14. joulukuuta 2010

huulirasvarakkaus

Onko väärin olla huulirasvariippuvainen ja -rakastavainen. Olisiko hullua keräillä huulirasvoja? Minä ainakin raaakastan erivärisiä, -makuisia, -tuoksuisia, -muotoisia ja -koostumuksisia huulirasvoja. Eräs pikkuprojekti niihin liityen saattaa startata ihan läpipäivinä ;)Kaikki kuvat etsy.com ja mikä parasta, kuvien namit on myös myytävänä! Kirjoita etsyn search-kenttään vain hakusanaksi lip balm ja aah, mitkä valikoimat itsetehtyjä huulivoiteita latautuu eteesi. Eikuin vain ihastelemaan! Etsy.comin idea on myydä yksityisten henkilöiden käsintehtyjä tuotteita ympäri maailman ja tilaaminen on helppo nakki, mutta tarvitset melkein joka paikkaan Paypal -tilin (koska Paypal on luotettava rahansiirtovehje ja vie nopeasti rahat suoraan tililtäsi vastaanottajan valuuttana). Jos joku rakastui Etsyyn ja on vähän hämillään, niin minulta saa kysyä jelppiä. Olen tilaillut mineraalimeikkejä ja koruntekovälineitä jo parisen vuotta tuota kautta. Ihanat valikoimat vain kasvavat kun myyjät lisääntyvät :)

Ps. Anteeksi bloggauskatkoistani! Ne lukijat, jotka kaipaavat viikoittaista ylläpitoa -pahoitteluni-, en pysty! Elämäni on hyvin hektistä ja pääsen omalle koneelleni parikolme kertaa viikossa, jolloin ei oikein ehdi edes bloggeria avata :/ Huomaan, että muutama lukija bloggerista on jo haihtunut. Rip.

5 kommenttia:

 1. Uuh, Muse-rasva näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Tai ehkä maailman ihanin lappilaishenkinen huulirasvan nimi "Northern Lights". Revontulet <3

  http://www.etsy.com/listing/38032861/little-white-chai-lip-balm-vida-bonita?ref=sr_gallery_6&ga_search_query=lipbalm&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=&includes[0]=tags&includes[1]=title&filter[0]=handmade

  VastaaPoista
 3. Niin on ihana :) ja sata muuta syötävännäköistä voidetta! me <3 etsy

  VastaaPoista
 4. Oon monta kertaa käynyt ihastelemassa etsyssä olevia tuotteita. Täytyisi vain opetella, miten tuolta ostetaan jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaaminen on helppoa, mutta kuten monesti ulkomailta tilatessa, tarvitaan Etsynkin maksuihin Paypal-tili. Paypaliin rekisteröidytään olemassaolevan verkkopankin kautta (kortillisen), maksu lähtee omalta tililtä ja palvelu muuntaa automaattisesti valuutat oikeiksi. Paypal on muuten maksuton, mutta se käyttää hivenen korkeampaa kurssia omaksi hyväkseen ja näin jokaisesta ostosta pieni prosentti jää Paypalin palkkioksi.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita <3