11. kesäkuuta 2010

Bravo Blogger!

Olen äimistynyt! Viimeinkin Blogger kehitteli helppokäyttöisen ja monipuolisen ulkoasun muokkaustoiminnon. Ei enää kömpelöitä naapurin blogista kopioituja css-koodeja, jotka eivät kuitenkaan toimi. Ulkoasu on viime aikoina (no okei vähän pidemmänkin aikaa) astunut muutenkin blogilandiassa isoksi tekijäksi. Layout heijastaa suoraan blogin persoonaan ja sisältöön, mikä ei tietenkään tarkoita, että kaikilla pitäisi olla huoliteltu modernin minimalistinen antikvaarinen otsikkoteksti valkoisella pohjalla. Antaa persoonoiden näkyä! Kannattaa kokeilla, itse ainakin koluan mallit perin pohjin läpi. Taisikin jo oma suosikki hetkeksi löytyä ja mikä jännää, se on valmiina tarjottuna mallina oikein kelpaava :)

T. visuaaliahmatti

3 kommenttia:

 1. Hmm... Ehkä tämä vähentää jokavuosittaista häslinkiä miettiessä että mikä css-rimpsu tekee mitäkin. Tosin suurin osa noista oli jo käytössä vanhassa blogger editorissa, mutta muutamia kivoja juttuja on tainnut tulla lisää.

  Oli se kyllä sinänsä hauska ongelmanratkonta puzzle selvitellä koko homman logiikkaa kun oma tietous riittää perus html -juttuihin, jotka nekään ei päässä pysy. Mutta nyt voi ainakin tehdä pikkumuutoksia toistamatta tuota urakkaa.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kiva ominaisuus, heti piti leikkiä :D Hienoa blogger!

  VastaaPoista
 3. Jep, kyllä mie ainakin positiivisesti yllätyin monipuolisista värinvaihtomahdollisuuksista ja siitä, että ei ole mallista riippuvainen mitä ominaisuutta saa säätää.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3