27. maaliskuuta 2014

Clarins Opalescence in action


Sananen tuotteista

Opalescence Face & Blush Powder on kaltaiselleni kalpeakasvolle upea keksintö tähän vuodenaikaan. En ole koskaan tuntenut oloani kotoisaksi shimmerglitter-aurinkopuutereissa, joiden kanssa on kokoajan neuroottinen "näkyykö rajat poskilla.. häivytinkö kunnolla..sotkenko valkoisen paidan.. näyttääkö solariumilta" -fiilis.

Opalescence-kasvopuuteri antaa kevyttä mattapintaista sävyä kasvoille ja paletista löytyy erisävyisiä alueita, joissa puuterisutia pyörittelemällä voi vaikuttaa tummuuden ja persikkaisuuden/ruskean määrään. Ne, jotka hamuavat voimakkaampaa pigmenttiä, tuskin tällaista tarvitsevat, mutta heille, joka vitivalkoisuudessaan jatkuvasti joutuu tyytymään liian tummiin kasvomeikkeihin, tämä toimii kuin unelma. En ole koskaan ennen tähän aikaan vuodesta edes vilkaissut aurinkopuuteriin päin ja vaikkei Opascence virallisesti sellainen olisikaan, ajaa paletti täysin elävöittämisen tarpeet talven valkaisemalla hipiällä.

Cream Blush - 02 Candy levittyy smoothisti vaikka sormilla ja sävynä vaalea persikkaisen pinkki on aivan nappivalinta. Cream Blush tuntuu sormenpäissä kermaiselta, mutta poskilla se muuttuu puuterimaiseksi, silkkisen pehmäksi punaksi. En ymmärrä mitä tuossa sormet-naama-välissä tapahtuu, mutta meikkipussini vakioasukkaaksi hiippaillut kultainen paletti ei petä, niinkuin moni kokeilemani puikkomuotoinen poskupuna, joiden pigmentit pakenevat ihohuokosiin. 

Ombre Minerale Eye Quartet Palette
- 12 Vibrant Light tarjoillaan vaaleanpunaisen, violetin, harmaan ja kimallevalkoisen sävyissä. Olin teini-iässä violetin luomivärin suurkuluttaja, mutta nyt lilat tuntuvat liian kovalta ja kylmältä luomillani. Tähän meikkiin käytin vaaleanpunaista sisänurkkiin ja alaluomelle, sekä violettia alarajauksina ja kevyenä varjostuksena. Valkoista "keijupölyä" töpöttelin sisänurkkiin, joka vähän varisi ympäriinsä. Keijupöly on kuitenkin virkistävä koostumus, eikä glitteriys erityisesti haittaa minua. Harmaa nappi taitaa jäädä minulta käyttämättä, kuten kevätluomivärisetit minulta yleensä - en osaa mieltää niitä värimaailmaani sopiviksi.

Joukon yllättäjä! Pakko myöntää, etten ollut superinnoissani Joli Rouge Brilliant Perfect Shine Sheer - 21 Pink Orchid -huulipunasta, kun hylsyn päästä vilkaisin sävyä. Ajattelin, että samanlainen peruspuna, kuin sen kymmenen muuta "Pink Orchidin" sävyistä pöytälaatikkokaveria.

Alkunihkeydet kaikkosivat, kun huulipuna päätyi huulille: Punan koostumus teki vaikutuksen keveydellä ja kimaltelulla, se liukuu huulille pehmeästi ja tuntuu kostetuttavalta. Mikä parasta - sävy ei ole tuhannesti nähty mitäänsanomattomuus, vaan huulilla jotenkin lämpimään taittava, jopa aavistuksen korallinen ja mielestäni aika kaukana Pink Orchidista :D Hyvä niin! Sheerit huulipunat sopivat niille, jotka eivät kaipaa normihuulipunien intensiivisyyttä ja tarkkoja rajoja, sekä heille, jotka eivät arvosta huulikiillon tahmaisuutta ja nestemäisen kiiltävää pintaa. Joli Rouge on sheer-huulipunista helposti paras kokeilemani.


Löysin monta mahtavaa tuotetta Clarinsin kevätkokoelmasta,
 löytyikö teille jotain kokeiltavan arvoista?

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset :) Pakko kehua, että näillä tuotteilla ei ollut kovin vaikeaa.

      Poista
  2. Tuleeks sullekki mustapäitä ylähuulen päälle?! huh en siis ookkaan ainoa :D

    toi meikki on iiihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, jos mustapääni tekevät jonkun onnelliseksi - niitähän minulta löytyy. Tuijotin tosin näitä kuvia ja mietin, että miten tämänlaatuisesta otoksesta saa mustapäitä sihrustettua :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3