30. tammikuuta 2013

magneettiset huulet - 24


Ka enpä tuota tiijä (otsikkoon viitaten), vaikka We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick  markkinoilla sitä lupaa (eikö nimeks vois riittää ihan vaan vaikka moisture lipstick?). Huulipuna tarttui mukaan (yllättäen) alelaarista kolmella eurolla. Näitähän on ollut nyt Sokoksella poistoalessa koko ajan joulun jälkeen, mutta nyt vasta jotenkin heräsin, että whoo, kolmen euron huulipuna. Aiemmin omistamani magneettipunan nudesävy nro 1 nimittäin on osoittautunut mukavan pigmenttiseksi ja hintansa väärtiksi tuotteeksi. Jännä juttu muuten, että aluksi nää oli Sokoksella poistossa myös verkkokaupan puolella ja nyt samoja punia samojen sävyvalikoimen kera myydään uutuustuotteena uutuushintaan.

Kotiutin alesta kaksi punaa ja näin huulipuna-arsenaalini kasvoi kaksinkertaiseksi (ollakseen kosmetiikasta bloggaava bloggaaja, ei tarvitse olla törsäävä kosmetiikkafriikki). Ensin esittelen tämän tumman kaunokaisen numerolla 24 True Deep Red.

Hivenen harhaanjohtava tarralapun sävy, mutta kyllä se on sama yksilö molemmissa otoksissa.

Tykkään tästä sävystä. Se on vähän syvempi ja tummempi kuin vaikkapa tässä kuvassa esitelty Revlonin lempparipunani (jonka ostin varmaan yli 3 vuotta sitten Carlsonilta.. alesta). Koostumus on kosteutettavalle punalle ominainen, kevyempi ja liukkaampi, mutta kyllä tästä pigmenttiäkin saa irtoamaan! Mulla vaan on vähän huonot esimerkkikuvat nyt, kun huuleni ovat niin rohtuneet ja kuorinnasta ja rasvailusta huolimatta ne näyttävät ikävältä ilman huulirasvakerrosta punan kanssa. Kuvissa näkyvä värin epätasaisuus johtuu siis ihan käyttäjästä itsestään. Kunnon pohjustuksella tästä saa kauniin ja tasaisen punan, yhdellä kerroksella hieman läpikuultavan, useammalla peittävän.



Hirrwwween iso naamakuva tähän loppuun. Tuleehan mustat harottavat igorkulmat muotiin?

28. tammikuuta 2013

pienet punaiset onnenhetket

välipala

Nanuk | Marimekko
(ja hius näköjään..)

pöytävalaisin | Clas Ohlson
Aino Aalto | Iittala
sitten kun on aikaa

mehukestit

herkullinen Rooibos suklaatee | Forsman Tea
unelmia
lempimuki Primavera | Iittala

26. tammikuuta 2013

vihreää kultaa - Color Club Ho-Ho-Holly

Ei ehkä ilmeisin valinta tammikuisen pakkaspäivän lakaksi, mutta haluan swatchata mahdollsimman pian testaamattomat lakkani. Color Club - Ho-Ho-Hollyn Winter Affair Holiday 2012 -kokoelmasta sain vaihdossa kynsiharrastijen miitissä. HHH:n eri sävyjen ilmentymiä on hankala määritellä, kuten useiden monivivahteisten lakkasävyjen, mutta ensituntumalta lakassa on tuollainen metsänvihreä pohja kultaisella shimmer/hololla. Tämä on niiin ilmeisen joulunvihreä lakka, että toivottavasti on vielä elossa ensi jouluna :D

HHH levittyy hyvin ja peittää muistaakseni jo kahdella kerroksella. Kolmaskaan ei haittaa. Color Club ja Zoya taitavat olla mun tämän hetken suosikkilakkamerkkejä. Oon huomannut, että laadukkaammilla lakoilla kynsien työstäminen on paaaljon mieluisampaa (ja tämä tieto yllätti kenet?).


Jäi tuo siveltely näköjään vähän puolitiehen kun kynsinauhan ja lakan välissä ammottaa tollanen kolo... Olin muuten taas jännän äärellä, kun poistin näitä lakkoja. Kultainen holo jäi kynsille, kun vihreä lähti vanulapun mukana. Oisko tuo kultahile jotenkin painavampaa ja kynsillä valunut alimmaiseksi? Evt.

Tänään onkin sitten ihan erilaiset kynnet, jotka onnistui kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni mainiosti. Niihin palaamme myöhemmin ;) Tää läks nyt uimaan ja oon toivottavasti saamatta tällä kertaa hervottomia nyrkki silmään -rinkuloita naamaani uimarilleistä.Vaikka onhan ne pandatkin söpöjä.

25. tammikuuta 2013

♥ unelmamekkoja Modclothilta ♥


Voin niiiin kuvitella kesäisen päivän, metsän, niityn, Pariisin, hääjuhlat, puutarhan, treffit, huvipuiston, tanssiaiset, road tripin, piknikin, sataman tai uimarannan. Pimenevän illan, kynttilät, lyhdyt, laiturin, auringonlaskun, auringonnousun, aamukasteen... ja mekon.

Jos mulla olisi yhtään ylimääräistä rahaa (tai rahaa ylipäätään), niin tietäisin kyllä mihin ne menisi. Modcloth vastaa mekkohimotuksiani vähän turhankin hyvin. Voisin kotiuttaa tuolta noin 50 mekkoa... Kollaaseja katsellessa voi todeta, että oma mekkotyylini taitaa olla todella romanttinen, tyttömäinen ja värikäs. Modclothille ekstrapisteet mekkojen veikeistä nimistä.  (Embellishment to be -Ment to be, That's doll folks - That's all folks, Practice what you peach - Practice what you preach, Plum-thing special - Something special jne..) Olen muuten näköjään aiemminkin ihkutellut Modclothia laukkujen takia.


Todellisille prinsessoille: 


Mekoista tulee aina niin fairytale-fiilis. 
On vaan turhan katkeransuloista katsella näitä ihanuuksia tietäen, ettei niitä saa x.x
 Löytyikö suosikkiyksilöitä kollaaseista tai Modclothista?

Näillä eväillä, satumaista perjantaipäivää!

24. tammikuuta 2013

näihin väreihin kyllä ihastuin!

I was like this when I opened my package. Wuaah mitkä ihanat pirteät sävyt olinkaan osannut tilata tammikuun alussa isselleni eBaysta. Ihan hyvä, että paketit aina viipyvät matkalla useita viikkoja, ehtii jo unohtaa mitä kaikkea kivaa siellä onkaan :P


Mun lakkashoppailujen koko ei aina päätä huimaa, mutta oon vakuutellut itselleni, että laatu korvaa määrän. Pitkään arvottuani päädyin pariin kirkkaaseen kevät-kesäsävyyn ja yhteen pitkään himoitsemaani must have-päällyslakkaan:

Color Club - Blue Ming | Seche Vite - Dry Fat Top Coat | China Glaze - Flip Flop Fantasy

 Color Club - Blue Ming on turkoosi creme, ehkä jopa minttuinen?


 China Glaze - Flip Flop Fantasy on kirkas koralli-pinkki, todellinen neon.

 Seche Vite - Dry Fast Top Coattia on kehuttu ympäri blogosfäärin. Toivottavasti toimii, 
sillä mun lakat ehtii aina ruttaantua ennenkuin kuivuvat.


Ja vikana tämä kuva lakkojen "suojapaketoinnista", jollaisina ne kirjekuoresta kaivoin. Kahdesta oli kömpelö kuplamuoviritys tippunut ja lakat pyörivät kuoressa valtoimenaan. Epäilin jo pahinta, kun paketista kuului uhkaava kilinä, mutta onneksi eivät olleet hajonneet...

Nyt on kyllä pakko mennä korkkaamaan tuo Flip Flop Fantasy!
Onko laitonta käyttää tammikuussa näin kirkkaita kynsilakkoja?

23. tammikuuta 2013

Moroccanoil Treatment - Hiusöljyjen kuningatar

Moroccanoil Treatment -hoitoöljy on hiljalleen Suomeen rantautunut hiusöljy, jolla on maailmalla varmaan jo kulttituotteen maine. Mikä tämä öljyinnostus oikein on? Mistä sitä saa? (Jos et jaksa lukea kaikkea hehkutusta, niin rullaa suoraan loppuun).


Monet onnekkaat saivat minikokoisen Moroccanoilin LivBoxistaan ja minua harmitti, kun ei ollut mahdollisuutta tilata boxia itselleni. Noh, tuuli kääntyi ja luottokampaajani Sanna SK Unikista (Joensuu) antoi täysikokoisen pullon minulle kokeiluun! Vau. Minulla aika harvoin on mahdollisuuksia mihinkään arvokkaisiin, laadukkaisiin hiustenhoitotuotteisiin, jolloin hiustenkin kunto on vähän mitä sattuu. Olen siis enemmän kuin kiitollinen ja superinnoissani Moroccanoilin hiusöljystä! Se saattaa olla se puuttuva rengas, jolla hiukset elvyttyvät ja pääsevät kasvamaan.

Moroccanoil Treatment lupaa vahvistaa, selvittää ja elvyttää hiusta tekemättä siitä tahmaista tai velttoa. Ensimmäinen huomio öljystä oli sen ihana tuoksu (ei liian voimakas) ja täydellinen pakkausdesign. Minusta pullon muotoilu turkooseine etiketteineen sopii niin täydellisesti tuotteen nimeen ja kokonaisuudessaan siitä tulee laadukas ja eksoottinen kuva. Mieleen alkaa tulvia värikkäiden vaatteiden, saviastioiden ja musiikin täyttämät vilisevät basaarit (ei yhtään stereotyyppisiä mielikuvia mulla).


 Käyttö

Hiusöljyä voi käyttää latvoihin tai kaikkialle hiuksiin, pyyhekuiviin tai kuiviin kutreihin. Kuten monien hiusta värjäävien ja muotoilevien hiukset, myös minun ovat nimenomaan latvoista hauraat ja kuivat, joten Sanna suositteli hieromaan öljyä hiuksen pituuksiin. Olen käyttänyt öljyä kaksi viikkoa pyyhekuiviin hiuksiin (kerran-pari myös kuiviin) ja mitään erillistä jätettävää hoitoainetta en enää tarvitse. Latva ei ole rutiseva ja karhea, vaan ihmeellisen kimmoisa ja pehmeä (jo nyt!). Omat latvani kokivat viime keväänä aikamoista kidutusta, kun halusin vaalentaa niitä liukuväriin, jonka jälkeen ne ovat karhentuneet (toki myös tätä ennen, mutta nyt vielä voimakkaammin).Tuotetta tarvitaan yksi pumppaus tai pieni loraus.

Öljyä voi käyttää myös hiustenmuotoilussa ja viimeistelyssä ja se sopii myös pidennyshiuksien hoitamiseen.
Vinkkinä myös, että Moroccanoil Treatmentillä voi helpottaa hiusten värjäämistä levittämällä sitä ennen väriä kuiviin hiuksiin tai 1,5 korkillista mihin tahansa väriseokseen. Öljy antaa äärimmäistä suojaa ja kiiltoa, ja väri levittyy ja imeytyy tasaisemmin.

Varsinaisen tehon luvataan kuitenkin ilmenevän säännöllisellä käytöllä, enkä yhtään epäile. Itse en uskokaan sellaisiin "kerralla kuntoon"-lupauksiin, vaan paljon mieluummin vahvistan ja ravitsen hiusta pitkällä ajalla rakenteista asti. Mutta on Morocccanoil Treatmentissa myös välittömiä vaikutuksia: kiilto, pehmeys ja muotoiltavuus, jotka huomasin jo kampaajan tuolista noustessa.




Eipä turhaan lupailtu tuotteen jättävän kiiltävää viimeistelyä ilman tahmaista tunnetta, mitä tekee hyvin moni vastaava kokeilemani tuote (niin öljyt kuin hiuksiinjätettävät hoitsikat). Tuote on ns. ready-to-go, eli eipä tarvitse odotella, että öljy imeytyisi. Hiukseni tuntuvat muutenkin oikein imaisevan öljyn sisuksiinsa :D raukoilla on jano.


Hoitoöljy sisältää argaaniöljy-antioksidantteja, proteiineja, rasvahappoja, hoitavia omega-3-öljyjä ja vitamiineja. Arganpuu kasvaa tietenkin Marokossa ja siitä saatavalla argaaniöljyllä on ilmeisesti paljon hyviä vaikutuksia myös iholle:  

"Kansainvälisesti arganöljy tunnetaan kuitenkin parhaiten korkealaatuisena ihoa hoitavana ja syväkosteuttavana ihoöljynä. Hyvin ravinnerikkaassa öljyssä on todettu olevan ihoa elvyttävä ja ikääntymistä uhmaava vaikutus. Korkean E-vitamiinipitoisuuden ja tärkeiden rasvahappojen takia se auttaa useisiin iho-ongelmiin." lähde

Tässä täysikokoisessa pullossa on tavaraa 100ml, mutta öljy on hyvin riittoisa (kun sitä tarvitaan vain vähän kerralla) ja pullo voi riittää vaikka vuodeksi. Mukana tulee korkin lisäksi myös kätsy pumppunokka. Pullolla on viitisenkymppiä hintaa ja vaikka se voi kuulostaa korkealta aluksi, niin ainakin nyt tuntuu siltä, että tuote maksaa kyllä itsensä takaisin. Ja jos sitä saa käytellä vuoden päivät, niin eipähän tule paljoa hintaa yhdelle päivälle :)

100ml/n.50€



Tänne idän ihmeeseen ei kaikki villitykset ja hienoudet yleensä kovin nopeasti päädy, mutta onneksi minulla on suositella paikka Joensuussa, jossa öljyä jälleenmyydään, samoin kuin muita Moroccanoil-tuotteita. Minun on ainakin pakko kokeilla seuravaaksi Moroccanoilin shampoota ja hoitoainetta. Jos teho on lähellekään öljyn tasoista, niin tässähän olisi täydellinen hiustenhoidon tuoteperhe.

Moroccanoilin jälleenmyynti
SK Unik, Koskikatu 7, Joensuu

Tämä pitkä hehkutuspostaus oli oikeastaan vain esittely ja ensituntuma Moroccanoil Treatmentista, sillä varsinaiset tulokset hiuksen mahdollisesta eheytymisestä näemme vasta myöhemmin. Odotukset ovat korkealla. Jakakaa toki omia käyttökokemuksia Moroccanoilista :)

22. tammikuuta 2013

pienet turkoosit onnenhetket

perhosservetit | H&M

teesekoitus, jossa mm. mustikkamuffinssiteetä | Nordqvist

minilakat | OPI
sormus | JC
käsipyyhkeet | Marimekko

hiusöljy | Moroccanoil

turkoosi kynttilä | Indiska

Vaikka vaaleansinisiä nämä taitavat enemmän olla. Turkoosi on kivempi sana. Pienistä asioista tulee iloiseksi. Turkoosi on kevään sävy

Ps. Jotain keväistä on luvassa myös kosmetiikkauutuusrintamalla ja saattaapa olla, että Katjamaria-blogin ensimmäinen arvonta pyörähtää piakkoin käyntiin. Kannattaa pysyä kuulolla ;)

herkullinen OPI A Roll In The Hague


Kuten kaikki oranssit lakat kynsilläni tuppaavat tekemään - myös OPI - A Roll In The Hague näyttää punaiselta. Siitäkin huolimatta A Roll In The Hague (urh, näitä OPIn nykyisiä nimiä) Holland-kokoelmasta on herkullistakin herkullisempi hedelmäinen cremelakka. Yhdistäisin mielelläni tämän kanssa mojovan päivetyksen ja farkkushortsit! (Onko liian aikaista haaveilla kesästä?)

Syy miksi näin arvokas täysikokoinen OPI on päätynyt lakkavarantoihini on joulunjälkeinen Sokoksen ale. Ja pakko myöntää, että vaikka oransseja minulta muutama löytyy on tämä kestävyydeltään ja peittävyydeltään pieksenyt kaikki. Mulla on nyt muutenkin ihmeellisesti kasvanut tasaisesti vasurin kolme viimeistä kynttä, jolloin lakka pysyy entistä paremmin, mutta pelkään kokoajan milloin ne paukahtaa johonkin. Eivät murentuneet kuitenkaan edes uimassa tai siivotessa, mikä on todellinen ihme kun puhutaan minun kynsistäni!

2 kerrosta + Trind top coat

Tarkoittaako muuten se kun oranssi näyttää ihollani punaiselta, että ihoni on kylmäsävyinen? Minulle ei ole koskaan selvinnyt kumpaa kastia ihosävyni edustaa. Punertavat ruskeat hiusvärit sopivat minulle paremmin kuin kylmät, mutta vaatteissa tuntuu kylmät sävyt sopivan paremmin. Meikkivoidesävynkin etsiminen on hyyvin turhauttavaa, kun kellertävät eivätkä punertavat sävyt sovi minulle... Voiko ihonsävy olla joku neutraali?

20. tammikuuta 2013

11x4 haaste

Paljon höpinää minusta. Ei ole pakko lukea. Sain 11 asian haasteen Napalta (Navalta?) ja Mellalta, jonka lisäksi olin väkertänyt pohjan myös 11 kysymykseen Jasminilta, joten teinpä tällaisen hervottoman kysymysoksennuspostauksen.


SÄÄNNÖT

- Kerro 11 asiaa itsestäsi
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Keksi uudet 11 kysymystä
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa (jokainen halukas saa tämän toteuttaa!)

thank you for challenging me!

11 FAKTAA MINUSTA

1. Tykkään välillä hengailla Billabongin teepparissa ja boyfriend-farkuissa (ja yöpuvussa), kun taas välillä olen tosi feminiininen ja jopa romanttinen pukeutuja. Enimmäkseen jotain näiden väliltä. En halua kahlita itseäni tyyleihin. Pelailen ennemmin tunnelmilla ja väreillä.

2. En osaa uida vasemmalla jalalla. Se vaan sätkii. Tykkään silti uida, mutta vielä enemmän tykkäisin jatkaa lapsuuden sukellusharrastusta (mielellään jossain Intian tai Tyynellä valtamerellä).

3. Lempparikukkiani ovat neilikka, freesia, orkidea ja inkalilija. Jos olisin kukka, niin olisin varmaan inkalilja.

4. Haluiaisin laulamisesta oikean harrastuksen ja kehittää äänestä päivänvaloa kestävän.

5. Hiuslaatuni on rasittava. Välillä se on kiltti ohut kiiltävä perushius, lötkö kuin mikä ja välillä taas yltiökarhea, sotkuinen, pörröinen ja taipuisa.

6. Olen asunut 10 eri asunnossa. Kaikki 10 kilometrin säteellä toisistaan.

7. Tahdon matkustaa Afrikkaan. Jotenkin sinne on päästävä - töihin tai seikkailuun. Näin kevättalvisin iskee muutenkin järjetön matkakuume.

8. Haluaisin oppia valokuvaamaan kunnon välineillä. Visioin aina mielettömiä fantasiakuvia stailauksineen ja miljöineen päivineen, mutta kun katsahdan tuota 1100D:tä... noh se siitä. Myös joku voimauttava valokuvaus -projekti olis kiva (ks. Maailman ihanin tyttö). Meinasin tehdä opparina jotain eheyttävästä kuvauksesta, mutta se olisi liipannut aika kaukaa varsinaisesta ammatista (ja osaamisalueesta).

9. Välillä haaveilen muuttamisesta alkeellisiin olosuhteisiin. Silloin korostuisi vain tärkeimmät asiat. Voisi olla paljon antoisampaa elää yhteisössä, jossa ei olisi rahaa, vaan kaikki olisi omavaraista ja toisia autettaisiin omilla kyvyillä.

10. Minua on aina luultu 2-8 vuotta nuoremmaksi kuin olen... kiitos geenien (ja yleisen hölmistyneen olemuksen?)

11. Teen paljon havaintoja ihmisten käytöksestä ja saatan esittää huomaamatonta. Ihmisten tarkkailu ja kuuntelu kuuluu tutustumistapoihini. Väittäisin tuntevani ihmisiä paremmin kuin he tietävätkään.

VASTAUKSET 11 KYSYMYKSEEN
Jasmin

1. Asia, joka saa sinut rentoutumaan?
- Leffa ja karkkipussi. Ja lämmin kylpy, jos ois kylpyamme tai sauna. Toki myös hieronta ja kasvohoito jajaja tämmöset luksusjutut kelpaa aina :P 

2. Mitä odotat viikonlopulta aina eniten?
- Nukkumista. Sosialisointia. Rauhoittumista.

3. Lempi vuorokaudenaika?
- Ilta. Ja silloin kun ei väsytä tuhottomasti myös aikainen aamu, jos saa tehdä asioita rauhallisesti. Kevät/kesäisin eritoten on ihanaa seurata aikaisin aamulla kun maailma herää.

4. Mikä asia saa sinut innostumaan hetkessä?
- Ulkomaanmatka-kutina. Lautapelit. Kynsilakat. Mekot. Ilmaiset asiat :D

5. Mistä tulet surulliseksi?
 - Siitä kun ihminen kääntää selkänsä Jumalalle. Siitä kun ihminen ei anna koskaan mahdollisuutta Jumalalle. Siitä kun ihmiset ajattelevat vain itseään. Siitä kun lapsia kohdellaan väärin... näin alkajaisiksi.

6. Mitä kaipaat elämältä tällä hetkellä eniten?
- Työpaikka olis kiva ja sen myötä vakaa taloudellinen tilanne. Ja jotenkin aina vuoden vaihteen jälkeen alan pikkuhiljaa haaveilla kesästä ja sen seikkailuista. Ja matkustamisesta.

7. Onko sinulla pakkomielteitä?
-Toivottavasti ei. Kahviin olen vähän aamu-addiktoitunut. Olen muuten miettinyt tässä, että onko kahvinjuojilla samanlainen sosiaalinen yhteys kuin tupakanpolttajilla. On tosi ok juoda kahvia seurassa, jossa kaikki juovat kahvia. Kahviaddiktoituminen on jees ja keskustellaan eri kahvilaaduista ja siitä monta kuppia päivässä tulee saldoa... Sitten jos kukaan muu ei juo, niin mulle tulee jotenkin paheellinen olo jos "on pakko saada kahvia että pysyy hereillä" ja kaikki muut luomuvegaani-superfoodaajat mulkoilee pahasti. Ihan btw.

8. Lempi televisio-ohjelma?
- Olipa kerran.

9. Lempi biisisi?
10. Inhottavin piirre ihmisessä?
- Ylpeys, itsekkyys ja kaikkivoipaisuus. 

11. Lempi esineesi?
- Hankala kysymys. En osaa ajatella tätä yksiselitteisesti. Siis onko se sellainen, josta en haluaisi luopua, vai sellainen, jota tarvitsen eniten vai sellainen, jonka pelastaisin tulipalosta vai sellainen joka näyttää kivalta... En tiiä! Tärkein ja tarpeellisin esine on Raamattu.


VASTAUKSET 11 KYSYMYKSEEN
Napa


1. Lempi kynsienkoristelutekniikkasi?
 - Pakko sanoa että liukuväri. Laiskan valinta.

2. Miten haluaisit kokeilla koristella kynsiäsi, mutta mitä et ole vielä toteuttanut?
 - Mm, geelilakkaus on listalla, vaikkei se varsinainen koristelutekniikka ole.

3. Mistä haet inspiraatiota kynsiisi?
- Blogeista.

4. Kauanko olet harrastanut kynsienkoristelua?
- Noin vuoden ajan olen intoillut lakkahuuruissa. Toki ensimmäiset Konad-leimasinvälineet ostin joskus kolme vuotta sitten, mutta silloin se kynsienlaitto oli vielä hyvin pientä.

5. Oletko kokeillut rakennekynsiä?
- Kerran on ollut, kun ystävä harjoitteli kauneudenhoidon mm-kisoja varten. Kestivät kovin lyhyen ajan.

6. Vähiten mieluisin koristelutekniikka?
- Öyymmm, kaikki vaikeat ja keskittymistä vaativat :D kaikki teippisysteemit epäonnistuu mulla aina.

7. Lempilakkasi jonka omistat?
- Pakko hehkuttaa Zoya Auroraa. Sitä en hevin vaihda.

8. Inhokkilakkasi jonka omistat?
- Ööh, eikai mulla ole inhokkia. Joskus on ollut sellanen myrkynmustanvihreä.

9. Lemppari paikka ostella kynsilakkoja?
- ATM eBay. Jos siis olis rahaa ostella.

10. Kuinka monessa blogissa olet lukijana tällä hetkellä?
- Noin 250:ssa.

11. Kuinka vanha blogisi on?
- Ekat postailut tähän blogiin (joskin eri osoitteella ja nimellä) julkaisin varmaan vuonna 2009, mutta aktiivisempaa toiminta on ollut viimeiset pari vuotta. Tätä ennen tein sarjakuvablogia, johon olen miettinyt palaavani, mutta toisaalta mulla ei kyllä ole kärsivällisyyttä sen piirtämisen kanssa, vaikka taso oli tällaista (huomaa myös hurmaava käsiala):


VASTAUKSET 11 KYSYMYKSEEN
Mella


1. Mitä odotat postista? 
- Kolmea lakkaa, jotka toivottavasti eivät ole jääneet mihinkään tulliin, kun kestää niin kauan x.x

2. Millä sanalla kuvailisit itseäsi parhaiten?

- Yhdellä sanalla? Hankala kysymys.. Ennen olisin sanonut eskapisti. Nyt sanon varmaan että fundamentalisti :D

3. Mitä rakastat?

- God, who is love Himself.

4. Suositteletko jotain käyttämääsi tuotetta?

- Öymm. Moroccan oil on ihana hiustuote! Jos siis tähän piti suositella.

5. Mitä odotat tältä vuodelta?

- Ihmeitä.

6. Ajatteletko tällä hetkellä olevasi onnellinen?

- Kyllä ja vaikken aina ajattelisikaan, niin olen.

7. Paljonko sinulla on lukijoita?

- 152 151 (joku lähti tämän kyselyn myötä, yhyy) bloggerin kautta, muista en tiedä.

8. Minkälainen normaali päiväsi on tiivistettynä? 

- En halua edes ajatella. Varmaan aika kahvi-tietokone-seurakunta-randomstuff-linjalla.

9. Oletko taiteellinen vai tekninen ihminen?

- Työhaastattelussa sanoisin tekninen, eli "duunari" mutta oikeesti oon suurien linjojen taivaanrannanmaalari eli ehdottomasti taiteellinen. Ainakin mun työhuoneen siisteydestä päätellen täällä elää todellinen artisti. 

10. Toimitko järjen vai sydämen kautta?
- Tunteilla sitä aika pitkälti tulee elämää elettyä. Joskus ratkaisuihin toki päädytään päättelyn ja järkeviksi määriteltyjen neuvon avulla. En kyllä haluais luottaa kumpaankaan, molemmat mokomat vievät yleensä väärälle tielle. 

11. Mikä on mielipiteesi paikasta missä asut?
- Khyllä Joensuu on tällaiselle mualaistyllerölle hyvä paikka asua. Mut ostomahdollisuuksia saisi silti olla laajemmin. Ja moderneja työpaikkoja. Positiivista täällä on (ainakin kun keskustasssa asuu) että kaikki on lähellä. Toisaalta taas jos asuu 15km päästä keskustasta kaikki on kaukana, kun on niin huonot joukkoliikennesysteemit. Kotikaupunkini on miusta kaunis ja kodikas, mutta harmi kun eivät säästäneet tänne 70-luvun rotiskojen keskelle yhtään kaunista vanhaa rakennusta. Onhan täällä Suomen toisiksi suurin Prisma, jossa olin viimoset kaks vuotta kassaneitinä. Pystyi aina brassailla että "olinpa tänään 9 tuntia Suomen toisikssuurimman Prisman kiireisimmällä kassalla" (this supposed to be humor). Se oli positiivista. Muuten ei.


11 KYSYMYSTÄNI HAASTETUILLE

1. Mitkä ovat lempivärisi eri asioissa, esim. pukeutumisessa, kynsilakoissa, sisustuksessa?
2. Minne matkustamaasi paikkaan haluaisit palata?
3. Mitä haluaisit tehdä työksesi, jos rahalla ei olisi väliä?
4. Mihin elokuvaan haluaisit matkustaa? 
5. Millä kolmella sanalla (ei tarvitse olla adjektiiveja) kuvailisit luonnettasi tuntemattomalle?
6. Entä millä kolmella sanalla kuvailisit asuntoasi tuntemattomalle?
7. Millainen olisi unelmiesi mekko?
8. Lempparikorusi?
9. Ketä julkisuuden henkilöä sinun on sanottu muistuttavan?
10. Millaiset asiat/asia saa sinut liikuttumaan?
11. Mitä söit viimeksi? (tällainen henkevä loppukysymys)


En haasta ketään, mutta jos haluat tehdä tämän niin linkitäthän minulle vastauksesi :)

19. tammikuuta 2013

vihreä villapaita

Aurinko kun päätti retken. 






Ja hiuksiin oli haifässöninnovatiivisesti heitetty rannekoru.

18. tammikuuta 2013

hempeä Zoya Rory

Zoya Rory on malvanpinkki lakka hopeisella helmiäisellä - aikamoinen hemppissävy minusta! Rory kuuluu Zoya Surf -kokoelmaan, eli kesäkokoelmaan vuodelta 2012. Lakka ei imartele samalla lailla liuskottuvia kynsiäni kuin "kynsikonferenssista" ensimmäisenä kynsille päätynyt Aurora, mutta sievä se kyllä on. Melko tavanomainen sävy, mutta toisaalta ei minulle tule mieleen yhtään vastaavaa lakkaa...

Tuossa surffikokoelmassa on ihastuttava turkoosi helmi nimeltä Zuza. Kelpaisi surffailla tuo kynsillä! Tai noh, surffailla ylipäätään :P

Hopeahelmiäinen esiintyy ihanasti pullossa.


Jotenkin nuo kynsinauhatkin loistavat kuivuudellaan näissä kuvissa... hmph.

Tämä lakka on siis saatu kynsiharrastajien miitissä Zoyalta.