16. joulukuuta 2011

toiveissa kivoja juttuja

Vihdoinkin sain kasattua pikapikaa ennen töihin ryntäystä jonkun toivekollaasin materiasta. Tämä ei virallisesti ole mikään joululahjatoivelista, mutta sellainen, että voisin itse rahaisan hetken tullen hankkia. Haluan muutenkin tarkemmin olla valitsemassa mitä puen päälleni ja mihin pennoset uhrataan.

1. Pehmeä söpö pyjama
Olen pitkään nukkunut mahdollisimman kevyesti ja en voinut kuvitellakaan tuovani peiton alle mitään pitkiä housuja, mutta vanhuus ei tule yksin... ei vaan meillä on aika viileä asunto talviaikaan, mutta pääasiallinen syy flanellipyjamaan olisi hengailla siinä ihanasti ja leppoisasti joulun alla ja aikana. Etenkin jouluaattoaamuna on ihana kömpiä jossai tuollaisessa katsomaan Lumiukkoa...

2. Pitkät villasukat
Koska tulee talvi. Koska pyöräilen paljon. Koska pehmeys ja mukavuus <3

3. Dolce Gusto
En ole koskaan perustanut mistään erikoisemmista keittiöhärveleistä, mutta joskus tekee aivan sikana mieli hyvää lattea tai hemmottelukahvihetkeä. Siihen olisi Dolce Gusto kapselikahvinkeitin. Tämä nyt on vielä syvän harkinnan alla. Voisin ehkä käyttää rahat jotenkin muutenkin.

4. Koruja
Minulla on yhdet ainoat juhliin sopivat korut ja ne ovat hääkoruni, joita en mielellään ihan joka kissanristiäisiin laittaisi. En ole koskaan raaskinut panostaa koruihin vaan oikeastaan saanut kaikki lahjaksi tai tilaisuuden tullen. Tarvitsisin sievän hopeisen peruskorusetin: korvikset, kaula- ja rannekorun.
Kuvassa Kalevalan Vanamoa ja Onervaa

Ps. Blogihiljaisuus johtuu kiireestä, work work and work... but I'll be back.

2 kommenttia:

  1. Söpsät noi Kalevalan korut...jotenkin tosi epä-kalevalamaisia. Ja toi kahvinkeittohärveli...tekis kanssa mieli hankkia, mutta jotenkin aina uskottelen itelle, että ei sitä kuitenkaan ikinä tuu käytettyä ja et ne kahvinapit maksaa liikaa ja on jotenki ylipakattuja ja vaikeita.

    VastaaPoista
  2. maukku: Noniinpä ei kuitenkaan käytä rahan edestä tuota härveliä... Mutta kyllä ehkä silti sen hankin jos on rahhoo ja tulee vaikka alennukseen. Mut hyvä perustelu on että latteja sun muita ei kuitenkaan saa kuin kahvilasta ja ne on sielläki niin kalliita. Kapselius kiehtoo, mutta tosiaan ylipakkaus on totta!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3