17. toukokuuta 2010

Summer blues

Hohoo, hengissä ollaan ja neljän päivän bloggaus/nettikatko tuntui yllättävän pitkältä (joskin nautin joka hetkestä). Kävin siis Tampereella pyörimässä kristillisessä huipputapahtumassa ja yksi päivä kului luonnollisesti Särkänniemessä. Matkalta en varsinaisia blogin aihepiiriin sopivia kuvia ottanut, eikä erityisempää laittautumista tullut harrastettua siinä aktiivisessa menossa ja huimassa helteessä. Pienetekin reissut hyvässä porukassa ovat kyllä elämän suola!

Mekkovalinnan ja useiden roosan puolelle kallistuneiden kommentien vastaisesti koin sinisen olevan enemmän kaipaamani hempeilymekko. Periaatteen vuoksi yritän ostaa mahdollisimman vähän, mitä minulla jo on, ja vaaleanpunaisia mekkoja - niitä kyllä löytyy.


  • Mekko, 13e H&M
  • Punosvyö, 10e Jim&Jill
  • Kassi/laukku, 15e Indiska
Ignoratkaa tuo ketkuiluilme. Ja juu, silityslauta ei ole vielä kotiutunut uudelle asunnolle, kuten mekon rutuista huomaa. Olen kyllä superlaiska ylipäätään silittämään, joten tiedä häntä tuleeko kolttu koskaan kohtaamaan rautaa.Kesäkassilöydös on jännä riippumattomalli, johon uppoaa tavaraa. Sain taas todeta Indiskan vierailulla, että olisin halunnut kokeilla jokaista puljun riepua. Putiikki vastaa tyylitajuntaani niin täydellisesti, että ärsyttää suunnattomasti, kun liikettä ei löydy mistään järkevältä äisyydeltä. Sitten pitää kerralla pulittaa lompakko tyhjäksi, kun pääsee kerran vuodessa ostoksille. Totally unfair! Loput Indiska-saaliista jätän toiseen kertaan. Nyt on pakko kirmata nauttimaan (hieman ukkosenkatkuisesta) kesäsäästä!

1 kommentti:

  1. Näyttää hirmuisen söpöltä tuo mekko ja musta tukka tuo mukavaa kontrastia ja särmää :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita <3