!

4 kommenttia:

  1. awwww... ihana kuva ja onnea tuoreelle avioparille. ^^

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin ja vielä kerran onnea hääparille <3. Lisäkuvia odotellessa :).

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3