26. toukokuuta 2012

Dove Beauty Blossom

 Ihastuttavan raikas, kukkainen ja samalla kirpsakka – näin kuivailisin Dove Limited Edition Beauty Blossom Deep Care Complex–kosteusvoiteen tuoksua. The Body Shopin vakkarivartalovoin purkin pohja vilkkui jo pari kuukautta sitten, mutta olen sinnitellyt sen jälkeen löytämilläni testereillä ja voidejämillä. Tulipahan viimeisetkin matkakokoisiin purnukoihin säilötyistä kosteusvoidepisaroista lätkittyä ihon ravinnoksi, kun venytin ja venytin uuden vartalovoiteen hankkimista. Rakastan kyllä ostella ihan peruskempparituotteita kosteusvoiteista vanulappuihin ja kokeilla uutuuksia, mutta tämän kuukauden budjetti ei salli oikein minkääntasoista shoppailua. Siispä Prismaan, mars.


En edes ehtinyt nuuskuttelemaan asti, kun nappasin vain jonkun kohtuuhintaisen ja kivannäköisen rasvapurkin hyllyltä. Tuote osoittautui kuitenkin varsin miellyttäväntuoksuiseksi sokkokaupaksi. Beauty Blossom levittyy mukavasti ja on sitä perus-Dove-laatua, monella kun luultavasti löytyy jostain tämän merkin kosteusvoiteesta käyttökokemusta.


Yksi jännä juttu rasvasta aiheutuu: se kihelmöi iholla ennen imeytymistä ja jättää sellaisen freshin viilennyksen ihon pintaan. En tiedä olisiko se merkki kuivasta ihosta, vai voiteen ominaisefektistä, kun siinä tuo ”Deep care complex” seisoo.  Muistaakseni joku muukin Doven rasva jätti samanlaisen tuntuman, olisiko ollut se vihreäpurkkinen Fresh.


Tästä mulle riittää taas ihon kostukkeeksi pariksi kuukaudeksi :) Hintaa lystillä oli 3,49€. Saa nähdä kuinka ahkerasti jaksan hoivata ihoa ennen kuin se altistuu Aasian auringolle.

2 kommenttia:

  1. Kurkku-Dove on parasta opiskelijabudjettiin(kin) taipuvaa tuotesarjaa! ;)

    Pääsit muuten blogipostaukseeni, käy kurkkaamassa http://youhatemeyesno.blogspot.com!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3