7. kesäkuuta 2010

Tyllimekkolove

Eilen vietettiin seurakuntaystävän kihlajaisia ja valmistujaisia samassa syssyssä. Minulla kun ei sattumoisin ole hovikuvaajaa, on otokset asusta otettava ennen lähtöä kiireessä kirjapinon päältä - ja rajata kintut nilkoista alaspäin pois kuvasta.

Sen lisäksi, että juhla-asuni koostuu kaikesta hyvin edullisesta, on kokonaisuudessa muutama itselleni erikoisempi juttu. Ensinnäkin, suoristin hiukset ensimmäistä kertaa taas kuukausikausiin, luultavasti puoleen vuoteen. Kyllä ne vähän sileämmältä livenä näytti kuin näissä kuvissa... Hiukset kuitenkin tuntuvat ihanan pitkiltä ja siisteiltä. Suoristamisen vaiva ja hiuksen kulutus ovat sitä luokkaa, ettei operaatiota tule huvikseen tehtyä.

Toinen jännä seikka on korkkarit, joita en laita jalkaan kuin pakon edessä. Nyt muuton jälkeisen esineiden vakiokatomisen myötä oli vaihtoehtoina valkoiset tummuneet lättäballerinat, ruskeat talvisaappaat tai mustat tappajakorkkarit. Tappakorkkarit oli luonnollinen vaihtoehto, koska bolerokin oli musta ja kyseessä oli sentään juhlat. JUHLAAAT! Tykkään panostaa juhlatunnelmaan. Nyt kesähäitä kehiin, kiitos!

Kolmas outous on rannekoru. Tuo muovinen krumeluinen jättiläishärpäke ei kumma kyllä ei pyörinyt tiellä tai tuntunut liialta killuttimelta ja ylipukeutumiselta, vaan oikeastaan päinvastoin, se toi omaan tunnelmaan jotain pientä uutta glamouria.
  • vaaleanpunainen tylliunelmamekko 5e, second hand
  • pitsibolero, 10e Espanja
  • rannekoru, tuliainen Italiasta
  • violetit sukkahousut, 2,5e KappAhlNe korkokengät. Jaiks. Tällä kertaa kuitenkin selvisin nilkantaipumisvahingoilta ja pysyin kiitettävästi pystyssä, kiitos sen, ettei tarvinnut kävellä 100 metriä pidempiä matkoja. HUH HUH. Olen aika ylpeä itsestäni.


  • lolitamaiset korkokengät 2e, second hand

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3