24. tammikuuta 2012

5 dreams challenge

Sain ihanaiselta Serafialta haasteen, jossa idea on listata viisi kauneuteen tai sen ympärille liittyvää hankintaa, jotka hankkisi, jos raha ei olisi minkäänlainen este. En ole ihan varma mikä tämän haasteen alkuperäismuoto on -täytyykö sen liittyä kosmetiikkaan vai ei- mutta ajattelin Serafian tavoin tehdä kaksi listausta (toiseen tulen myöhemmin).

Jokseenkin ympäripyöreät vastaukseni johtuvat siitä, etten ole selektiivisten merkkien asiantuntija, enkä ilman käyttökokemusta voi tarkemmin tietää mitä haluaisin. Lisäksi löytyy paljon spesifioituja tuotteita ja etenkin kauneushoitoja, joita "tarvitsen", mutta yritin keskittyä näihin tarpeellisimpiin ikään kuin minulla olisi oikeasti tietty summa käytettävissä ja haluan hyötyä siitä mahdollisimman hyvin :D

1. Lämpörullat
Haaveilen muhkeista ja luonnollisista ja helppotekoisista kiharoista, jotka vahingoittavat hiusta mahdollisimman vähän, mutta joiden ei tarvitse yötä pistellä takaraivossa. Suoristajalla saa kylä pienet kiharat, mutta se vie aikaa ja kuulen kuinka latvat huutavat armoa raudan käristyksen alla. Lämpörullat ovat muutenkin realistinen hankinta, ei ihan välttämättä tarvitse odottaa lottovoittoa...


2. Täydellinen kasvojen ihon sävyn, tyypin ja tarpeiden analysointi, kera hoito- ja meikkiopastuksen.
Hämmästelen jatkuvasti sitä, että aluksi niin täydelliseltä tuntuva meikkipohjasävy onkin kohta täysin pieleen valittu tai iho pölähtää rasvoittuvasta pintakuivaksi. En ymmärrä ihoni muutoksia, enkä todellakaan osaa hoitaa sitä kun se 5 vuoden tasaisen menon jälkeen alkaa sekoilla.



3. Joku laadukas (mielellään mineraali-) meikkipohjasarja, vaikka MACilta
Siihen voisi kuulua:
meikinpohjustaja (en ole koskaan kokeillut kuin luomivärin pohjustajia)
peitevoide silmänalusille
peitevoide punaisiin kohtiin
meikkipohja/voide
mineraalipuuteri
poskipuna
viimeistelevä hohtotuote

Tätä parempaa settikuvaa en löytänyt Macilta...

4. Sama kuin edellinen, mutta ihonhoitosarja, vaikka Cliniquelta tai Dermalogicalta, johon kuuluisi:
kosteusvoide
silmänympärysvoide
kuorinta-aine
joku superkosteuttava naamio
ja ihmeitä tekevä kirkastava seerumi



5. neuLash rispiseerumi
Tykkäsin ripsienpidennyksen tuomasta helppoudesta kesällä, kun useina päivinä ei tarvinnut meikata ollenkaan, mutta niiden varominen, hinta ja lyhytkestoisuus rasitti. Jos kuitenkin omat ripsihaiveneni saisivat seerumista pituutta ja potkua, voisi ihan huoletta käyttää ripsareita ja pestä meikkejä ja tyytyväisenä voisi kehua niiden olevan ikiomat räpsyt :) Tuote ei takaa kaikkien ripsien näyttävän yhtä upeilta kuin Virvellä, enkä siksi raaskisi tuhlata pieneen purtiloon 140 euroa, muutenhan tuote olisi jo vakikäytössä.


Sitten pitäisi haastaa viisi bloggaajaa mukaan. Haaste on ilmeisesti jo aikansa blogosfäärissä pyörinyt, joten jos olette jo tehneet tämän, niin antakaa anteeksi taggaukseni :)
Mukaan haastan:
 .Nekku./ Lazy Dynamite
Terhen / Sensaisti
Pilvi / blogi
Jassu / Tyttö maailmassa
ja Mauccu / all talk, no sense
Ps. kirjoitusvaikeuksia, joten pahoittelut kompuroivasta kielestä

17. tammikuuta 2012

mschic-löytöjä

Olin useamman päivän suunnitellut tilaavaani suomalaisen meikkifirma MSCHICn alesta muutaman tuotteen testiin, eritoten muuan poskipuna (8e, norm. 18e) kiinnosti. Muistelin, että Seppälässä myytiin taannoin MSCHICiä ja halusin testata tuotteita livenä ennen hankintaa. Kävi ilmi, että merkki on loppu ainakin paikallisesta Seppälästä, mutta onnekseni muutamia tuotteita löytyi sesonkialekorista, naurettavan edulliseen hintaan.


Blushing Powder Blush - Orchi
Blushing Powder Blush - Blushing Bride
Perfect Brown Duo
Glossy Lipstick - Flaming Fuchsia

Sain kuudella eurolla tällaisen kasan hyvälaatuista kosmetiikkaa :) Tuotteet löytyivät korista, jossa luvattiin hintalapun summasta vielä 50% pois. Eli 3 euron tuotteille jäi hintaa vain puolitoista euroa. Onneksi meikkejä ei enää ollut montaa jäljellä, olisi voinut iskeä hamstraushimo.


 Blushing Bride on persikkainen pinkki. Levittyy hyvin ja pigmenttiä riittää.


Orchid on kylmä peruspinkki, tosin hieman lämpimämpi ja vaaleampi kuin kuvassa (riippuu näytöstäkin). Levittyy hyvin ja pigmenttiä riittää. Varovainen sipaisu poskipäihin toimii mukavasti luonnollisen punan antajana.


Perfect Brow Duo:ssa yhdistyy vaalea ja keskitummanruskea. Sävyt aavistuksen lämpimämmät luonnossa. Tumma sävy toimii hyvin värjättyjen kulmieni intensivisoijaksi. Oikein hyvä peruskulmaväri ja sopivan pieni laukkukoko.


Flaming Fuchsia on läpikuultava kylmähkö punainen. Tiesin ostaessa, ettei väreihini sovi tällainen välimuotosävy, mutta puna on koostumukseltaan kosteuttava ja sopii hyvin varapunaksi johonkin fuksiaan paitaan mätsättäväksi.
 

Huulipunakuvien ottaminen on yllättävän haastavaa, etenkään jos ei jaksa meikata pohjaa kasvoille, lähikuvissa kun näkyy kaikki mahdolliset epäkohdat... Noh, käsittelyllä piti joka tapauksessa valo-olosuhteiden ja vääristymien vuoksi tuoda sävy esiin.

11. tammikuuta 2012

in love with modcloth bags

Tänään löysin laukku-ulkonäkömieltymyksilleni katkeransuloista vastakaikua indie/retro/vintage/romanssi-verkkokaupasta nimeltä Modcloth. Olen tiputellut kuolapisaroita aiemmin Modclothin mekko-osastolla, mutta nyt vasta liikkeen asusteet ja laukut avasivat minulle uuden ulottuvuuden.

Kokosin kollaasin muutamasta kaunottaresta:
Voisin kotiuttaa ihan minkä tahansa noista tai niistä muusta miljardista silmäähivelevästä ruskeasta teko/nahkalaukusta. Harmi, etteivät luomukset ole ilmaisia... ja yllättäen niiden kohdalla, joiden hintalappua uskaltaa vilkaista toisenkin kerran, lävähtää SORRY SOLD OUT -plakaatti heti varoittamaan ylimääräisistä haaveiluista.

ylärivi
Marble Hallways Handbag $47.99
Pistachio Pudding Bag $39.99
One Fawn Day Bag $344.99

keskirivi
Swanky Very Much Clutch $39.99
Upwardly Mobile Satchel in Brown $134.99
Sold-Out Show Satchel $179.99

alarivi
Suitcase Yourself $89.90
En Vogue Envelope Clutch $37.99
I Lichen You Very Much Satchel $57.99 

9. tammikuuta 2012

suositelkaa mineraalimeikkejä

Otsikko sen kertoo, eli olen uutta mineraalimeikkipohjaa vailla. Olen käyttänyt muutaman vuoden The All Natural Facen meikkipohjaa, mutta jotenkin tuntuu, että koostumus ei heleytä ihoa tarpeeksi, vaan tukkii sitä. Aluksi se tuntui täydelliseltä paksujen meikkivoiteiden jälkeen, mutta olen kyllästynyt tähän jauheeseen. TANFin purkit ovat myös jokseenkin epäkäytännöllisiä ja epävarmoja. Veikkaan, että ihollanikin alkaa olla eri tarpeita kuin parikymppisenä.

The All Natural Face
En tiedä ihan tarkalleen ihoni kategoriaa. Epäilen sekaihoa, joka kesällä rasvoittuu enemmän, mutta joka talvisin on pintakuiva. Kosteusvoiteilla pelaan kosteustasapainoa, mutta olisiko talvi-iholle joku mineraalipohja erityisen hyvä? Ihoni sävy on mielestäni enemmän vaalea beige tai oliivihtava kuin punertava.


Olen miettinyt myös mineraalijauheen epäkäytännöllisyyttä ja pölisemistä vaatteille. Oletteko kokeneet baked -tyyliset mineraalipohjat jauheen veroisiksi? Esim. MSCHIC myy kiinteitä mineraalipohjia, joita olen miettinyt kokeilevani.
MSCHIC
Pohjan/meikkivoiteen lisäksi kaipaisin puuteria tai sealeria, joka poistaa pieniä kiiltoja. Olen siis käyttänyt mineral foundationia sellaisenaan, mutta huomaan, että mineraalipuuterille olisi käyttöä pitkinä päivinä.

Everyday minerals
Onko teillä joitain glow/veil -tuotteita vakiona käytössä? Sudin joskus hohtoa sampleista kasvoille, mutta mistään ei ole ehdotonta suosikkia tullut.

Ja vielä posket: Omistan vain muutaman poskipunasamplen ja nyt tarvitsisin jonkun kätevän setin, josta löytyisi useita sävyjä testattavaksi. Poskipunan sävyn etsiminen on jotenkin ylivaikeaa, enkä ole koskaan nähnyt suurempaa vaivaa oikeiden yhdistelmien kokeilemiseksi. Tämän ei tosin tarvitse olla mineraalimuodossa tai ainakin kakkumainen levitystapa kiehtoo tällä hetkellä enemmän.

Coastal Scents
Poskiin kelpaa lisäksi myös aurinkopuuteri tai englanniksi kuvaavampi termi bronzer. Käytössäni oleva on aivan liian glitterinen talviaikaan. Joku smoothi jokapäivän perusbronzeri olisi siis myös toivelistalla. Se saa toki hohtaa, mutta niitä glitterihippuja ei ole kiva löytää joka puolelta.

The Body Shop
En ole kalliiden kosmetiikkatuotteiden ystävä, mutta jos jonkun koen erinomaiseksi, voi tuote olla vähän hintavampi. Ei kuitenkaan mitään 50e/purkki luokkaa, ellei se kestä kahta vuotta.

Sama lyhyesti: Suositelkaa päivittäisiä suosikkejanne näistä kategorioista: 
  1. Mineraalimeikkipohja (kiinteä/jauhemainen)
  2. Mineraalipuuteri/Sealer
  3. Kuultotuote/Glow
  4. Poskipunasetti, josta löytyy useita perussävyjä
  5. Aurinkopuuteri/Bronzer
Kiitos avusta!

aleshoppausta osa 2

Korut ja asusteet kuuluvat siihen ryhmään, joita jopa mieheni mielestä hankin aivan liian harvoin. Valitan aina joka illanistujaisiin, joka tapahtumaan ja juhlaan valmistautuessa, etten omista mitään koruja - tai omistan joitain, mutta ne ovat ruostuineita tai hajonneita Glitterin muovisia eriparikorviksia. Glitteriin palasin kuitenkin tänäkin vuonna -75% kyltin alle tonkimaan koruehdokkaita.

Hopeapohjaiset puolihelmet, 3e (kullatut)

 
Korupiikit olivat tosin niin ohutta materiaalia (hopeaa on näköjään säästelty), että toisesta se napsahti heti poikki. Onneksi on kuumaliimaa ja muutama hopeapiikki aina koruntekopakissa tällaisiin tilanteisiin.

Ihanan outo kookas sormus, 1,50e
 

Mielestäni näyttävä sormus riittää asusteeksi. Tykkään asustaa myös kookkaimmalla rannekoruilla, joita en kyllä vielä omista kuin yhden... some day!

8. tammikuuta 2012

under construction

Jaahas, jouduin vaihtamaan blogin ulkoasun perinteiseen malliin syystä, että dynaamista näkymää ei enää anneta minulle ollenkaan vaihtoehdoksi. Tämä ulkoasu tuntuu jotenkin niin vanhalta, mutta oikeastaan mukavaa vaihtelua, kun sivupalkki on näkyvillä. Sitä ongelmaa korjatessa alunperin vaihdoin blogimallia staattisesta nk. dynaamiseen.

Dynaamisen näkymän ainoa miinus oli sen vähäiset muokkausmahdollisuudet, sekä se dynaamisuus. Kyllä bloggaajaalla tulisi olla valta päättää millaiset asetukset vallitsevat joka ruudulla sitä katsottaessa. Se vain kaikkiaan näytti mielestäni parhaimmalta ja oli niin helppo.

Automaattisen blogiotsikonkin kadotessa vasemmasta ylänurkasta päätin rustata nopeasti bannerin ja käyttää mieluummin bloggaushistoriani alkuperäisintä nimikettä. Olen yhä tyttö maalta maanläheisine arvoineen, mutta koen, ettei nimi anna kasvunvaraa ja luo tarpeettomia ennakkoluuloja. Tavallaan olen modernikin ihminen. Koen parhaimmaksi valita puolueettoman nimen, joka kuvaa blogin tarpeiksi riittävästi minua itseäni.

Ja ehkä näin kevätlukukauden alkaessa, on valtava tarve pyyhkiä pölyjä ja tehdä tilaa uudistumisen eri osa-alueille :)

weheartit.com

6. tammikuuta 2012

aleshoppausta

Eilen pakollisten kenkäostoksien yhteydessä niin sinisilmäisesti uskottelin kaverilleni, etten oikeastaan jaksa kierrellä alennusmyyntejä. Olipa siis aikamoista tekopyhyyttä päätyä Kicksin alepöytien ääreen "ohikulkumatkalla".


Toni&Guy Moisture Injection hoitoaine lähti mukaani ensimmäiseksi testattavaksi tuotteekseni tältä merkiltä. Täytyy kyllä myöntää, että pinkillä ylisöpöllä pullolla oli vaikutusta ostopäätökseen. Tuoksuu muuten mielikuvan vastaisesti aika miehiselle. Hintaa jäi 5e.



Mavalan kirkkaanpunainen Los Angeles korvatkoon kuivuneen punaisen Dependini. Tarkempi funktio kirkuvan punaiselle lakalle näin joulun jälkeen selvinnee myöhemmin :) 2,50e.


Phc:n lämpösuojaspray lupaa myös avittaa tukan kihartamisessa. Ei ole ehkä järkevintä testata uutta tuotetta ennen jotain tärkeää tapahtumaa, mutta uskaltanen suihkauttaa tätä tukkaani huomisen juhlakampauksen pohjalle. Tätä merkkiä en myöskään ole aiemmin kokeillut. 5e.


Ja pitkän harkinnan päätteeksi ostoskoriin hyppäsi myös Dependin kynsiseerumi, jonka pitäisi auttaa kynsien kuivuuteen ja edistää niiden kasvua. Jospa tällä pärjäisin paremmin kuin Viva La Divan kovettajalla, joka sopii paremminkin aluslakaksi. N. 7e jäi hintaa.

Alennusmyynnit ovat minulle ainoa keino kokeilla jotain uutta merkkiä tai tuotetta. Raaskin hyvin harvoin uhrata rahojani johonkin parin kympin kosmetiikkaan ja huomata etttei tuote käykään minulle. Miksei voisi olla myytävänä sellaisia edullisia pieniä testipakkauksia, jolloin voisi huoletta joskus kokeilla uutta juttua ilman kukkaronkidutusta? Ihana idea ovat myös GlossyBoxit, (joista Nekku juuri raportoi), joissa satunnaiset testerit matkaavat kotiisi söpössä lahjapaketissa.

4. tammikuuta 2012

vuosi 2011 kuvina

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Vuosikoostetta on hankala tehdä jälkikäteen, kun apuna ovat vain muutamat otokset kuukaudesta. Vuoteni oli hyvin hääpainotteinen, joten niistä vauhkoan tässäkin tiivistyksestä. Katsastan myös hiustilanteita ja yleisiä "tältä näytin silloin" -momentteja. Käytännössä tässä nyt tulee vuoden asukuvat kerralla :D Välissä kaikkea turhaa, kun ei ollut muuta kuvamatskua.

Tammikuu

- Vuosi alkoi täydellisesti: 1.1.2011 keskiyöllä minua kosittiin ja kihlauduin Jonin kanssa puusormuksin.


- Paria viikkoa myöhemmin pidimme kihlajaiset lähimmäisille.

(Väsynyt vessakuva)

- Ostin ekan kunnollisen suoristusrautani CHI:ltä, maksoi 99e.


- Tein töitä koko kevään.


- Aloimme suunnitella vimmatusti häitä.

Helmikuu

- Hääpukusovittelua ja -shoppailua Lahdessa. Löysin the dressin ja laitoimme sen tilaukseen Lontoosta.

(Kuvassa EI hääpukuni. Kuvassa perusilmeeni hääkuvissa.)

- Hankimme viralliset kihlasormukset.

(Sellaiset perusrytkyt. Jonilla villi tukka.)

- Sain kokeilla geelikynsiä. Se oli kivuliasta ja iloa kesti vain hetken. Mutta kyllähän siitä nautti kun ylipäätään oli kynnet.



Maaliskuu

- Reissasimme seurakuntani varhaisnuorten kanssa Viitasaarelle leirille, mikä oli mahtava hengellinen kokemus. Joku ymmärtää, mitä merkitsee tuntea Pyhän Hengen voimakas läsnäolo.

(Liittyy olennaisesti leiriin)

- Etsimme hääpaikkoja. Valitsimme Joensuun Teatteriravintolan lasiterassin.


- Vaalensin hiukseni ekaa kertaa kokonaan. Siis pari astetta, mitä siitä nyt lähti.


Huhtikuu

- Otin kasteen seurakuntaani.


- Mm. hääkutsuja suunniteltiin ahkerasti.


- Suunnittelin myös tulevan kesän Hope of this city –julisteita.

- Kasvattelin otsista pois.
 
Toukokuu

- Helsinkiin hääshoppailemaan. Metsästettiin mm. kengät ja sulhasen smokki. Suunniteltiin hääkattausta.


- Käväisimme myös Leijonien kotiinpaluuhumussa.


- Pääsimme piipahtamaan ystäväpariskunnan häihin, mutta olin niin karmessa kuumeessa, että jouduimme jättämään juhlat kesken illan.


- Teimme loppukuusta yksiööni suursiivouksen, tyhjensimme koko häkkivarastollisen kaatopaikalle ja myin vaatteitani kirppiksellä.

(Romanttisen tyttöyksiön lähes kaikki tekstiilit ja kalusteet saivat lähteä kiertoon.)

- Voitin MouMou:n bannerikilpailussa Tigejä, joita riittää vieläkin.


Kesäkuu

- Pakkasin ne muutamat tavarat, mitä tarvitsin ja muutin kaksioon ruutukaavan eteläiselle puolelle.


- Juhlimme lakkiaisissa.


 - Aloitimme Hope of this city -illat torilavalla ja ne kasvoivat kerta kerralta.

- Hääkutsuja askarreltiin vimmalla ja kiireellä.


- Vietin elämäni parasta juhannusta rakkaiden ihmisten kera Keuruulla ekassa Juhannuskonferenssissani. Vettä satoi koko juhannuksen ja nukuttiin pakettiauton tavaratilassa :D


- Päätimme juhannukset mökkeilyyn.

Heinäkuu

- Askartelin menu- ja paikkakortteja, tilasin etsystä häälaukun, tilattiin hääkakku ja vieraskirja, hankimme koristeita ja kynttilöitä, kaiverrutimme vihkisormukset ja järjestelimme häitä sen minkä ehdimme.



- Reissasimme kaasojen kanssa Lahteen noutamaan hääpukua ja löysimme kaasoille yhtenevät mekot Itäkeskuksesta. Tästä mulla on aivan varmasti kuvia, mutta en löytänyt niitä mistään... räyh. Laitetaan nyt kuva kuitenkin puvusta.


- Ihastuin oranssiin. Leikin meikeillä. 


- Kävin rokotuksissa häämatkaa varten.

- Kaasot ja ystävät pitivät minulle maailman täydellisimmät polttarit.


Elokuu

- Hemmottelin itseäni ennen häitä: kävin kasvohoidossa, otin ripsienpidennykset ja kampaajalla testattiin hääkaupausta. Sain tumman tukkani takaisin.


- Ehdimme myös sukujuhliin viikko ennen häitä. Kesäloma alkoi.

- Muutimme Jonin tavaroita yhteiseen kotiimme.

- Vietimme viimeisen yön kaasojen kanssa hotellissa. Söimme hyvin, teimme hoitoja ja lakkailimme kynsiä.

(Monsterbride! Samaisella Lushin naamiolla eliminoin kaikki näpyt elimistöstäni.)

- 6.8. hääpäivä vietettiin viileässä säässä, mutta päivä oli kuin unelma. Sain rakastamani miehen ja meitä siunattiin lämpimästi. Kaikki oli kaunista ja vieraat ihania.


- Vietimme hääyön hotellissa ja seuraavana aamupäivänä starttasimme urhean bestmanin kuskaamana Helsinkiin. Yövyttiin Helsingissä ja aamuyöllä pötkimme lentokentälle edessämme kahden viikon häämatka.


- Lennettiin Indonesiaan, Balille. Nautittiin häämatkasta ja lämmöstä. Surffattiin (tai Joni surffas, mie yritin), shoppailtiin, syötiin ja seikkailtiin.



- Piipahdimme Singaporessa päiväreissulla. Singaporeen on päästävä takaisin… armotonta shoppailua. Vaatteiden lisäksi ostimme järkkärin.

(Tässä vaiheessa muistettiin, ettei Singaporessa saannutkaan kuvata julkisissa sisätiloissa. Ups.)

-  Häämatkalta ajoimme suoraan 2-v. prinsessan synttäreille.

- Viikon päästä teimme uuden reissun Helsinkiin ja shoppasimme Ikeasta läjän kalusteita.

-Osallistuin HeidiB:n kesämeikkikilpailuun.


Syyskuu

-  Jatkoin töitä.

- Ostin kahdet uudet silmälasit.

-  Otin pidennykset pois ja leikkuutin hiukseni.


-  Aloitin seurakunnan nuorisokuorossa.

- Tilasin Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletin, jota testailin innoissani.


- Harjoiteltiin kuvaamaan uudella kameralla.

- Laitoimme kotia.

(handmade liitutaulu)

Lokakuu

- Pidimme tuparit ja synttärini yksillä pippaloilla.



(varsinaisista tupareista ei tässä kuvaa)
- Lopetin työt täyspäiväisenä ja jatkoin koulua. Tai ainakin yritin.

(tyylistäni alkoi tulla vähän... tämmöinen simple)
Marraskuu

- Enimmäkseen bloggasin kynsistä.


  - Ja kokkasin saippuaa.


 Joulukuu

- Palasin joulukuuksi töihin täysipäiväiseksi.

- Osallistuin seurakuntani suureen joulutapahtumaan nimeltä "Matka ensimmäiseen jouluun". 
Näyttelin Mariaa kolmena päivänä. Tapahtuman idea on matkustaa 2000 vuotta taaksepäin Raamatun tapahtumiin paikallisen oppaan johdolla. Upeasti toteutettu, näytelty ja lavastettu reitti kestää noin tunnin tietäjien kohtaamisesta Jeesuksen synnyintalliin.

(Joosef ja Maria omalla yleisökierroksellani)

- Pidimme yhdelle morsiolle polttarit.


- Juhlimme itsenäisyyspäivää solumme kesken coctailasuissa.

(Ai taasko tää mekko?)

- Vietimme joulua perheiden kesken, useassa kokoonpanossa useana eri päivänä.


- Juhlimme 1-vuotiskihlapäivää ravintolassa hyvän ruoan kanssa ja elokuvissa verenmakuisen ja sudenkarvaisen kolmiodraaman siivittämänä.

(vain minun asustani jäi tallenne, yllättäen kun itse sitä pyysin)

Paljon muutakin henkilökohtaista tapahtui ja paljon rukoiltavaa on vielä jäljellä, mutta aivan ihana vuosi 2011 oli. Se meni niin nopeasti, että tuntuu kuin vasta olisimme pujottaneet puusormukset nimettömiimme ja itkeneet ilosta niin suuresta. Suuremman johdatuksessa menköön tämäkin vuosi - ei voi nimittäin kuin hyvää seurata :)