26. maaliskuuta 2013

hellävaraisempaa hiustenmuotoilua - Braun SensoCare

Sain pari viikkoa sitten sähköpostiini hyvin mielenkiintoisen tiedustelun uuden hellävaraisemman hiustenmuotoilulaitteen testaamisesta. Vilkaisin olkapäällä lepääviä kuivahtaneita hiuslatva-raukkoja ja vastasin viestiin pikimmiten erittäin myöntyvästi. Kyllä, kaikki mahdollinen, joka voi pelastaa hiukseni jatkuvalta kärventymiseltä, on testattava. Olen yrittänyt kasvatella hiusta pidemmäksi, mutta jostain syystä latvat aina vaan "kulahtavat", haaroittuvat ja kuivahtavat. En yhtään epäile, etteikö suorastaan tulisella (3 vuotta tehokäytössä olleella) muotoiluraudallani ole jotain tekemistä latvojen rääkkäämisen kanssa.

Uuden laitteen nimi on Braun SensoCare, joka kuvauksessaan on maailman ensimmäinen älykäs hiustenmuotoilulaite. Se käytännössä valitsee sopivan lämpötilan hiustyypille ja -laadulle, ja näin säästää lämpörasitusta siellä missä sitä ei tarvita. Laitteeseen syötetään oma hiusten pituus, paksuus ja värjätty/ei värjätty -tieto. Laite lukee hiuksien kuntoa ja kosteustasoa antaen vielä palautetta onko rauta vedetty hiussuortuvan läpi sopivassa vauhdissa ja onko hiuksen kosteustaso tarpeeksi kuiva muotoiluun. Älykäs laite lukee hiuksen kuntoa 20 kertaa sekunnissa säätäen aina sopivan lämpötilan suortuvalle.



Ehdin jo vähän ahdistua näin "monimutkaisista" ohjeista, kun aikaisemmat muotoilurautojen käyttöohjeet ovat olleet luokkaa "iske töpseli seinään ja odota kunnes valo sammuu". Itse käyttö oli kuitenkin naurettavan helppoa. Selkeät toiminnot laitteen näytöllä (jep, siinä on näyttö!) tekevät käytöstä yksinkertaisen.

Eli aluksi omaan profiiliin valitaan hiuksen pituus, paksuus ja onko hius värjätty. Muuten valinta oli helppoa, mutta omalla kohdallani ongelmaksi muodostui hiusten paksuuden määrittely. Hiukseni paksuus vaihtelee nimittäin huomattavasti latvojen ja juuren välillä. Juuresta hius on vahva ja oman tahdon omaava, kun taas latvat ovat paikoin hyvinkin hauraat. Kokeilin hieman erilaisia paksuusvaihtoehtoja ja niiden vaikutusta tehoon. Parhaimmaksi omille hiuksilleni koin kaksi keskimmäistä paksuutta.


Sitten vain valitaan oma profiili ja härveli alkaa lämmittää levyjä sopivanlämpöisiksi. Heating-kuvio vilkkuu kunnes optimaalinen muotoilulämpötila on saavutettu. Tähän menee minuutti-parisen minuuttia, jonka ajan voi vaikka kaivella muotoilevan lämpösuojan ja suihkia tukan läpi (kyllä, vaikka olisi kuinka hellävarainen muotoilulaite, on lämpösuoja aina paikallaan!)

Tältä näyttää omat föönauksen jäljiltä olevat hiukseni. Lähtötilanne on hyvin suora ja lattea.

 Sitten rohkeasti vain kokeilemaan löytyykö oikeaa kulmaa kiharoille.


Näin laite ilmaisee jokaisen vedon jälkeen, onko vauhti ja hiuksen kosteus ollut sopiva. 


Hyvin toimii, eikä tukka rutise, eikä höyryä ilmaannu, kuten vanhalla raudallani, joka jälkeen hiuksiin ei voinut edes koskea niiden ollessa aivan tulisen kuumat! Hiusta tosiaan voi koskettaa ja pöyhiä normaalisti suortuvan käsittelyn jälkeen. En harmikseni tälläkään onnistu saamaan hiusta kääntymään aivan juuresta. Täytyy varmaan kokeilla siihen valita paksuin hiustyyppi ja kihartaa ainoastaan tyvestä.

Lopuksi harjasin hiukset vielä läpi tuuheamman ja luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Siinäpä virnuileekin uuden hiuksia säästävän muotoiluraudan omistaja :)


SensoCaren tekniikasta voi lukaista Braunin sivuilta, josta bongasin myös hiustenmuotoiluvideoita. Tuota Sexy Waves -tekniikkaa pitääkin kokeilla seuraavaksi ja voisi muutenkin yrittää laajentaa näitä hiustenmuotoilurutiineja.

Miten kansalaiset suhtautuu tällaiseen hiuksia tulkitsevaan muotoilurautainnovaatioon?
Hölynpölyä vai ratkaisu hiusten jatkuvaan kulutukseen?

18. maaliskuuta 2013

BB:n voittaja

Onnetar on poiminut Clarins BB Skin Perfecting Cream arvonnan voittajan, jota on nakattu sähköpostilla. Kiitokset kaikille osallistumisesta! Toivottavasti arvontojen järjestäminen onnistuu jatkossakin :) 200 Blogger-lukijan rajapyykki lähenee...

16. maaliskuuta 2013

villimpi juhlameikki

Ainakin minulle villimpi - toisethan saattavat meikata näin kaikkiin pippaloihin tai jopa arkeen. Minulle näin voimakas ja monimutkainen meikki on vieras minkälaisissa pirskeissä vain, mutta kuviin tai kuvauksiin... niihin voi tehdä ihan mitä vaan! Mitä voimakkaampi, sitä paremmin se kuviin taltioituu.


Halusin käyttää tässä meikissä sinistä, mutta jossain eri muodossa kuin tiistaina. Opin eniten silmämeikkien variaatioita tutoriaaleista, joita blogit ja Youtube on pullollaan, mutta tällä kertaa inspiroiduin Makeup Geekin Idea galleryn Cat eye -lookista. Mullahan ei ole esimerkkikuvan mallista silmää, eikä mattaluomivärejä, eikä noin pitkiä ripsiä, eikä noin tasaista ihoa, eikä noin intensiivisen ruskeaa silmää, eikä eikä... mutta halusin silti ottaa mallia ja kokeilla saanko meikistä taivuteltua elementit omaan silmään sopivaksi.

Makeup Geek on muutenkin koukuttava sivusto. Sieltä voi etsiä meikkijuttuihin inspiraatiota, tutoriaaleja ja vertaistukea suositun foorumin muodossa. Tuo idisgalleria on kyllä kätevä, voi metsästää tietynväristä meikkiä tai meikki-idiksiä silmän värin perusteella.


Erilaisten meikkien ja luomivärisävyjen kokeilua helpottaa se, että omistaa paletin, josta valinnan varaa löytyy. Ihan kamalan kallis investointi ei ole käyttämäni 88 pikkuluomivärin Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette. Useista kauneusblogeista Coastal Scentsin paletit ovat entuudestaan tuttuja, mutta jos brändi ei ole korviisi vielä kantautunut ja olet vailla monisävyistä luomiväripalettia, on valikoima ainakin tutustumisen arvoinen.

Kannattaa kuitenkin miettiä käytätkö mieluummin matta- vai shimmerluomivärejä. Oma palettini on tosiaan shimmer, eli lähes kaikki sävyt hohtavat enemmän tai vähemmän, mutta mattaluomiväripaletti saattaa olla käytännöllisempi. Pientä kyllästyminen shimmersävyihin on ainakin täällä päässä havaittu...

Tässä meikissä käytin merkittyjä sävyjä. Alarajauksen sinistä häivytin vielä mattamustalla, jota lainasin kulmavärinapista.


Leimiä, kun en saa blogiini sellaisia kuvia kuin haluaisin. Kamera on kökkö ja hovikuvaaja puuttuu. Mut näillä mennään, nyt on siun vuki!

Ja ihanaa aurinkoista viikonloppua! Minä olen tällä hetkellä jäällä seikkailemassa valohoidossa.

14. maaliskuuta 2013

oranssi preeria

Tai Prairie-niminen huulipunasävy by Make Up Store. Ostin tuon elämäni kalleimman huulituotteen häihini (08/2011), jossa sitä käytettiin aavituksena tuomaan sävyä ja jonka päälle lätkäistiin persikansävyinen huulikiilto. Eli en marssinut alttarille täysin mandariinisuuna. Tänä vuonna muotivillityksien mukaan oranssia saa käyttää mielin määrin ihan luvan kanssa ja vallan riemuitsen tuosta laatuostoksestani.

Prairie on koostumukseltaan sheer, eli läpikuultava. Taputtelemalla päälle hieman irtopuuteria, saa kuultavasta tai kiiltävästä punasta muodikkaan matan. Tämä on muuten todella oranssi huulipuna, ehkä jopa turhan neon :D



Tossa näkyy muuten mun nykyhetken "otsis". Pyörre päätti olla tykkäämättä siitä ja flippaa hiukset aina kaarelle. Mulla ei taida riittää pitkäjänteisyys otsiksen ylläpitoon :S

Sitten niihin edelläkävijöihin, eli julkkiksiin ja muotitapahtumien tähtösiin. Miksiköhän onnistuin löytämään vain vaaleahiuksisia oranssihuulia? Minusta oranssit huulet toimivat vaaleaan ihoon ja hempeään silmämeikkiin yhdistettynä, mutta omalla kohdallani näkisin kunnon orankit vasta kesän (kovasti tilatun) rusketuksen ja kenties astetta tummemman hiuspehkon kaverina. Mulla ei ihan samanlainen freesiysaste vielä ilmene kuin näillä kaunokaisilla:


kuvat 1 2 3 4 5 6

Mites teihin uppoaa oranssit huulet?

12. maaliskuuta 2013

ripaus sinistä


Olen pitkään kärsinyt sinisen meikin jättämästä negatiivisista kasari-ysäriviboista, mutta tänä keväänä olen lämmennyt sinisävyisille eyelinereille ja luomiväreille uudestaan. Sinisen sävyjä aina suositellaan ruskeiden silmien korostukseen, mutta en ole ottanut vinkeistä vaaria kammoni vuoksi. Sähkönsininen ja muut kirkkaat eyelinerit näyttäisivät olevan taas silmämeikkimaisemissa muodinkin puolesta. Vielä kun oppisi käyttämään ja tuntemaan itsensä sieväksi noin kirkkaassa meikissä! Kyllä minä eilen jopa keskustakierrokselle uskaltauduin tällaisessa tällingissä.

Vielä on muuten tämän vuorokauden loppuun asti aikaa osallistua Clarins BB Skin Perfecting Creamin arvontaan!

kuvat 1 2 3 4 5 6
Joko te olette löytäneet kirkkaansävyiset eyelinerit? Kauheeta vai kaunista?

9. maaliskuuta 2013

kiitollinen Aussie Blog Awards -ehdokas


Blogini sai aivan mielettömän ihmeellisen ja odottamattoman kunnianosoituksen, kun se nimettiin ehdolle Aussie Blog Awards 2013 Best Beauty Blog ja Readers' Choice -kategorioihin. Tämä tarkoittaa sitä, että pieni blogini on jossain päin Suomea nähty ja siitä on ainakin vähän tykätty, ja se jos mikä merkitsee älyttömästi!

Pyöritän kauneus- ja lifestyleblogiani ihanana harrastuksena. Lähes kaikki muut Beauty Blog -kategoriassa ehdolla olevat ovat jossain määrin kauneusblogi-idoleitani ja oletettavasti melko tunnettuja ympäri Suomen. Tiedän, että kaikki heistä ja niin moni muu suomalainen kauneusbloggaaja käyttää hurjasti aikaa ja intensiteettiä bloginsa eteen. Monien blogit perustuvat kattaviin tuotearviointeihin ja -esittelyihin, kiehtoviin kauneuspohdintoihin ja mahtaviin meikki- ja hiustenlaittovinkkeihin. Olen pohtinut, miten koskaan voin tarjota mitään uutta ja kiinnostavaa lukijoille, kun joukossa on niin upeita, tuhansien lukijoiden saavuttamia, lähes ammattimaisia blogeja.

Olen miettinyt kuinka kosmetiikkatestauksia, -esittelyjä ja -vertailuja voi tehdä, kun ei ole juurikaan valuuttaa sitä hankkia (ensin opiskelija ja sitten työtön). Hankin yleensä vain pakolliset ehostustuotteet ja esimerkiksi kosteusvoiteen ostaminen on minulle enemminkin rahaavievä velvoite kuin ihana seikkailu testailemaan uusia rasvamerkkejä. Miten jaan mitään meikkausvinkkejä, kun omat kulmakarvat on nypitty vähän minne sattuu ja osaan vain pari erilaista silmämeikkityyliä. Miten näyttää freesiltä ja kiinnostavalta kuvissa, kun peilistä katsoo takkutukkainen silmäpussimörökölli. Voiko blogimaailmassa menestyä keskeneräinen, taitamaton ja epävarma? Riittääkö, että on oma vajaa itsensä...

Ensimmäinen reaktio kuullessani Best Beauty Blog -ehdokkuudestani oli puhdas ihmetys. Miten niin monen mahtavan kauneusblogin joukosta juuri minun on valittu 7 muun joukkoon? Monet muutkin ihmettelivät, miten vain näin pieni otanta on selvinnyt kilpailuun. Tutkimattomat ovat tuomareiden tiet? Seuraava tunne, joka minut valtasi oli yllättäen harmistuneisuus. Tietoisuus siitä, että en tulisi pääsemään varsinaiseen gaalaan, koska asun täällä korvessa ja koska matkustaminen, juhlapukeutuminen, laittautuminen ja yöpyminen vaativat rahallista panostusta. Yhteen näistä aluksi mahdottomilta tuntuneista sijoituskohteista olen kuitenkin saanut aivan ihmeellisellä tavalla huikean yhteistyökuvion paikallisen yrittäjän kanssa, jonka avulla matkani Aussie Blog Awards 2013 gaalaan ei olekaan täysi mahdottomuus. Näin yksi pieni unelma on askeleen lähempänä toteutumista.

Haluaisin ihan hurjasti kiittää siitä, että vajaa 200-lukijakuntainen blogikin voidaan huomioida jossain näin mielettömässä jutussa. Olen siis erittäin kiitollinen jokaisesta lukijastani, mutta muiden blogien suosio vain tuntuu niin hurjan isolta kontrastilta. Silläkin uhalla, että kuulostan tekopyhältä, haluaisin jotenkin kuitenkin jakaa tämän kunnian kaikkien pienen pienien ja suuren suurien kauneusblogien kanssa, jotka ette tulleet valituiksi ehdolle. Vaikka mielestäni blogeja ei voi asettaa parhausjärjestykseen, kaikki omana itsenään bloggaavat ansaitsevat olla ehdolla vuoden blogina!

Readers' Choice -kategoriassa voi siis äänestää omaa suosikkiblogiaan ja sen kehotankin teitä tekemään - äänestäkää teidän lemppariblogia :) Äänestäneiden kesken arvotaan mm. 500 euron kaupunkilomalahjakortti ja liuta muita houkuttelevia palkintoja.

8. maaliskuuta 2013

Clarins BB Skin Perfecting Cream - esittely ja arvonta

BBB - eli BB-voideBuumi ei vielä hellitä ja kesää kohti porskuttaessa (ainakin haaveissa) ei mielestäni tarvitsekaan. Clarinsin BB Skin Perfecting Cream on helmikuussa lanseerattu tulokas BB-markkinoilla. Clarins tiedostaa, että tarjolla on lukuisia erityyppisiä BB-voiteita, jotka ovat pääasiassa joko alkuperäisiä aasialaisia ihon väriä ja virheelliisyyksiä korjaavia voiteita tai enimmäkseen värillisiä, hoitavia päivävoiteita. Sain blogini kautta testiin voiteen ja katsotaanpas millaisesta tuotteesta tässä BB-voiteessa on kyse.

 
Kuvaus

Clarins BB Skin Perfectin Cream on sävyttävä voide, joka lupaa tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä sekä sulautua luonnollisesti ihoon. Voiteen tasoittava ja kirkastava vaikutus perustuu Radiance 3D-pigmentteihin. Voide sisältää myös C-vitamiinipitoista kiiviuutetta, joka lupaa virkistää ja energisoida ihoa ja poistaa siitä väsymyksen merkkejä.

Voiteen kosteuttava ominaisuus perustuu katafray-uutteeseen, joka tehostaa ihon kosteuden sitomiskykyä ja vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. BB-voide sisältää Clarinsin kehittämän anti-pollution -yhdisteen, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta. Aurinkosuojaa löytyy SPF 25. Suositushinta 36,90/45ml

Voidetta voi levittää käsin tai siveltimellä, eikä sitä tarvitse kuin pienen määrän. Tuotteen levitys kannattaa aloittaa kasvojen keskeltä häivyttäen kohti ulkoreunoja. Näin voide sulautuu parhaiten ihoon. Kevyen lopputuloksen saa kun levittää voiteen oman kosteusvoiteen päälle ja meikatumman jäljen saa viimeistelemällä irtopuuterilla. Tuotetta voi käyttää myös ihon virhekotiin tai meikin paikalliseen korjailuun.

Tarjolla on kolme sävyä: 01-light, 02-medium, 03-dark 



Oma kokemus

Arvelin heti tuotteen korkatessa, että sävy 01-light on talvi-iholleni liian tumma. Yritin saada tummempihipiäistä äitiäni testaamaan tuotetta käytännössä, mutta aikautaulumme eivät menneet yksiin. Eikun sitten vain tuubi kauniiseen käteen ja testaamaan ihan itse :)

Ensimmäinen positiivinen reaktio syntyi miellyttävästä, jopa yleellisestä tuoksusta. Toinen huomio on tuotteen sulava, pehmeä levittyminen. Ei rullaantumista, eikä hinkkaamista, vaan jotenkin samettimainen, vaivaton lopputulos. Tuote ei kiillä sekaihollani. Ainoa, mikä pisti tietenkin silmään kylmässä päivänvalossa on voiteen tumma sävy kalvakkaa lumikki-ihoani vasten. Toisaalta huomasin sävyn taas toimivan erinomaisena tummien silmänalusien peittäjänä, niihin kun ei vaaleimmat meikkivoiteeni yleensä kykene. Puuteroin kevyesti, heitin poskipunat päälle ja uskaltuduin meikkipohjan kanssa kaupunkiin armottomaan päivänvaloon.

Mies kommentoi, että tummempi sävy itseasiassa sopii minulle ja että se tuo "eksoottisuuteni" paremmin esiin :D Enkä huomannut epäilyksieni vastaisesti peileistäkään, että sieltä olisi tuijotellut itseruskettavan ylikäyttöön syyllistyneen näköinen friidu, vaan sävy itseasiassa elävöitti ja virkisti luvatusti kasvojani. Ehkä hieman huolellisemmalla levityksellä ja häivytyksellä olisin päässyt vielä huomaamattomampaan lopputulokseen. Peittävyys on mielestäni juuri sopiva, tasoittaa mukavasti, mutta ei pakkeloi. Lopputulemana voin todeta, että voide ei päädykään äiskän meikkipussiin, vaan jää odottamaan päivettynyttä kesäihoani (ja pisamia), sillä kesän rientoihin tällainen kevyempi, helppokäyttöinen aurinkosuojattu meikkipohja on kuin luotu.

Miltäs kuulostaisi sellainen, jos pääsisit itsekin kokeilemaan uutta Clarins BB Skin Perfecting Creamia? :) Berner haluaa tarjota yhdelle onnekkaalle lukijalle oman BB-voiteen, eli laitetaanpa naistenpäivän kunniaksi arvonta pystyyn!

Arvontaan voi kukin osallistua yhden kerran. Osallistu jättämällä kommentti tähän merkintään. Kerro kommentissa:

Nimimerkki (jos ei profiilistasi käy ilmi)
Sähköposti
Valitsemasi sävy (01-light, 02-medium, 03-dark)
Vastaus kysymykseen: Mitä odotat BB-voiteelta?

Arvonta päättyy 12.3.2013 klo 23.59. Arvonnan suoritan analogisella lappukippoon-menetelmällä. Otan yhteyttä voittajaan arvonnan päätyttyä sähköpostitse.

Ja ruusunpunaista naistenpäivää, ladies!

7. maaliskuuta 2013

helppo kynsihoito

En ole kaikkein esimerkillisin nysien, kuivien kynsieni ja käsien hoidossa, mutta minulta on joskus pyydetty kynsienhoitorutiineistani postausta, joten täältä tulee :) Pienellä vaivalla saa talven kuivattamat kynnet siisteiksi ja helpoilla rutiineilla pysyy repsottavat ja kuivahtaneet kynsinauhat kauniissa kurissa.

No ensteeks tietty ne tarvikkeet: 

1. Kynsinauhaöljy
Oliiviöljykin käy "oikean" kynsiöljyn puutteessa. 
Tässä toimii Depend Myrrh Oil | 3e 

2. Kynsinauhasakset
Eivät ole pakolliset, mutta yleishyödylliset.
Nämä on Ebaysta, eivät huippuluokkaa, mutta toimii.
Pitäisi löytyä ainakin isommilta kosmetiikkaosastoilta.

3. Appelsiinipuutikku
Tai muu vaihtoehtoinen kynsinauhatyönnin.

4. Kynsiviila

5. Väritön tai nude tai hoitava lakka
Tässä toimii Maybelline Forever Strong Pro - French Manicure | n. 8e

Työvaiheet

1. Poista vanhat kynsilakat. (Huuhtele kynnet vedellä poistoaineesta). Sivele kynsinauhoihin ja kynsiin reilusti kynsinauhaöljyä. Anna imeytyä hyvä tovi, ainaskin 5 min. Hiero vielä mahdollinen pinnalle jäänyt öljy kynsiin ja kynsinauhoihin. Öljy kosteuttaa kynttä ja pehmittää kynsinauhat, joka helpottaa huomattavasti seuraavaa vaihetta.  

Vink! Voit helpottaa arjen lomassa kuivia talvikynsiä ja kynsinauhoja dippaamalla sormia oliiviöljyyn samalla kun katsot vaikka Suomen Selviytyjiä. Tässä touhussa ei ole liian pitkää vaikutusaikaa. Mitä pidempi dippi sitä kosteutetummat kynnet! Kosteuttaminen ehkäisee kynsien katkeilua ja liuskottumista.

2. Työnnä hellästi kynnen päälle kasvaneet kynsinauhat taaksepäin. Omat kynsinauhani villiintyvät aina turhankin pitkälle, joten joskus joudun niitä rapsuttelemaan appelsiinipuutikun ohuella päällä pois kynnen pinnalta.

Vink! Käsien kuorinta ehkäisee kynsinauhan ja muun ylimääräisen kerääntymistä kynnen pintaan. Kuorintaa voi tehostaa hieromalla sitä nimenomaan kynsiin, mutta liian isorakeisen kuorinta-aineen kanssa kannattaa varoa, ettei kynsinauhat repeile. Käsille tarkoitetut kuorinnat sopivat ainakin tarkoitukseen ja yleensä myös kosteuttavat.

3. Nypi (puhtailla) kynsinauhasaksilla töröttävät kynsinauhan palaset pois. Yleisilme siistiytyy huomattavasti. Ja revenneet kynsinauhat ovat hirrrrveeeen kivuliaita.

4. Siisti viilalla kynsien malli. Mulla nyt ei paljon mallivaihtoehtoja näiden nysien kanssa ole. Perus-pyöristetty toimii aina, eikä repeä yhtä helposti kuin kulmikas.

Vink! Monitoiminen kynnen pintaa silottava ja kiillottava viila (buffer?) on oiva apu liuskottuville kynsille. Viilalla saa kauniit kynnet ilman lakkaakin vaikkapa töihin, joissa ei voi käyttää kynsilakkaa. (Jos joku tietää mikä sen monitoimiviilan oikea nimi on niin saa kertoa).

5. Viimeistele kiiltävällä tai hoitavalla lakalla ja kehtaat taas kaivaa talven riepottelemat kädet sormikkaista pois kaupan kassalla ;)

... Muista toki myös puhdistaa appelsiinipuutikulla kynnenaluset ylimääräisistä möhnistä.

6. maaliskuuta 2013

IsaDora Bella Vita -arvonnan voittaja

Suurkiitokset niin monelle osallistumisesta Bella Vita -arvontaan! IsaDoraltakin tuli iloiset terveiset siitä, miten arvonta herätti innostusta lukijoissa :) Suoritin arvonnan perinteisellä lappumetodilla (1 lappu per osallistuja + 1 per jakaminen) ja olihan siinä vähän askartelemista, mutta minäpä tykkäsin siitä :D Jotenkin minua jännitti hirveästi voittajan arpominen. Olin niin iloinen että minulla on mahdollisuus antaa edes yhdelle onnekkaalle lukijalle näin ihana meikkipalkinto ja toivoin, että juuri oikea henkilö saisi sen. Jätin onnettaren hommat miehelle, joka silmät sidottuina kaiveli maljakosta yhden lapun.


Voittajaan on otettu yhteyttä ja yhteystiedot saatettu IsaDoralle. Onnea vielä! Voin luvata, että piakkoin arvotaan jotain muutakin kosmeettista, joten nou hätä vaikkei onni kolahtanut tällä kertaa! ;)


5. maaliskuuta 2013

tarvitseeko muuta asustetta kuin huulipuna?

Jotenkin tämä baby blue + kirkkaanpunaiset huulet on musta niin raikas yhdistelmä. Raikkautta lisää mahtava kevätaurinko, josta on saatu nautiskella muutama päivä kera kirpsakoiden pakkasten. Huulilla We Care Icon Magnetic Lips - 24, joka on livenä vielä syvempi punainen. Itse tykkään siitä, että punan viimeistely on enemmänkin matta kuin glitter/hohto/kiiltoöveri. Mattana se tuntuu sulautuvan arkiseen lookiin helpommin.


Taidan olla myös aikalailla yksinkertaisuuksien ihminen, sillä tällaisen huulipunan kanssa musta tuntuu, ettei mitään muuta lisuketta tarvitsekaan. Kätevää - kiinnitä katse huuliin ja unohda muu väkertäminen. Silmämeikki ainakin kannattanee jättää keveäksi.


Eilen yritettiin räpsiä myös jotain asukuvan kaltaisia ulkona, koska päivänvalo tarjosi upeat kuvausolosuhteet, jotka tietenkin pitää yrittää hyödyntää, mutta helpompi on kyllä kamelin mennä neulansilmästä ko onnistua noiden asukuvien kanssa (vaimitesemeni).

a.) Nenä punoittaa ja räkä valuu, autenttisuus on taattu.
b.) Jäätävä tuuli hulmauttelee kokoajan hiuksia naamavärkille ja sotkee muutenkin epätasaisesti rajatut huulet.
c.) Kuvaaja loikkii hangessa kärsivänä ilman asianmukaista ulkovarustusta yrittäen säätää kameraa ja hokien "no miten sä haluut tän" "joko" "riittääkö" "hyi miten kylmä" johon minä hoen "sano miten meen" "joko otat" "sanoku pitää olla" "mitemmänyt kädet laitan" "vielä yks"
d.) Lopputulema on se, että asento ja ilme on joka kuvassa tismalleen sama, eikä kumpikaan näytä siltä mitä peilin edessä harjoitteli. Miinusta myös siitä että naama muistuttaa enemmän Sylvester Stallonea eikä Rachel Bilsonia niinku piti. Silmätkin vois olla auki.
e.) No se asu. Se näyttää tietenkin ihan urpolta kuvissa ja joku kaulus luonnollisesti repsottaa. Rispektit teille, jotka teette ulkona asukuvia jonkun kärsivällisen kanssa joka päivä ja onnistutte näyttää niissä hyviltä.

"mie ja miun boyfriend-paita"
Ainoa posiitivinen muisto kaoottisesta kuvaushetkestä on se kaunis kasvoja pehmentävä valo, mitä otoksiin sai tallennettua. Himputin pohjola ja sen kaamos. Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja toivottavasti seuraavalla yrityksellä saadaan jotain käyttistäkin :)

2. maaliskuuta 2013

kukkaseppele

Muutama räpsy heinäkuulta 2012. Oltiin tuulisella rannalla ja yritettiin leikkiä valolla. En silloin tykännyt näistä kuvista, koska naama mutristelee kirkkaasta auringosta ja alhaaltapäin otetut kuvat... noh, se ei vain ole imartelevin puoleni. Nyt tykkään näistä eri tavalla. Kun aika kuluu, itseään katsoo objektiivisemmin, kenties armollisemmin. Kauneus ei ole aina tärkeintä, vaan elämä. Ja värit. Niitä on tullut enemmän.