31. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 6: Violet nails

Ihastukseni Zoya - Auroraan on suuri. Tuo jellymäinen koostumus ja pienet eriväriset mikroglitterit upean syvän violetin syleilyssä levittyvät niin sulavasti kynnelle. Jopa lakan nimi on täydellinen, pullon muotoilukin on viehättävä. Siitä tässä kynsilakkaharrastuksessa on kyse; siitä, että vilkuilet jatkuvasti kynsiäsi ja kääntelet niitä valossa. Miten ne säihkyvätkään, miten sävy välkehtii, miten pinta kiiltääkään. Auroraa toki olen  hehkuttanut aiemminkin. Sain sen ensimmäisenä Zoya-lakkanani Kynsiharrastajien 1. miitistä.

Tämän postauksen on nyt kaikesta Aurora-euforiasta huolimatta tarkoitus esitellä kynsihaasteen 6. päivää eli violetteja kynsiä.


violetit kynnet / violet nails
pohja/base: Zoya - Aurora, Flormar - 819
koristeet/decorations: EFFECT Nail Design Kit (Crown Jewel)
Kattokaa nyt miten Aurora kiiletelee ilman päällyslakkaa :3

Päiväsaikaan kuvaaminen alkaa olla jo niin haastavaa, ettei kohde pysy käsivaralla skarppina. Valo on niin pimeää.

Linkkailkaa muuten omia 31 päivän kynsihaasteen tageja kommentteihin, jos painitte haasteen parissa :)

// The purple day... I fell in love again with my true violet love: Zoya - Aurora. This polish is so unique, so perfect by its color and constitution. The multicolored  microglitter is awesome and the finish so shiny even without topcoat. Please link your own 31 days nail challenge in the comment box!

25. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 5: Blue nails


Instagrammiani seuraleivat saattoivatkin jo huomata, että haasteen siniselle päivälle oli pienoinen valinnanvaikeus (vaikkei se satsi nyt rehentele true-kynsilakkaholisteihin verrattuna mitään;)). Nimesin nämä kynnet jo Siniseksi hetkeksi Fazeria idealainaten, kun aurinkokin alkoi kuvatessa laskea tehden asuntoon sinertäviä varjoja. Vitsit, että yllätyinkin näiden kynsien ihanuudesta! En muistakaan milloin olisin viimeksi tehnyt niin yksinkertaisuudessaan näyttävän lakkauksen kuin glitterit yksivärisen pohjan päälle.


siniset kynnet / blue nails
pohja/base: Kiko -336
glitters: Golden Rose - Jolly Jewels 111,
Gina Tricot - 77 Monaco Blue



Googlailen aina silloin tällöin muiden bloggaajien 31DC2013-haasteen kuvia ja löysin päivän 5 kuvista aivan ihanat yönsiniset, laivahenkiset ja jotenkin tosi elegantit kynnet: http://wackylaki.blogspot.fi/2013/09/31dc2013-day-5-blue.html Tuo Zoya - Sailor on kyllä mielettömän kaunis sävy. Ja miten tuo kulta nyt yhtäkkiä näyttää noin hyvältä sinisen kanssa?

// My Instagram followers might have noticed that I had some decision to make for the blue nails day. I pretty much fell in love with this basic glitter over base color -combination. I named it as "Blue moment" reminding the blue wrapped chocolate "Fazer's blue". Now and then I google blogger with the 31DC2013 challenge and  today I found amazing navy blue (or night blue?) sailorish and somehow very elegant nails: http://wackylaki.blogspot.fi/2013/09/31dc2013-day-5-blue.html Can't help but love the combination of gold and blue, and how amazing Zoya - Sailor do look!

24. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 4: Green nails

 
Vihreissä kynsissä patsastelee pääosassa itse cremekoostumuksinen kynsilakka. Kaunis Pantonen Emeraldin vihreä Kiko on vasta korkattu tuliainen Roomasta. Pilkut pursottelin gradient-ajatuksella, eli kuvio ohenee kohti kärkeä.

vihreät kynnet / green nails
pohja/base: Kiko -343
dots: EFFECT Nail Design Kit (The Perfect Escape)


Kynsillä tykkään eniten juuri tällaisista Emerald-sävyistä, sekä eritummuisista mintunvihreistä. Kirkkaat ja metsänvihreät kynsilakat ovat jääneet aika ahkerati käyttämättä.

Ovatko vihreät kynnet teille ihan no-no vai löytyykö kaapinperukoilta useampikin vihreäsävyinen lakka?

// The challenge nails for today are mainly created with green creme nail polish from Kiko. The tone is very much like Emerald green from Pantone colors. I prefer these kind of green shades or minty colors but all the brights and forest greens are pretty unused in my collection.

22. lokakuuta 2013

IsaDora Perfect Matt Lipstick - 06 Deco Rose


En ole koskaan oikein välittänyt kiiltävistä huulipunista niiden läpikuultavuuden ja ihan jo ihan sen tahmean peruskuvion vuoksi (hius menee huuliin, hius sotkee naaman). Siksi hypähtelin riemuiten, kun sain kuulla, että IsaDoralta on tullut mattapinnan jättävä huulipuna Perfect Matt Lipstick syksyn viileässä sävyssä Deco Rose, jonka sain testattavaksi.



Aluksi minulle tuli lievä ysäripaniikki. Tummahkot punaiset mattahuulet... kaulanauha ja liian lyhyt paita päälle, niin avot!

Mutta huoli pois, onnistuin löytämään Deco Rosesta viehkeän puolen. Itseasiassa Deco Rosen  vintagehenkisyys miellyttää kovasti. Sävy on kylmään taittava, jotenkin erikoinen, savuisa. En ole aivan varma käykö väri omiin sävyihini, vai onko se mattapintaisuuden luoma ihmettely, mutta täysin arkipunaksi en Deco Rosea onnistunut mieltämään. Joskus minusta tuntuu, että jopa huulien muoto vaikuttaa siihen kokeeko huulituotetta omakseen. Voisin kuvitella, että esimerkiksi sinisilmäisellä tai kylmäihoisella puna näyttää aivan erilaiselta, raikkaalta.

Koostumukseltaan puna on virheetön. Tuote levittyy smoothisti, kestää huulilla, eikä mattapintaisuudesta huolimatta kuivata niitä.

Kosmetiikkakentillä mattapunat ovat olleet jonkin aikaa pinnalla ja ehkäpä joku toinen sävy saa suosioni :)

Voih, kun näissä kuvissa on vielä ruska aluillaan. Nyt jo jäinen lumipeitto on vallannut maan ja värikkäistä lehdistä ei enää tietoakaan :/

Millaisten mattahuulipunien kanssa te olette tehneet tuttavuutta?
// Tuote on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//

21. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 3: Yellow nails

Kynsihaasteessa vuorossa keltainen. Näissä näpsyttimissä viihdyin yllättävän kauan ja julistin ne jo kaikkien aikojen lemppareimmiksi keltaisiksi kynsikseni. Miksiköhän keltaista lakkaa tulee hyvin harvoin sudittua sormiin?


keltaiset kynnet / yellow nails
pohja/base: EFFECT Nail Design Kit (The Perfect Escape)
koristeet/decorations: EFFECT Nail Design Kit (Bring the Champagne)

Millainen suhde teillä on keltaisiin kynsilakkoihin?

// Today it was time for yellow nails. For some reason I very rarely paint my nails in yellow though I actually like it. Maybe it's so refreshin? Anyhow, today I used EFFECT Nail Design Kits for base color and decoration.

20. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 2: Orange nails

Hankin Color Club - Sparkle and Soarin viime talvena, kun minulle jäi voimakas oranssikaipuu jostain syksyisestä täydellisen oranssin lakan metsästyksestä. Nyt saan ihan vuodenajalle tyypillisesti käyttää tätä ihana kirpsakan makeaa, täydellisen kurpitsaista ja monivivahteista kimaltavaa kynsilakkaa (adjektiivienylikäyttö.fi). Sparkle and Soar on ehdoton lemppari-oranssini kautta aikojen, syinä mm. mainio levittyvyys, peittävyys, oikeasti oranssi sävy (ei punainen), mehukkuus ja sävyn upea hohto.

Minulle epätyypillisesti koristelin oranssit ranskikseni vähän halloweenhengessä. Toki myös tämä väriyhdistelmä itsessään tekee jo ilmiselvät halloween-vibat. Yritin silti pysyä söpöissä ja kilteissä aiheissa, ei mitään verisiä kuolemia ja noituuksia.


oranssit kynnet / orange nails
pohja/base: Color Club - Sparkle and Soar
koristeet/decorations: EFFECT Nail Design Kit (Perfect Escape)

Klöntti esittää lepakkoa. Bätmäään!

// Today's inspiration comes obviously from halloween which btw isn't my favourite phenomenon in general. I kept it quite kind though; no bloody death or witchy stuff on my nails. The delicious colour I'm using is definitely my very favourite orange nail polish. It applies and covers easily, the tone is perfect and the sparkle is just so pretty!

17. lokakuuta 2013

viikon kuulumiset

Höh, tulin olevinaan päivittämään 31 päivän kynsihaasteen seuraavaa osaa, mutta olinkin sitten maalannut väärän väriset kynnet :D Päivitellään sitten nyt paria muuta asiaa höystettynä kännykän syövereistä löytyvin kuvin:

1. ) Ikää kilahti eilen mittariin.


2. ) Kauan haikailtu hiusmuodonmuutos.


3. ) Elämäni ensimmäinen migreenkohtaus ei tuntunut hyvältä.


4.) Olen duunaillut kynsilakkojen parissa.


5.) Rakastan syksyn visuaalisuutta ja harmittaa kun se on kohta ohi. Ensilumi satoi idässä. Kohta tulevat "Talvi yllätti autoilijat" -otsikot.

16. lokakuuta 2013

31DC2013 Day 1: Red nails

O-ou. En ole 31 Päivän kynsihaasteen kanssa ensimmäistä kertaa tekemisissä. Marraskuussa 2011 alkanut ja kesällä 2012 lahjakkaasti 21. päivän kohdalle jumahtanut kynsihaaste oli inspiroiva, mutta haastava sen vuoksi, että omistin ehkä yhden sävyn aina kutakin lakkaa. Plus, että kynsien lakkaaminen itsessään tuohon aloitusaikaan oli aivan uutta minulle, eikä koristelu- tai lakkailutekniikoista ollut mitään käryä.

Nyt hieman laajemman ja mahdollisuuksiltaan monipuolisemman kynsilakka-arsenaalin huoltajana ja jatkuvasti harmittelevana, että ei tule koskaan tehtyä mitään spessukynsiä, tartun tänään määrätietoitsesti uudelleen haasteeseen. En tosin ole ainoa, joka on kuluttanut ahkerammin haastetta; monet kynsibloggaajat Suomessa ja ympäri pallon säätävät tämän haasteen kanssa monta kertaa.


punaiset kynnet / red nails
pohja/base: Mavala - 188 Victoria (saatu miitistä)
koristeet/decorations: EFFECT Nail Design Kit 
(pinkki/pink: Bring the Champagne, vihreä/green: The Perfect Escape, punainen/red: Bring the Champagne)


Kukkakynsissä kukkapose. Kynsikuvista huomaa syksyn tulleen kahdesta asiasta: Pimeys ja kuivat kynsinauhat. Yhyy.

31 Päivän kynsihaasteen idea on yksinkertaisuudessaan toteuttaa joka päivä (tai ajanjakso kun itselle sopii) uusi kynsidesign päivän aiheesta inspiroituen. Toiset menevät simppelillä linjalla (kuten minä) ja toiset taiteilevat pitkään harkittuja megamahtaviasuperupeita taideteoksia kynsille. Kukin omien taitojensa ja jaksamisensa mukaan. Haaste on hauska, vaikkei olisikaan kynsienlaiton maestro tai kynsibloggaaja, kannattaa kokeilla!


Haastekuvat vuoden 2013 kynsihaasteelle löytyvät täältä: Chalkboardnails: 31DC2013 Bring it On Edition

// Shortly in English: Since the challenge is known world wide I'll have a small English compaction in The 31 Day Nail Challenge posts. I have started this challenge in 2011 but never finished it because I had pretty small stock of nail polish and didn't know much of nail art in general. Now I think I have larger motivation and inspiration towards this fun challenge. I started today with red flower pattern which I created with Effect Finland Nail Design Kits.

7. lokakuuta 2013

keittiön käytännölliset sisustusaarteet

Uskallan salaa jo vähän haaveilla joskus valmistuvasta keittiöstämme. Meidän perheessä mies on intohimoisempi sisustaja ja suurten linjojen suunnittelija, mutta minulla alkaa sormet syyhytä, kun puhutaan yksityiskohdista. Jotkut sisustusesineet tuntuvat pakollisen vaivalloisilta: kaapit, sängyt, sohvat... isoja, kalliita ja hankalia. Minä rakastan valikoida sellaisia arkisia, käytännönläheisiä asioita, joita nyt esimerkiksi keittiö on pullollaan. Ensimmäistä kertaa joku ihana aamukahvimuki saa arvoisensa huomion, kun sitä ympäröi raikas, uusi, meidännäköinen keittiö.

Etsy.com tarjosi minulle tehoannoksen inspiraatiota, jota burstasin ulos kollaasien muodossa.

Mukit


Lautaset


Tarjoilukulhot


Kannut


Keittiöpyyhkeet


 Joko tuhansien käsityötuotteiden Etsy on teille tuttu inspis- tai shoppailumesta?

2. lokakuuta 2013

IsaDora All Day Long Lash -ripsiväri

Olen lähes kuukauden päivät testaillut saamaani IsaDora All Day Long Lash -ripsiväriä (20 black), joka lupaa superpitkiä ripsiä, erottelevuutta, kerrostua helposti, koko päivän kestoa ja helppoa poistamista jopa pelkän veden avulla.

All Day Long Lash -maskara on pakattu violettiin siroon hylsyyn. Siinä on elastomeeriharja (eli sellainen kumimainen), joka sisältää lyhyitä ja pidempiä harjaksia värin tarkkaan levittämiseen.

 8ml | 17,50€


ADLL on itseasiassa ensimmäinen IsaDoran ripsiväri, jota olen kokeillut ja tuote vastaa hyvin hinta-laatusuhdekuvaa, jonka IsaDorasta olen saanut.

Minun tapauksessani ripset eivät koskaan voi ilman liimattavia lisäosia olla superpitkät, mutta pidän All Day Long Lashin koostumuksesta. Siinä on jotain samaa "täyteläisyyttä" kuin MaxFactor False Lash Effectissä. IsaDora kuvaakin ripsivärin koostumusta kermaiseksi. Ripsiväri vastaa omiin pidennys- ja tuuhennustarpeisiini kaiken kaikkiaan hyvin. Se levittyy mutkattomasti ja oikeastaan yksi kerros riittää vallan hyvin.

Varinaa ilmenee parin viikon jälkeen avaamisesta jonkun verran, mutta ei lainkaan pahimmasta päästä, mikä on piilolinssien käyttäjänä minulle tärkeää. Ripsari lähtee helposti, helpommin kuin esim. Sensai 38, joka tekee sellaisia tarttuvia värimöykkyjä ripsiin (joskin Sensai 38:han on vedenkestävä ripsiväri). Ilman meikinpoistoainetta en tosin ole edes yrittänyt irrottaa ripsiväriä, usein nimittäin silmissä on muutakin meikkiä. Ripsivärin helppo poistettavuus auttaa herkän silmänympärysihon hoidossa.


Vaikka olen tummahipiäinen, niin ripseni ovat jääneet luomistyössä hyyyvin vaaleiksi, kuten lähtötilannekuvasta huomaa :P Toisaalta ripsivärittömyys korostaa silmän luonnollista muotoa.

Lopputulemana pidän All Day Long Lashia oikein hyvänä päivittäin käytettävänä ripsivärinä. Laittaisin sen oikeastaan kokeilemistani ripsareista kolmen parhaan joukkoon :)


Availkaahan teidän räpsyripsien salaisuuksia; mikä on suosikkimaskara of all time?
// Tuote on saatu blogiin testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailuista.//