13. huhtikuuta 2011

mineraalimeikkejä edullisesti

Dollarin kurssi ei tällä hetkellä prameile, nimittäin valuuttamuuntimen mukaan 1 USD$ = 0,69109 €, mikä tarkoittaa sitä, että dollareilla ostetut tuotteet ovat meille suhteessa halvempia. Tästä tietämättömänä otin ilon irti kurssista ja tilasin vakkari-mineraalimeikkifirmaltani, eli The All Natural Facelta, päivitystä meikkipussiin. Uutiskirjeessä annettiin vielä koodi 40% alennukseen, joten ihanan kukkaroystävälliseksi koko shoppailu tuli :) Koodi on: NEW SITE, joka laitetaan tilauksen lopussa discount code -kenttään. Koodi on voimassa 22.4. asti. Kannattaa ottaa hyöty huimasta alesta!

Suosittelen firmaa kaikille, joita kiinnostaa luonnollisemmat (ja huomattavasti halvemmat kuin Suomen) ehostustuotteet. Kokeilu ei todellakaan ole kallista, postikulut ovat Suomeen 3$, eli 2 euroa ja rapiat. Ainoa vaiva, mitä nettikaupasta tilaaminen vaatii, on oman tilin liittäminen Paypaliin, joka ei sekään ole vaikeaa (mutta kestää parikolme päivää astuakseen voimaan). Nettikaupasta saa paljon erilaisia sävysampleja ja pienempiä tuotekokoja testaukseen. Sivujen ulosanti ei ole kovin professional, mutta kyseessä onkin yksityinen yrittäjä, joka teettää edullisemmin sivut ystävällään. Näin myös tuotteiden kustannukset pysyvät alhaisina.

Tällä kertaa tilasin:
YHTEENSÄ $24.20
-40% ale
YHTEENSÄ $14.52
+ postikulut $3.00
YHTEENSÄ $17.52
= 12,10 euroa

Maksoin siis reilu 12 euroa (+ pieni välityspalkkio Paypalille, joku 0,40€) kaikista näistä tuotteista kotiinkuljetuksineen päivineen.

3 kommenttia:

 1. Hei kiitti vinkistä, tämä tulee tarpeeseen!

  VastaaPoista
 2. S: Itse yllätyin hyvästä hinta-laatu-suhteesta! Olen käyttänyt tuota meikkipohjaa parisen vuotta ja tykännyt kovin. Oman sävyn löytymiawwn tosin meni tovi, joten niistä sampleista kannattaa ottaa hyöty irti (riittää useampaan käyttökertaan), on hieman liikaa noita sävyvaihtoehtoja.

  Yhtä tuotetta en suosittele tilaamaan, nimittäin foundation moussea, joka samplena ainakin kovettui purkkiin parissa viikossa. Ehkä kuivatin sen itse, ehkä se on vain huono tuote...

  VastaaPoista
 3. Sivu voi olla vähän sekava paikoin, esim. aina ei selkeästi ilmaista millaista tuotetta on tilaamassa. Samaa sävyä kun saa monessa eri koossa, jauheena, moussena, kivipuuterina, puikkona jne.. kannattaa katsoa suht tarkkaan sieltä alasvetolaatikosta :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3