29. helmikuuta 2012

day 13: animal print


Animal printit suoritin helpolla linjalla, eli kuvioinnilla ainoasta Konad-laatastani (m50). Alla Lumene Natural Code 23 Drama Queen, koristelut Konadin valkoisella koristelulakalla (joka on muuten kestänyt hyvänä pari vuotta) ja päälle vetäisy Essien Matte about you -mattalakalla. Melko synkät niistä tähän vuodenaikaan tuli, mutta huomaa taas miten helposti saa viimeistellynnäköisiä manikyyrejä pelkällä Konad-koristelulla. Lisää siis laattoja miulle!

 Kynsilakkahaasteen 13. päivä.

28. helmikuuta 2012

10 asukokonaisuutta

Kymmenen erilaista asua inspiraatioksi tai suunnitteluavuksi (itselleni ainakin), jotka kokosin 24 vaatteen haavegarderobini pohjalta. Summer adventures, here I come!





Lisäilin vähän asusteita joukkoon H&M:n nettivalikoimasta (paitsi Haglöfsin rinkka), mutta ne eivät oikeastaan ole pakollisia. Itseasiassa olen aika mukavuudenhaluinen ja yksinkertainen, ja usein vyö riittää asusteekseni... Mutta tämä oli vallan kivaa ja kokonaisuuksia saisi lisää vaikka kenkiä tai toppia vaihtamalla moniin tilanteisiin. Pakko tästä kyllä on joku "projekti luottovaatekaappi" kehitellä. Is anyone with me?

Oliko joukossa yhtään nappaavaa yhdistelmää? Löytyykö kenenkään vaatekaapista sellaista satoa, että niitä voi huoletta miksailla keskenään? 

24 vaatteen garderobi?

Tapanani on rastia muotikuvastoista kivoja yksilöitä, vaikka en kovin usein pääse tekemään vaateinvestointeja näillä tuloilla. Kuvasto-ostelu on vähän kuin laiskan ikkunashoppailua tai netti-ikkunashoppailua analogisesti.

Tänään tutkin uutta HM:n kevätläpyskää ja löysin moniakin käteviä kohteita vaatekaapin peruspilareiksi, joita omistan ikävän vähän. Innostuin Gok's fashion fix -tyylisesti kokoamaan 24 pieces wardroben ja kasaamaan niistä erilaisia asukokonaisuuksia. Tällaista ajattelutapaa pyrin harjoittamaan mahdollisten tulevien matkojen vuoksi, rinkkaan (minä en ole minkään muovisen rullalaukun kanssa sipsuttelija) kun ei tungetakaan koko vaatekaapin sisältöä (nimim. häämatkalla viisastunut). Tämä kokoelman olen kasannut esimerkiksi 3 viikon reissua ajatellen. Vaateyhdistelmiä alkaa löytyä huisin paljon!

My 24 pieces wardrobe by H&M

kuvan saa isommaksi klikkaamalla

1. mustat pillit housut 19,95
2. vaaleat boyfriendfarkut 39,95 *
3. oranssit chinot 19,95
4. vaaleat farkkushortsit 24,95 *
5. mustat shortsit 9,95 * (omani ovat korkeavyötäröiset)
6. vaaleanharmaa pitkä neule 19,95
7. hempeä kukkamekko 19,95
8. sininen raitamekko 19,95
9. oranssi löysä t-paita 7,95
10. valkoinen perustoppi 4,95
11. puuterinen lyhyt toppi 14,95 *
12. musta printti-t-paita 14,95
13. valkoinen rento pusero 14,95
14. musta neuletakki 14,95
15. ruskea olkalaukku * 19,95
16. olkihattu 9,95
17. lentäjäarskat 6,95
18. musta käsilaukku 39,95 
19. ruskea nahkavyö 9,95 *
20. musta ohuempi vyö 4,95
21. ruskeat nahkasläbärit 14,95
22. nudet ballerinat 29,95 *
23. mustat nahkaballerinat 14,95
24. siniset tennarit 12,95

* merkkasin ne, joista omistan jo vastaavan vaatteen

Postaan asukokonaisuuksista kohta myöhemmin, mutta hitsi että niiden kasaaminen on kivaa. Olisi kyllä huikeaa saada oikeasti vastaava vaatesetti. Saattaisi reissuun pakkaaminen ja matkalla pukeutuminen tuntua  suorastaan riemastuttavalta! Yhteistyötä H&M? Ai ei :D

25. helmikuuta 2012

Nightwishin tulkintaa

Kuuntelin tarkoituksenmukaisesti Nightwishin uutta Imaginaerum -levyä, etten olisi ihan pihalla kun viikon päästä Yövissy Joensuun aareenalla keikkailee. Tämä The Crow, the Owl and the Dove -kappale on jollain tavalla tunnelmallisesti runollisuuden ja haaveilun ytimessä. Halusin suomentaa tuon kauniin, minulle hieman hengellisenä esiintyvän kipaleen lyriikat. Alkuperäissanat löytyy Nightwishin kotisivuilta.

 Varis, pöllö ja kyyhkynen 
Varis lensi luokseni 
Piti etäisyytensä 
Niin ylpeä luomus 
Näin sen sielun, kadehdin sen ylväyttä 
Mutta en tarvinnut mitään mitä sillä oli 

Pöllö tuli luokseni 
Vanha ja viisas 
Lävisti suoraan nuoruuteeni 
Opin sen tavat, kahdehdin sen aisteja 
Mutta en tarvinnut mitään mitä sillä on 

kerto: Älä anna rakkautta
Älä anna uskoa 
Viisautta tai ylpeyttä 
Anna viattomuus sen sijaan 

Älä anna rakkautta 
Olen saanut osuuteni 
Ei kauneutta tai lepoa 
Anna totuus sen sijaan 

Kyyhkynen tuli luokseni 
Ilman pelkoa 
Se lepäsi kädelläni 
Liikutuin sen rauhasta, 
kadehdin sen rakkautta 

Joutsen valkoinen tuli luokseni 
Järvi peilasi hänen kauneuttaan 
Suutelin hänen kaulaansa, ihailin viehkeyttään 
Mutta en tarvinnut mitään hän voisi antaa 

 kerto  

Minäkin olen sitä mieltä, että sinä et tarvitse mitään, mitä kellään muulla on. Et kauneutta, ylväyttä, viisautta, rauhaa tai viehkeyttä. Tarvitset vain totuuden, joka tekee sinusta viattoman. Viisaus, rauha, kauneus - ne tulevat kyllä mukana.

"Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin." Matt. 6:33

Sitten seuraa tämä cumbrian (like what?) kielinen osuus, joka menee kappaleessa näin:

Gar tuht river 
Ger te rheged 

 En tiedä Tuomaksen tarkoitusperiä tuon kielen valinnalle, mutta minä kuulin sen heti näin:

God to river 
God to wrecked

joka suomeksi menisi jotakuinkin näin:

Jumala joelle
Jumala raunioituneelle 

jossa joesta tulee mieleen hyvinvoiva ja elävä, ja wreckedistä (joka on paljon parempi ilmaisu kuin suomen kieli tarjoaa) joen vastakohta, kuivettunut, raunioitunut, haaksirikko. Jumala kaikille.

Se cumbriaosuus tarkoittaa googletuksen mukaan "go to the river, go and find a fairyland" jonka niin ikään voisin kääntää hengelliseksi :D nimittäin Raamatussa puhutaan elävän veden virroista... "Mene joelle, mene ja löydä satumaa." Jeesus on elävää vettä. Jeesus on ainoa tie Isän luo. Mene Jeesuksen luo, mene ja löydä taivas.

 "Joka juo tätä vettä, sen tulee uudelleen jano, mutta joka juo minun antamaani vettä, ei enää koskaan ole janoissaan. Siitä vedestä, jota minä annan, tulee hänessä lähde, joka kumpuaa ikuisen elämän vettä." Joh. 4:13–14

23. helmikuuta 2012

ihanat IsaDorat

Arpaonni suosi minua Pumpulipupun synttäriarvonnassa ja Anna lähetti minulle ihanan palkinnon, joka sisälsi IsaDora Eye Shadow Trio 85 Purple Vain -luomiväritrion, sekä IsaDora Wonder Nail kynsilakan sävyssä 615 Bardot Pink. Suurkiitos Pumpulipupulle!


Bardot Pink -lakka

Pari päivää sitten olin kehuskellut ainoan IsaDora-lakkani laatua ja ihmetellyt, että miksei mulla ole näitä enempää. Väri kestää, lakka on helppo levittää ja koostumus on juuri sopiva ja pigmenttinen. Bardot Pinkiin ihastuin oitis. Sävy on täydellinen vaaleanpunainen keväälle. Se on herkän vaalea ja kynsillä jotenkin viimeistellyn ja elegantin tuntuinen valinta. Lakasta en valitettavasti nyt tarjoa kuvaa kynsillä, koska laitoin sitä testimielessä vain yhden kerroksen, mutta tuo kerros on kestänyt hyvänä muutaman päivän. Tänään ensimmäiset lohkeilut on havaittavissa, mutta lakka kyllä täytti kaikki odotukset ja toiveet täysin.


Lakasta löytyy toki kuvia muiden kynsillä, esim. Colourize me-blogista.

Tästä johtuen himoitsen lisäksi IsaDoran kevätkokoelman (johon Bardot Pink kävisi kuin nakutettu) kahta sävyä: Marzipan ja Icy Lilacs.
 Purple Vain - trio

Sitten luomiväritrioon. Värit ovat makuuni juuri passelit lilat, aika perinteiset. Minulle mielestäni sopivat enemmän tällaiset lämpimään luumuun taittavat violetit kuin kylmän siniset lilat. Ilman pohjustajaa väriä ei tartu, mutta ehkäpä pohjustajan tuleekin kuulua jokaisen meikkaajan vakiovarusteisiin.


1 ilman pohjustajaa
2 pohjustajan kanssa

Seuraavat meikkikuvat eivät ole mitään auvoista katseltavaa, koska sävyjä oli tosi hankala vangita kameralle; se on violetin luomivärin perusongelma. Lämmin lila sulautuu ihoni sävyihin jotenkin niin hyvin, etten ikinä saa siitä näyttävää meikkikuvaa aikaiseksi. Luonnossa tummin sävy kuitenkin luo sellaista dramaattisuutta, etten käyttäisi sitä arkimeikissä. Kuvissa tökkii myös se, että Sensai 38°C ripsiväri elelee viimeisiä hetkiään ja jättää kuivahtaneita paakkuja ja haivenia sinne tänne ripsiä. Tekoripset olisivat tuoneet näyttävyyttä, mutta ripsiliima on kadonnut/loppunut ja niin edelleen.

Kaikkiaan, paletti on minusta perushyvä ja käytännöllisen kokoinen ja siitä saa varmasti tämän perinteisen kolmisävymeikin lisäksi paljon muuta kivaa luotua. Ison plussan paletti saa sen ulkonäöstä. Ulkonevat pallonapit ovat minusta houkuttelevia, jonka lisäksi paletin alakannessa on pieni peili ja sen ulkoasu on kokonaisuudessan hyvin sievä.

18. helmikuuta 2012

day 12: stripes

Kynsihaasteen kuviot jatkuvat raidoilla.


Yhtään rainbow-raitojen sotkuista viisastumatta tartuin taas teippiin ja saksiin. Tällä kertaa olin etukäteen viisas ja lakkasin pohjalakat edellisenä iltana, niin ne ehtivät varmasti kuivua.

Lakkoina IsaDora Wonder Nail 193 Pure coral ja Snowcrystalin vintage-sinivihreä, jonka sävynumero on kulunut. Tuo sinivihreä korostaa kivasti oranssia pohjasävyä, joka harmikseni muuten näyttää enemmän punaiselta. Kuvassa eniten onnistuneet pikkurilli ja nimetön. Muihin raidoituslakkaa tuli hieman liian runsaasti ja ne jäivät röpöille.

IsaDoran leveällä sudilla lakkaus onnistui (minun asteikollani) siististi ja nopeasti. Lakan koostumus on minusta juuri sopiva, ei liian paksu eikä ohut. Yhdellä kerroksellakin pärjää, mutta laitoin tasaisuuden vuoksi kaksi. IsaDora vaikuttaisikin olevan sopiva hinta-laatusuhteeltaan muutamaa uutta lakkasävyä ajatellen.


 Kynsilakkahaasteen 12. päivä.

17. helmikuuta 2012

tulips bring the spring


Tää sormuskuva on täällä siksi, kun sain nuo IHANAT moniväriset tulppaanit mieheltäni ystävänpäivänä. Tulppaneista tulee meidän kihlajaiset mieleen. Tulppaanisesonki oli juuri alkanut ja halusin ehdottomasti vaaleanpunaisia kilhajaisiin. Sit fiilistelin vähän rakkausteemaa, kun ne sormukset sattui siinä hyllyn päällä kököttämään käsien rasvauksen jäljiltä.

Hyvää perjantai-iltaa! Tää perhe varmaan lähtee kohta synttäreille :)
PS. Postissa tuli tänään ilahduttava ylläri, josta myöhemmin lisää.

day 11: polka dots

Nyt päästiin patterneihin. Päivän kynsiteema on polka dots tai miun tapauksessa pink mushroom.


En oikein handlannut noita täpliä. Pohjalla Snowcrystalin vaaleanpunaista cremelakkaa, josta on sävynumero kulunut. Löysin tuon hemppiksen lähes pastellisen lakan jostain matkalaukun kätköistä juuri sopivasti kevääksi. Pilkut Dependin valkoisella, josta numero niin ikään haihtunut. Tajusin myöhemmin, että palleroihin olisi voinut kokeilla myös Konadin koristelulakkaa, kun se on paljon paksumpaa ja tähtäys täsmällisempää.

Kuvasin varmuudeksi pelkät vaaleanpunaiset kynnet siltä varalta, että sössin pilkutuksen.


Kynsihaasteen myötä olen tajunnut miten vähän minulta löytyy sellaisia oikeasti kivanvärisiä ja hyvälaatuisia lakkoja kun ajattelen aina "tähän valitsen jonkun superkivan pohjasävyn", eikä sitten mikään ookaan kiva ja se vähentää arkipäivän kynsien lakkailua ja huoltoa. Olen tullut siihen tulokseen, että tarvitsen nytheti ainakin tällaisia sävyjä:

- vaalea nude tai beige, creme
- vaalea mintunvihreä, creme
- keskiharmaa, creme
- isohippuinen timantti/rainbowpäällyslakka niinku tähän tyyliin
- hempeä persikka, voisi olla shimmer
- shokkineonpinkki, kun edellinen tekee kuivetuskuolemaa
- kylmäsävyinen vaaleanlila, esim. uusi IsaDora näyttää herkulliselta Charming Nails -blogissa
- vadelmainen pinkki, vähän shimmerinen, esim. tällainen China Glaze Proof Pink
- vintageroosa
- vaalea sammaleenvihreä tai sellainen camovihreä
- smoky tummansininen, creme

Ja syksysävyt olis sitten erikseen...

 Kynsilakkahaasteen 11. päivä.

14. helmikuuta 2012

day 10: rainbow

Kynsilakkahaaste, joka jäi viime marraskuulle jatkuu juurikin nyt. 
Näistä kynsistä inspiroiduin uuteen leiskaan.


...Tosin en tiedä jatkuuko kauaa kun hajoilin tuolle raidoittamiselle. Idea raitoihin on helppo ja kivalta kuulostava, mutta toteutus on ainakin näillä löysillä ja paksusutisilla halpislakoilla hävyttömän sotkuista.

Tässä lakkauksessa mukana Michelle Nailcolorin sävyt B23, M32 ja B56

Raidat saa (tai voi yrittää saada) esimerkiksi näin: 
  1. Lakkaa koko kynsi yhdellä värillä, anna kuivua hyvin (varminta on lakata vaikka edellisenä päivänä)
  2. Leikkaa teipistä ohut suikale (käytin läpinäkyvää pakkausteippiä, mutta varmaan kaikki ihoteipit ja tarratkin käy), taputtele siitä enimmät pidot pois (ettei se vie aluslakkaa mukanaan) ja lätkäise kynnen keskelle
  3. Maalaa eri lakoilla teipin ylä- ja alapuoli, anna kuivua toosi hyvin / tai ota teipit heti pois, ettei lakka kuivu teippiin kiinni
  4. Teipit pois, valmis

HC-teippausta voi myös harrastaa esim. tekemällä teippiin siksakkia, niinku Maukku!

 Kynsilakkahaasteen 10. päivä.

13. helmikuuta 2012

new nude lipsticks

Vihdoin tuli se päivä, kun kyllästyin pärjäämään yhdellä rutikuivalla "nude"-punalla (joku nihkeä peitepuikko) ja sijoitin pariin keväiseen huulipunaan. En tajua miksen ole niin aiemmin tehnyt. Ei ne niin paljon maksa. Ja kunnon nudehuulista olen haaveillut varmaan kaksi vuotta. Pihikö muka?

Minulle sävyn lisäksi huulituotteen koostumus on kaikki kaikessa, sillä en voi käyttää kuivattavia tai vaihtoehtoisesti liian limaisia punia ja kiiltoja. Ideaali huulipunani olisi sellainen, josta tulee mukavasti sävyä, mutta joka ei jätä liian näkyviä rajoja, ei sotke jos esim. hius viuhahtaa huulten päältä ja joka liukuu huulille siististi vaikka ilman peiliäkin. Kosteutus on plussaa, kiiltoa taas ei tarvitse. Miun mielestä huulirasvan tai huulikiillon kiilto on ainoa oikea kiilto huulille. Sellainen huulihohde-tuote on yksi niistä punatyypeistä, joita kavahdan. Eli mielellään joko selkeästi kiiltoa tai mattaa, muttei mitään kevyttä shineä.

Katsotaan mitä löysin Sokokselta (parilta eri shoppausreissulta).


We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick 6,90e
Lumene Wild Rose Natural lipstick 9,90e / 2kpl (ystävänpäivätarjous)
Lumene Lingonberry Lip Lacquer, hoitava huulilakka 10,90e


We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick, sävy 1 Natural Beige.
Koostumus on läpikuultava, mutta pigmenttiä tulee kivasti. Vaikka tuote onkin normaalia punaa kosteuttavampi, on huulirasva tämänkin alla pakollinen lisä, ettei väri kerry kuiviin kohtiin huulilla. Kiilto ei haittaa, koska kyseessä on ihonvärinen tuote. Tykkään, koska sävyä on helppo annostella sopivan peittäväksi mahdollisimman naturellin näköiseksi.

"Huulipunassa on runsaspigmenttinen koostumus, joka liukuu helposti huulille. Antaa upean kiillon sekä ylellisen silkkisen tunteen. Huulilla koostumus on ultra ohut, mutta peittävä. Sisältää hoitavia luonnonraaka-aineita, kuten herkkien huulten ihoa pehmittävää jojobaöljyä ja suojaavaa E-vitamiinia."  (Sokoksen verkkokauppa)




Lumene Wild Rose Natural lipstick, sävyt 7 Pink Nude ja 9 Apricot Nude.
Koostumus läpikuultava ja voidemainen, mutta pigmenttiäkin lähtee. Sävyt eivät oikein osuneet nappiin, kummatkin ovat aavistuksen liian tummia. Näistä Apricot Nude on suosikkini.

"Valmistettu yli 98 %:sti luonnon raaka-aineista. Sisältää runsaasti luonnon vahoja ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat huulia." (Sokoksen verkkokauppa)




Lumene Lingonberry Lip Lacquer, sävy 2
Pakko ensiksi mainita, että todellinen tuotteen väri ei vastaa netin esittelykuvia, esim. Sokoksen verkkokaupassa, mikä on tässä tapauksessa hyvä juttu, sillä tuo sävy on luonnossa niin mainio. Ihastuin huulilakkaan, jota käytin pari viikkoa takaperin häissä ja suhteellisen hyvin kesti. Haluamaani tulokseen en kyllä päässyt levittämällä suoraan aplikaattorista huulille, vaan töpöttelin kevyesti lakkaa huulten keskelle ja levitin sormin painelemalla. Lakka on niin paksua, ettei paljon tarvita. Sävy on mielestäni aika tummahko beige pienellä roosalla ja käy hyvin tuon ylemmän We Care Iconin nuden huularin päälle. Kesto on hyvä, mutta ei se tietenkään kaikkea ruokailua pitänyt.

Tätä voisi harkita myös jossain pirteässä fuksianpinkissä sävyssä kesää varten ja ehdottomasti joku vaaleampikin nudesävy menisi, jos sellaisia tulisi myyntiin.

"Nestemäinen ja hoitava huulilakka, joka pysyy hyvin huulilla. Se peittää enemmän kuin huulikiilto ja kiiltää enemmän kuin huulipuna. Marjaisat sävyt ja kiilto yhdessä ovat kuin peilaava järven pinta – ja saavat huulet näyttämään upean täyteläisiltä." (Sokoksen verkkokauppa)




Testit paperille 
1 We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick, 1 Natural Beige
2  Lumene Wild Rose Natural lipstick, 7 Pink Nude 
3 Lumene Wild Rose Natural lipstick, 9 Apricot Nude
4 Lumene Lingonberry Lip Lacquer, 2

9. helmikuuta 2012

helppoa herkkusalaattia

Katjamaria goes ruokablogi. Not. En ole mikään himokokkailija ja käytän hyväkseni koulun gurmeeaterioita niin kauan kuin opiskelijakortti lompsassa pyörii (toivottavasti ei enää pitkään). Sen kerran kun tartun kattilankahvaan ja tuon ruokakaupasta muutakin kuin pakastepinaattikeiton (bravuurini), niin yritän tehdä jotain oikeasti hyvää. Siskoni kokkaustaitoja olen aina ihmetellyt (hän vissiin sai ne isämme keittiömestarigeenit), sillä hän yhdistelee kaikkia raaka-aineita vaivattomasti ja ne maistuvat aina yhtä hyviltä. Siksi esittelyssä nyt sissolta pöllitty ruokaisan suosikkisalaattini ohje (näin yksityiskohtaisesti siksi, että kokkausvaiheita on niin kiva kuvata).

kana-makaronisalaatti

1. Pilko paprika ja purjosipuli, salaatissahan ei tarvitse puhua millilleen tarkoista määristä. Isoon kulholliseen voi laittaa esim. ½-1 paprikan ja 20cm purjoa. Oman maun mukaan.


2. Heitä joukkoon keitetyt (kylmän veden alla jäähdytetyt) makaronit, noin puoli pussia (250g) riittää. Kukka- ja sydänmakaronit sopivat tähän hyvin. Makaronit kannattaa toki laittaa kiehumaan ennen muita valmisteluja.


3. Paistetut kanasuikaleet sekaan. Näitäkin kannattaa jäähdytellä vaikka parvekkeella tovi (ja peittää, ettei kissantassut ja tyhjä lautanen yllätä tai vaihtoehtoisesti joku harakkasalmonella).


4. Lisää rucola tai rucola-salaattisekoitus. Tässä on noin puolet Napolitana-mix-salaattisekoituksesta, josta tulee mukaan kaikkia kivannäköisiä lehtiä (ilmeisesti pinaattia, punajuurikkaan lehtiä ja mizunaa (mitähän sekin on..)).


5. Lisää pari ruokalusikallista aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä. Tämä oli muistaakseni myös joku Rainbow (olen s-ryhmittynyt).


6. Lisää vielä fetajuustot (ja öljyä), jotka tästä puuttuvat, koska annos tehtiin edellisen päivän salaatin jämäaineksista. Parasta salaattifetaa on Arla Apetina fetajuusto öljyssä, se on sellaisessa lasipurkissa ja se mausteöljy käy salaatteihin äärettömän hyvin.

Sekoita ainekset ja valmista on. Voi tietysti miksata salaatin ensin jossain muussa kulhossa ja heivata sitten salaattikulhoon, jottei tarjoilukulhon reunat lilluisi niin houkuttelevasti öljyssä.


Kana-makaronisalaatti lyhyesti

- kanasuikaleita, esim. marinoidut fileesuikaleet, paistisuikaleet on vähän sitkeämpiä. Maustamatontakin voi käyttää, jos haluaa itse maustaa. (Rainbow hunajamarinoidut fileesuikaleet)
- makaronia (Myllyn Paras kukkamakaroni)
- rucolaa/rucola-salaattimixiä (Napolitana mix)
- paprikaa
- purjoa
- aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (Rainbow forever!)
- fetajuustoa öljyssä (Arla Apetina kuutiot öljyssä)

Salaattiahan voi tuunata miten tykkää, esim. suolakurkkukuutioilla, kirsikkatomaateilla, leipäjuustolla ym. mutta avainasemaan tuossa minusta nousee öljyjen ja rucolan tuomat maut. Suosittelen!

6. helmikuuta 2012

white wedding

Häät ovat ihania juhlia. Uskovien yhteisössä häitä pääsee juhlistamaan keskimääräistä enemmän, ainakin näin nuorten keskuudessa. Viime viikonloppuna rakkaat ystävät saivat toisensa ja minua harmitti häälaukkuni mitätön koko ja siitä aiheutunut kameran jättäminen kotiin. Valkoisen tilan Hannalta voi kurkkia muutamia tunnelmakuvia.

Kynnet sen sijaan ikuistin. Muistelin omaa häämanikyyriäni ja sen pitkää kestoa, joten Mavalan Olbia pääsi tositoimiin. Kaksi kerrosta, nimettömässä strassi ja päällyslakka.

 
 Harmi vain, että Olbia on kynnellä vaaleanpunainen, eikä yhtä helmenvaalea kuin pullossa. 


Sain häistä myös ruusuisen muiston. Minulla oli kunnia hääaamuna olla koristelemassa juhlapaikkaa (joka oli muuten sama kuin omamme) ja auttaa morsianta menun, nimikylttien ja muiden tulosteiden teossa. Kaikki häissä oli jotenkin niin kaunista ja helmikuisen helmeilevää.


Ruusukimpussa on jotain ainutlaatuista. Jotain perinteisen romanttista ja viatonta. 
Tämä taitaa olla elämäni ensimmäinen.