24. marraskuuta 2011

day 8: metallic


Hopeahan olisi ollut ihan liian ilmeinen vaihtoehto metalliksi. Valitsin Nubarin mattalakan nimeltä Vital sillä perusteella, että minusta se näyttää ihan harjatulta teräkseltä - paitsi violettina. Enkä hyväksy esimeriksi kodinkoneissa muuta metallipintaa kuin harjattua terästä.

Nubar Vitalin sain aikoinaan Jangsaran arvonnassa ja se näyttää upealta googlatuissa kuvissa, mutta omien kynsien kaikki liuskat ja kuhmut näkyvät turhan armottomasti mattapinnan läpi.

Koristehärdellit yritin valita teemaan sopivaksi (ja harjoitella samalla niiden liimausta), mutta aina käy ilmi, että kynteni pinta-ala ei tahdo riittää monillekaan koriste-ekstroille.

Olen lukenut liikaa taas kynsiblogeja ja tällä hetkellä haaveilen CesarsShopista tilaamista mielessä pari Konadin koristelulevyä ja -lakkaa. Postikulut maksaisivat (hurjat) 4 euroa... liekö kimppatilauksesta kiinnostuneita? (Joensuu) Kimppaostoksissa postikulujen puolittumistakin parempaa on vertaisrtuki kaikelle hömppätilaukselle ;)

2 kommenttia:

  1. Kimaltava violetti näyttää mattana aika houkuttelevalta! Ehkä juurikin tolla mattalakalla saisin tuon glitterkammoni pois!??!

    VastaaPoista
  2. Maukku: siis todellakin! Kaikki ysärivibat karisevat mattalakalla. Se tekee ihanan huurteiseksi kimaltavat ja ceremelakat. Tämän postauksen lakka on itsessään mattalakka mutta päällyslakkana esim. Essie Matte About You on oikein hyvä. Löysin eBaysta joskus 6-7 eurolla, mikä nyt ei silleen ole kallis kun se tekee joka lakasta ihan uudenlaisen.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3