29. elokuuta 2014

sweet dreams are made of Zoya

Ignore the kurttusormet (oikeesti, yyh) ja kiinnittäkää katseenne maailman kauneimpaan nestemäiseen tähtitaivaaseen: Zoya - Dreamiin.


Jos joku lakka voi tehdä ihmisen onnelliseksi, niin Dream tekee. Sävy on ihana syvänsininen höystettynä hopeisella hologlitterillä. Levittyy upeasti ja aavistuksen jellysta koostumuksesta huolimatta jopa yksi kerros riittää. Näissä kuvissa kaksi kerrosta ja vitsi mikä kiilto ilman päällyslakkaa.

Dream kuuluu vuoden 2013 Holiday Zenith-kokoelmaan.


tummansininen lakka Zoya - Dream
aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab

Olen ihan myyty, ihan kuten Auroralle aikoinaan, joka oli ensimmäinen Zoyani. 

Joko lakkakätköistä löytyy Dream? Onko kulttilakan aineksia? 

27. elokuuta 2014

halpislakoilla mainio lopputulos

Halpis on vähän epämiellyttävältä kuulostava adjektiivi, mutta sen kuvaavuuden ja terminä vakiintumisen myötä annan luvan itselleni käyttää sitä. Olen joskus aiemminkin hämmästynyt Natural Code by Lumene -lakkojen yllättävästä laadusta. Monesti edullisista markettilakoista löytyy asteen lötkömpi, harottavampi tai muuten vain käyttökelvottomampi sivellin, mutta nämä pikkupullot kätkevät sisäänsä oikein kelvollisen sudin. Myös koostumus on ihmetyttänyt joka kerralla (ainakin niiden viiden lakan kohdalla, joita olen kokeillut). Ehkä brändi tai sävyvalikoima ei ole kynsilakkaharrastajalle se kiehtovin, mutta ainakin voin suositella lämpimästi Natural Coden lakkoja kenelle tahansa "normaalille" lakkakuluttajalle.

Sain kaksi kynsilakkasävyä, samassa paketissa kuin mehevät Candy Smile -huulikiiltokynät saapuivat väsähtäneitä kasvoja piristämään. Pakko muuten mainita, että yhteistyön muoto on sellainen, että näistäkään tuotteista ei ole pakko kirjoittaa, jos ei itse halua tai koe, että tuotetta kannattaa mainita missään. Bloggaajana arvostan mielettömästi.



Toinen sävyistä on violetti, aavistuksen shimmerinen  Fairytale, jonka väristä tavallisuudestaan huolimatta minulla ei ole koskaan ollutkaan. Fairytalea kuvissa kaksi kerrosta, peitti hyvin, levittyi hyvin. Toinen klassinen ranskalaisiin manikyyreihin aluslakaksi täydellisesti sopiva Sheer Bebe, jota kuvissa kolme kerrosta. Ranskislakasta sainkin idean koristella lakat valkoisin leimauksin.


Violetti lakka Natural Code by Lumene - 9 Fairytale*
Nude lakka Natural Code by Lumene - 3 Sheer Bebe*
Leimauslaatta Konad M62
Leimauslakka Konad - White
Aluslakkana Sally Hansen - Nail Rehab

*tuote saatu maahantuojalta

Mietin joskus, onko lakkojen laadukkuus, värin miellyttävyys ja himottavuus ainoastaan korvien välissä. Yleensä päädyn lopputulokseen, että ei. Niin monet huonot lakat on hankittu ja petytty, ja jotkut merkit vain tuottavat yhtämittaa laadukkaita, ihanan värisiä ja kiehtovia lakkauutuuksia. Joissain myrkyttömyys edustaa paremmin kuin toisissa. Toki kalliita lakkoja mieluummin hankkisi edullisempaan hintaan (no duh!), mutta uskon, että se on osa brändiä. Kallis hinta antaa ainakin kuvitelman laadusta ja mitä kuluttaja ei voi liian helposti saada, sitä se entistä enemmän himoitsee.

Mutta hankkisiko kynsilakkaharrastaja Natural Code -lakkakokoelman itselleen ja keräisikö se kiinnostusta samalla tavalla kuin OPIt ja Essiet? Koukuttava idea. Hmm.

Ihan kaverillisena eleenä haluan mainita, ennenkuin itse lähden penkomaan valikoimaa, taisi olla Anttilan kuvasto, jossa Natural Code -lakat kustansivat 2,90€ (norm. 4,30€ - kannen mukaan voimassa 20.-31.8.).

Ja muuten, arvontaharakoille vinkkinä: Ystäväni Mrs K:n blogissa on nyt synttärit ja arvontoja on luvassa koko viikon ajaksi. Mrs K kirjoittaa englanniksi ja arvonnat ovat auki kansainvälisesti, mutta hän arvostaisi varmasti jos joku palkinnoista kilahtaisi myös suomalaiseen postiosoitteeseen :)

25. elokuuta 2014

IsaDora - Flashing Volume

Ennenkuin tehdään ripsiväriarviointia, pohjustetaanpa hieman omien ripsieni tilannetta. Minulla on taitavasti vähätellen hankalat ripset. Ripseni ovat lyhyet, rakoilevat ja taipuvat eri silmissä eri tavoin. Muuhun väritykseeni verraten ripset ovat luonnostaan myös ihan liian vaaleat. Miltä minä haluaisin, että ripseni näyttäisivät? Haluan, että ripset ovat mustat, tuuheat ja kaarella, mutta ei missään nimessä paakuilla tai sotkemassa luomia. Luonnollisuus ja näyttävyys ovat avainsanoja, mutta siinä onkin jo aika paljon haastetta maskararaukalle.

Sain kokeltavaksi uuden IsaDora Flashing Volume -ripsivärin, jossa on pieni kuminen harja. Harjan erikoisuus sen koon lisäksi on pieni ontto säiliö, johon se kerää maskaramassaa sisäänsä ja näin annostelee enemmän väriä yhdellä kerralla ripsiin. 




 Ennen jälkeen -kuvat puhuvat parhaiten puolestaan:



Flashing Volume todella antaa paljon väriä ja volyymia yhdellä kerroksella. Lupaukset ovat siis täytetyt :)

Lyhytripsisenä pidän erityisen paljon pienestä levitysharjasta. Voisikohan näin voidemaista ja "tehokasta" massaa edes levittää millään jättimäisellä ripsariharjalla? Siisteimmän tuloksen saan, kun levitän väriä vetämällä harjan suoraan läpi ripsistä, ei hinkkaamalla tai edestakaisin nytkyttelemällä. Itseasiassa pitää vähän jopa varoa, ettei samaan kohtaan tule levitettyä monta kertaa uudestaan väriä, ettei massaa tule liikaa.

Tuoreeltaan ripsiväri oli minun makuuni hieman liian kosteaa, mutta sotkevuus hävisi tuotteen "tekeytymisen" myötä - kuten yleensä uusissa ripsareissa. Massassa todella on jotain erikoisen pigmenttistä tai paksua, sillä se ei niin helposti lähde pesemällä kuin monet muut ripsivärit.

Jos haluaa kunnon hämähäkkiripset, Flashing Volumella saa sellaiset kerrostamalla. En kuitenkaan arkikäytössä kerrostaisi FV:ta, sillä yhdellä kerroksella saa jo varsin näyttävät ripset, vaikka lähtötilanne olisi haituvaripsieni kaltainen.

Vain yläripsiin sudittuna:

Minkälaisia ripsi"ongelmia" teillä on  ja korjaatteko ne jollain luottoripsarilla vai jopa ripsipidennyksillä?

24. elokuuta 2014

300 lukijan arvonta

Hei rakkaat lukijat! Kiitos, kiitos, kiitos seuraamisestanne, läsnäolostanne, kommenteistanne, tuestanne, mukanakulkemisestanne ja olemassaolostanne! Nyt on viimein se hetki, kun pyöräytetään käyntiin 300:n Blogger-lukijan kiitosarvonta. Johan se mittari kilahtikin pyöreäksi tasaluvuksi ja vieläpä muutaman lukijan yli :)


Palkintoja on yhteensä kolme settiä, kuten voittajiakin. Kommenttien perusteella useampi palkinto yhden ison sijasta kiinnostaa monia ja kyllähän enemmän palkintoja = enemmän ilahtuneita lukijoita. Palkinnot ovat merkkien maahantuojien lähettämiä ja pakko sanoa, että pikkuisen harmittaa, etten itse voi osallistua.

Halutessasi ilmoita kommenteissa oma palkintojen suosikkijärjestykseksi, näin jokaisella voittajalla on suuremmat mahdollisuudet saada juuri se itseä miellyttävä setti. Ensimmäinen arvontavoittaja saa tietenkin oman ykkösvalintansa, toinen voittajista jäljelle jääneistä seteistä oman suosikkinsa ja kolmannelle jää tietty viimeinen, joka voi hyvällä tuurilla olla juuri se oma suosikki :) Oliko mahdollisimman sekavasti ilmaistu? No, kyllä te ymmärsitte :D


Palkintosetti 1 sisältää:

Natural Code by Lumene Skin Perfector Matt Makeup -meikkivoide, sävy 14 Latte
Natural Code by Lumene Skin Perfector Matt Powder -puuteri, sävy 14 Latte
Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Volume Boosting -ripsiväri, sävy Blackest Black
Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Shadow Liner -luomivärikynä, sävy 2 Pearl Copper
Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Shadow Liner -luomivärikynä, 3 Pearl Blue
Sally Hansen Color Frenzy -glitterkynsilakka, sävy Splattered


 Palkintosetti 2 sisältää:

Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Shadow Liner -luomivärikynä, sävy 4 Pearl Green
Zoya -kynsilakka, sävy Tilda
Zoya -kynsilakka, sävy Kirtridge
IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat -geelipäällyslakka
IsaDora Gel Nail Lacquer -geelivärilakka, sävy Orange Dream
Sally Hansen Color Frenzy -glitterkynsilakka, sävy Sea Salt


 Palkintosetti 3 sisältää:

Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Shadow Liner -luomivärikynä, sävy 6 Pearl Taupe
Zoya -kynsilakka, sävy Rocha
Zoya -kynsilakka, sävy Ling
IsaDora Gel Nail Lacquer -geelivärilakka, sävy Scarlet Red
IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat -geelipäällyslakka
Sally Hansen Color Frenzy -glitterkynsilakka, sävy Spark & Pepper


Osallistuminen tapahtuu oheisella Rafflecopter-lomakkeella, jonka täyttämisen jälkeen halutessasi kommentoi tähän postaukseen palkintosettien suosikkijärjestys. Osallistuaksesi sinun tulee olla julkinen lukija Bloggerin lukijapaneelin kautta (onhan tämä nimenomaan 300:n lukijan kiitosarvonta). Lukijaksi voit liittyä arvonnankin aikana, mutta toivon, ettet arvonnan loputtua heti lähde blogista. Palkinnot postitan Suomeen.

Onnea kaikille tasapuolisesti!


a Rafflecopter giveaway

Jos lomake latautuu huonosti, et ole varma miten siten käytetään tai se ei muuten toimi, voit lähettää osallistuaksesi minulle sähköpostitse (katjamarian@gmail.com) seuraavat tiedot:

1.) Google Lukijapaneelin nimimerkki ja sähköpostisi (pakollinen, 2 arpaa)
2.) Seuraatko blogin Instagram-tiliä, millä nimimerkillä? (vapaaehtoinen, 1 lisäarpa)
3.) Seuraatko blogin Facebook-sivua, millä nimellä/nimimerkillä? (vapaaehtoinen, 1 lisäarpa)
4.) Palkintojen suosikkijärjestys (vapaaehtoinen)

22. elokuuta 2014

täydellinen syksylakka // IsaDora - Sultan Palace ft. IsaDora - Ipanema Beach

Tänään huomioni vei totaalisesti kaunis pihlajanmarjainen piristys: IsaDora - 742 Sultan Palace. Tuo lakka on niin hehkuva, niin täydellisen syksyinen oranssinpunainen, että oikein huokailin onnesta vedellessä sieviä tasaisesti levittyviä kerroksia kynsille.

Muistan kun ihastuin Sultan Palaceen ja ostin sen vuoden 2012 IsaDoran syksyn Jewels of the Orient -kokoelmasta sen näyttäessä niin täydelliseltä syksyn oranssilta. Sittemmin erisävyiset oranssit ja punaiset ovat vallanneet alaa lakkaboksista, mutta ei syksy kyllä ole mitään kunnon shimmeristä ruskaoranssia. Sultan Palace on yksi kauneimmista koskaan näkemistäni oranssinsävyistä, vaikka taittaakin voimakkaasti punaiseen. Lakka peittää hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta kestävyyden vuoksi laitoin kaksi.


Sultan Palacen kaveriksi yhdistin IsaDora - 786 Ipanema Beachin, joka on tämän vuoden Sunset in Rio -kesäkokoelman erikoinen säihkyvä duochrome. Ipanema Beachia olen pyöritellyt hyppysissäni monta kertaa, mutta häpeäkseni en ole sitä kynsikiekkoswatchia enempää kokeillut. Kannatti kokeilla - lakkahan levittyi kuin unelma ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Duochromessa pää"nuottina" vihertävä kylmä kulta ja toisena sävynä näkee violetin välähtelyä.


oranssinpunainen lakka IsaDora - Sultan Palace
kultainen duochrome lakka IsaDora - Ipanema Beach*
aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab

*tuote saatu maahantuojalta

18. elokuuta 2014

Sally Hansen Color Frenzy - 320 Splattered

 Tänään päätetään Color Frenzy -swatchtrilogia upean Splattered-lakan esittelyllä.


Splattered sisältää ihanan paljon isoja kultaista heijastelevia hiutaleita, isoja mustia ja valkoisia (tai haaleanpunaisia) hexagoneja, mattapintaisia valkoisia microglittereitä ja punaisia tikkuhileitä. Tuo kultainen heijastelu on aivan upeaa etenkin tummaa pohjaa vasten. Violetti oli kyllä syksyä henkivä nappivalinta Splatteredin alle.


Tummanvioletti lakka China Glaze -  Let's Groove
Ruosteenpunainen/ruskea lakka OPI - Sprung
Aluslakka Sally Hansen - Nail Rehab

Lopputulemana kaikista kolmesta Sally Hansen Color Frenzysta voisin todeta, että glittereihin en koskaan kyllästy ja mitä uudempia ja kiinnostavampia yhdistelmiä tuodaan markkinoille, olen innoissani niitä vastaanottamassa. Glittereitä voi käyttää niin monella tavalla aina efektikynnestä kaikkien kynsien glitterövereihin. Glitterlakoissa on sekin erityinen puoli, että yleensä lakan hinta ei kerro kaikkea lopputuloksesta. Color Frenzyt ovat keskihintaisia ja maksavat 9,50€ / 11,8ml.


Löytyikö tästä kolmikosta suosikkia?

Sea Salt, Spark & Pepper, Splattered

15. elokuuta 2014

Sally Hansen Color Frenzy - 380 Spark & Pepper

Tänään esittelen teille toisen saamistani Sally Hansen Color Frenzy -glitterlakoista. Sävy kantaa nimeä Spark & Pepper ja näyttää tältä oranssin ja valkoisen (tai tarkemmin vaaleankeltaisen, mutta kuvissa aina valkoisen) kuorrutteena:


Spark & Pepper on kirkaspohjainen glitterlakka, joka sisältää mattapintaisia mustia ja valkoisia mikroglittereitä, satunnaisia mustia tikkuhileitä ja hopeisia (/hologrammisia) isoja hiutaleita. Toimii minusta niin hyvin tuon oranssin kanssa, vähän halloween-vibat jopa aistittavissa. 'Kipinä ja Pippuri' on mielenkiintoisempi kuin pelkkä perinteinen mustavalkoinen konfettilakka ja jättää kynteen hurmaavan kiillon. Ei todellakaan tarvita enää erillistä päällyslakkaa.


Oranssi lakka Zoya - Arizona*
Vaaleankeltainen lakka L'Oréal - Lemon Meringue*
Aluslakkana Sally Hansen - Nail Rehab


Miltäs tämä Color Frenzy näyttää teistä?  
Huomenna (tai sunnuntaina) luvassa sitten viimeinen glitterihanuus ja oma lempparini kolmikosta :)

 *tuote saatu kynsiharrastajien miitissä

14. elokuuta 2014

Sally Hansen Color Frenzy - 360 Sea Salt

Sally Hansen tuo syksyyn uuden herkullisen glitterlakkakokoelma Color Frenzyn. Kokoelmaan kuuluu kuusi eri sävyä, jotka sisältävät erimallisia ja -kokoisia glittereitä. Itse olen niitä kynsilakkailijoita, joiden mielestä glitterillä ei voi koskaan mennä pieleen, joten sanon aina isosti kyllä uusille kimalleihanuuksille.

Maahantuoja lähetti kolme Color Frenzy -lakkaa kokeiltavaksi ja aloitetaan esittely sinisävyisellä Sea Saltilla. Taidankin jättää parhaan lakan viimeiseksi ;)

Sävystä Sea Salt löytyy pienen pientä sinistä ja vaaleaa (vaaleanvihreää?) glitteriä kirkkaalla pohjalla, kultaista shimmeriä ja satunnaisia hopeisia isoja hiutaleita. Nimessä esiintyvä "salt" sopii mikroglitteriseen lakkaan hyvin. Kuvissa yksi kerros.



Värilakkana mintunvihreä Zoya - Dillon
Aluslakkana Sally Hansen - Nail Rehab


Lakat tulevat myymälöihin elokuun aikana. Tässä vielä Color Frenzy -kokoelman kaikki Suomessa saatavilla olevat kuusi kaunokaista. Arvaatteko mitkä kaksi muuta sain testattavaksi..?


Vetoavatko glitterit kynsillä teihinkin?

13. elokuuta 2014

Natural Code by Lumene Candy Smile -huulikiiltokynät

Kylläpä ilahduin, kun Lumene lähetti ihanan yllätyksen pinkkiin silkkipaperiin käärittynä. Natural Code by Lumene on raikas, nuorille suunnattu meikkisarja, joka uudistui hiljattain.

Kokemuksieni mukaan Natural Code -sarjan tuotteilla on loistava hintalaatu-suhde. Meikit ovatkin niitä edullisimpia, joita kosmetikkahyllyltä löytää ja myönnettäköön, että se on usein vaikuttanut ostopäätökseen, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä tuotteeseen. Viimeisimpänä ostin NC:n kivipuuterin reissuun.


Mutta nyt keskitytään syksyisiin uutuusmeikkeihin ja tarkemmin kolmeen ihastuttavaan huulikiiltokynään.

Kynämalliset huulituotteet ovat puskeneet markkinoille rytinällä ja niitä yhdistää helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet. Nämäkin Candy Smile -gloss stickit ovat toisesta päästä rullattavia ja kynämäisen terävämmän kärjen omaavia huulikiiltokyniä, joilla saa huulille joko peittävämmän tai läpikuultavan viimeistelyn. Candy Smile -kynät sisältävät e-vitamiinia ja karitevoita, jotka hoitavat huulia. Huulikiiltokynässä yhdistyy siis väri ja hoitavuus ja se, mitä itse arvostan huulituotteessa, eli tahmaamattomuus.

Candy Smilet tulevat myyntiin syyskuussa 2014 ja sävyvaihtoehtoja on yhteensä kuusi.


Oma suosikkini on arvatenkin korallinpunainen Juicy Popsicle, mutta myös nude Cinnamon Twist yllätti sievyydellään. Nudet huulet tosiaan toimivat parhaiten pienen päivetyksen kaverina, mutta soisin nuden sävyn olevan hieman tummemman ruskea, ettei tule teinimeikkivoidekuorrutehuulet-viboja. Cotton Candyn sen sijaan koin aika pliisuksi ja väärällä tavalla kasarihenkiseksi pinkiksi (vai ysäri?).

Milloinhan muuten ruskeat ysärihuulet muhkealla rajauksella jyräävät tiensä takaisin? Näin pari viikkoa sitten eräällä 2000-luvun puolella syntyneellä neidolla samanlaisen järkyttävän tatuointipannan kaulassaan kuin omassani 90-luvun lopulla (pidin sitä varmaan vuoden ympäri jokaisessa tilaisuudessa, yhtä cool kuin haisevien Ilosaarirock-rannekkeiden jättäminen ranteeseen vuosikausiksi). Muovikaulapantoja muuten taidetaan jo myydä erinäisissä asusteliikkeissä :D Oh no! Ysärilapsen kauhu.

Palataanpa vielä kuitenkin aiheeseen - Ovatko kynämäiset huulituotteet löytäneet tiensä meikkipusseihinne? Mitkä sävyt ovat suosikkejanne?

11. elokuuta 2014

IsaDora Gel Nail Lacquer - 222 Pink Bomb

IsaDora toi keväällä Suomeen Gel Nail Lacquer -sarjan, jonka lakoilla saa aikaan geelilakkamaisen kiillon ja kestävyyden ilman uv-lamppua. Kokoelmaan kuuluu yhdeksän värilakkaa ja Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakka, joita yhdessä käyttämällä syntyy geelilakkamainen lopputulos.

Värilakkaa levitetään kaksi paksua kerrosta, kuivatellaan kolme minuuttia ja levitetään päällyslakkakuorrute. Pinkki, herkullinen värilakka levittyy vaivattomasti ja top coat todella antaa upean kiillon! En ole koskaan kokeillut geelilakkoja, mutta tällä kombolla saa aivan varmasti fiiliksen lähelle aitoa.


Luvattu 7 päivän kestävyys ei ihan kohdallani toteutunut, varsinkaan kun toisena päivänä purin 10 pahvilaatikkoa ja laputin vaatteita kirppikselle ja kolmantena päivänä oli 12 tuntia kokkaus- ja siivousohjelmaa ja vedellälotraamista, että olisi ollut luonnonlakien vastaista, että yhtään minkäänlainen lakkaus olisi kestänyt täydellisenä.

Rakastuin silti tuohon geelimäiseen kiiltoon, jonka päällyslakalla sai ja suon lakalle kyllä uudenkin mahdollisuuden vähemmän kuluttavamman viikon aikana. Toki kynnen kunto ja ph-arvo vaikuttavat ylipäätään lakkojen kestävyyteen ja minulla parhaitenkaan pysyvät lakat eivät säily kahta päivää pidempään lohkeilematta. Myös kynsiliuskojen irtoaminen pilaa usein lakkaukseni.


Sävynä 222 Pink Bomb oli ehdoton suosikkini Gel Nail Lacquer -kokoelman sävyistä. En kovin montaa väriä jaksaisikaan katsoa seitsemää päivää kynsillä, mutta kylmään taittavaan barbipinkkiin en osaa kyllästyä.

Joko teillä on kokemuksia IsaDora Gel Nail Lacquer -kynsilakoista? 

Kynsilakat saatu maahantuojalta.

7. elokuuta 2014

arvontateaser


Olen ihan innoissani täällä hypistelemässä tulevaan arvontaan päätyviä palkintoja. Kuvissa vähän vinkkiä mitä joku onnekas tai onnekkaat tulevat saamaan. Nyt vain tietty pitäisi vielä saada se 300 lukijaa täyteen :D Tosin tämähän tarkoittaa vain sitä, että palkintojen metsäsys jatkuu niin kauan, kunnes mittari kilahtaa...


Osallistutteko muuten mieluummin arvontoihin, joissa on yksi iso palkinto vai useampi pieni?

3. elokuuta 2014

OPI - A Butterfly Moment

Seuraavaksi swatchattavaksi pääsee Opi - A Butterfly Moment (kokoelma: Mariah Carey), joka näyttää pullossa hempeältä ja klassiselta nudehenkiseltä lakalta, millaisia "neonpinkki/kirkastajapaljon"-tyyppinä omistan vähän. Lakka kuitenkin veti puoleensa vivahteikkuutensa ja hempeytensä vuoksi ja toiveissa oli, että löytyisi vihdoin ihonsävyyni sopiva nudenpinkki lakka. Kuinka sitten kävi?

 
No ei mitenkään köpelösti. Sävy on kynsillä pinkimpi kuin toivoin, mutta ei liian marjapuuronpinkki. Marjapuurolakat tuppaavat näyttämään ihonsävyäni vasten tosi valjuilta ja tunkkaisilta. A Butterfly Momentin nudenpinkissä on joukossa persikkaa ja kultashimmeriä, mutta itse soisin niitä olevan vielä enemmän. Aunringonvalossa kultashimmer kyllä vilkkuu kauniisti. Viimeistely ei olekaan perinteinen shimmer, vaan mielestäni aavituksen frosty, siksi en käyttänyt päällyslakkaa.

Lakka levittyy hyvin, mutta on ohuempaa kuin kokoelmasisarensa A Definite Moust-Have. Käytin näihin kynsiin kaksi kerrosta ja lakka peittää ja tasoittuu hienosti. Ehkä lopputulos on sellaisenaan kuitenkin vähän tylsä, vai mitä?

Suorassa valossa pinkki tulee enemmän esiin.

Täällä muuten odotellaan kovasti, että Bloggerin lukijasaldo pullahtaa 300:aan, että päästään pitämään isompaa arvontaa :)

2. elokuuta 2014

kesän luottomeikki 5 tuotteella

Ihoni ei rusketu yleensä superhelposti (sitä aurinkoa saa ottamalla ottaa), mutta tänä kesänä on ollut hieman uv-altistuneemmat olosuhteet kuin yleensä, niin jopa minun hipiäni on saanut pisamien lisäksi väriä. Kasvoni näyttävät freshimmältä, kun suurimmat punoitukset ja epätasaisuudet häivyttyvät pigmentin tummetessa. Olen välttänyt voimakasta meikkaamista, koska en koe tarvitsevani sitä. Olen jopa luopunut meikkivoiteesta, jolla yleensä saa kuolleimpinakin kalmaisena talvipäivinä semiterveen lookin.

Tämän kesän luottoviisikkoni sopii pieneen pussukkaan ja karsiutui nykyiseen muotoonsa Ausseissa matkatessa. Purkit ja rasiat esiintyvät kuvissa autenttisessa muodossaan ilman kuvaussiistimisiä.


Ensimmäinen kasvoille päätyvä tuote on never-ending peitevoide Viva La Divalta. Punertava väri menee silmänalusiin, keltainen nenänpieliin ja näppyihin. Voide on superriittoisaa ja voimakaspigmenttistä, eikä hinnalla pilattu. Luottotuote vuoden ympäri, vaikka keskellä kalpeinta talvea vähän liian tummasävyinen.


Sitten sutaisen lähes koko kasvoille Clarins Opalescence Face & Blush Powderia, joka sekä poistaa kiiltoa, että antaa sopivasti sävyä. Tummista kohdista pyöräyttämällä saan kevyen aurinkopuuterin poskille, kerrostamalla väriä saa enemmänkin. Kerroinkin tuotetta testanneena, että pidän enemmän mattaisista kevyen sävyn antavista aurinkopuutereista kuin glitterissä uivista pronssiöverituotteista. Tämän kevään kausituote on ollut ahkerassa käytössä ja pohja vilkkuu jo.


Samaisesta Clarinsin kevätkokoelmasta löytyy myös poskipuna-aarre Dream Blush sävy 02 Candy. Monet eivät suotta ylistä tämän punan ominaisuuksia ja itsekin taidan olla koukussa voidemaiseen, silkinpehmeänä levittyvään koostumukseen. Sävy on täydellinen persikkapunaposkien luoja ja jotenkin jopa tuo rasian pieni söpö design tekee käyttökokemuksesta ihanan.


Silmien ehostukseksi riittää kevyt varjostus yläluomille ja pieni sutaisu sävyä alaluomille lähes näkymättömäksi rajaukseksi. Silmämeikki onnistuu millä tahansa sävyllä Clarins Splendours Color Quartet & Liner Eye Palette -paletista, joka on paras ja käytetyin luomiväripalettini ikinä. Kulmiin saa ripauksen väriä mustasta eyeliner-napista ohutpäisellä siveltimellä.

Vieläköhän tätä kesän 2013 kausipalettia saisi jostain hankittua? Pohjat vilkkuvat jo ja tummanruskealle piti tehdä jo alkoholipelastusoperaatio pienen parkettilaskeutumisen seurauksena.


Ripsiväri, joka ei koskaan petä on MaxFactor False Lash Effect Fusion. Yksi kerros riittää luonnolliseen päivämeikkii, vaikka nuo naturellit räpsyni ovat niin värittömät.
 

Lopputuloksena kevyt, mutta selvästi lähtötilannetta freesimpi ilme, joka syntyy viidessä minuutissa. Tässä naamassa olen pitkin kesää viihtynyt :)

Meikitön vs. luottomeikki
Kertokaas, millaisista aineksista teidän kesäiset päivämeikkinne syntyvät vai huiteletteko ihan naama nudena?