22. elokuuta 2012

isot edellä...

...pienet perässä. And that's who I am:in pariin.


En tosin täysin lämpene tälle That's who I am -konseptille, sillä ei joidenkin asioiden muuttaminen ole haitaksi. Eritoten jotkut "I smoke weed, and that's who I am"-heitot pistävät miettimään. Kohta listasta varmaan löytää "I am an alcoholist and that's who I am". Ei minusta ole aina jees hyväksyä itsessään asioita sellaisinaan. Tästä omastakin merkinnästä löytyy asioita, joista haluaisin kasvaa, enkä hyväksyä luonteenpiirteekseni, koska "mä vaan oon tällanen" tai "kun mun horoskoopin mukaan oon tällanen" tai "kun mut kasvatettiin tällaseks". Toki ihmisessä pitää olla ominaisuuksia, mutta monista heikkouksista, elämää vaikeuttavista asioista tai kiusauksista on mahdollista päästä pois, jos ei itse naulaa niitä persoonaansa kiinni.

Ps. Monta slidea löytyi sinkkuudesta ja hääunelmista, mutta entä se "I am happily married with the most perfect husband"-kuva? :P

3 kommenttia:

 1. Tää andthatswhoiam olisi mielestäni jokaisen kohdalla mielenkiintoisempi, kun sen toteuttaa omia kuvia käyttäen. Itselläni on tää juttu omine kuvineen blogissani.
  Tässä on hyvä idea, mutta se on hieman persoonaton kun kopioi kuvat joltain sivulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän tässä tule millään tavalla kokonainen persoona esiin, kun suurin osa piirteistä on listaamatta :)

   Poista
  2. Totta! Olispa vielä parempi keino tehdä semmoinen tiivistelmä itsestään hauskalla tavalla :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3