8. helmikuuta 2015

toffeelakka

Jo syksyllä MeikitHeaven lähetti maahantuomansa kosmetiikkabrändin Peggy Sagen muutaman kynsilakan ja käsinaamion testiin. Olen pari kertaa yrittänyt tehdä lakoilla vesimarmorointia siinä railaakkasti feilaten, kiitos marmorointitaitojeni täydellisen puuttumisen. Sen jälkeen lakat ovat jääneet kokeilemattomien lakkojen laatikkoon.

Nyt halusin jotain neutraalia ja simppeliä kynsille, ja muistin, että yksi Peggy Sagen lakka vaikutti tosi jännältä nudelta tai jopa ruskealta, jollaista en ehkä itse koskaan osaisi valita ostoskoriini. Mutta tuopa lakka spesiaaleine toffeesävyineen yllättikin positiivisesti.Toffeelakka on nimeltään 753 Nude Velours ja se kuuluu Nude-kokoelmaan. Lakka on mukavan kiiltävä puhdas creme ja koostumukseltaan löysä, joten varovainen lakkaaminen on paikallaan. Lakka kuitenkin peittää todella hyvin, etusormessa vain yksi huolella levitetty kerros. Pikkurillissä kaksi.

Keskisormen tumma luumu creme on myös Peggy Sagelta ja kantaa nimeä 084 Tulipe Noire. Ja taas vain yksi paksuhko kerros lirua lakkaa ja upea kiilto. Hieman siistimistä kynsinauhoilta, niin ei tuo lakan juoksevuuskaan haittaa.


Peggy Sagen lakkapullot ovat muodoltaan neliskanttisia ja nämä saamani kantavat 11 ml tavaraa. Sivellin on samantyyppinen kuin esim. China Glazen lakoissa - melko pitkä ja ohut. Minun maakuuni vähän liian ohut, mutta ihan hyvin sillä onnistui levittää. Sen sijaan olisin kaivannut vähän enemmän pituutta korkkiin, niin neliskulmaisesta olisi saanut paremman otteen.


lila creme Peggy Sage Tulipe Noire*
vaaleanruskea creme Peggy Sage Nude Velours*
violetti tekstuurilakka IsaDora Purple Crush*

*saatu blogiesittelyä varten

MeikitHeavenilla 11ml Peggy sagen lakat maksavat 7,20€ ja sävyvalikoimaa löytyy reilusti. Vaikka jollain tasolla tämä ei brändinä niin houkuttelekaan, lakkojen laatu oli silti positiivinen yllätys.

2 kommenttia:

  1. Ihanan sävyinen tuo lakka, ja kynnet on muutenkin nätit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä yllätti minutkin, ei todellakaan sellainen sävy, jonka normaalisti osaisin valita! :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3