30. heinäkuuta 2011

detox-laastarit testiin

Pääsemme taas upean kännykkäkameran laadun äärelle kameralaturini mystisen katoamistempun vuoksi. Ebaysta tilatut Detox-jalkalaastarit saapuivat viikossa ja innokkaana aloitin jo testauksen. Ikävä vain, että yllättäen juuri minun tilaukseni kanssa oli säädetty ja sain 10 laastarin sijaan 5 kappaletta. Pakkauksessa tulisi siis olla 10 foot padia ja 10 laastaria, jolla ne kiinnitetään jalkapohjiin. Toki sain pahoittelut ja $1,5 takaisin uutta tilausta varten :D Kuuri kuitenkin jää kesken, jos odottelen uutta pakettia, joten suunnittelin, että joku ihoteippiviritelmä voisi mennä vastaavasta laastarista.

Sitten tuloksiin.
Huom. Kuvamateriaali ei heikkohermoisille!




















Perusbloggaajana on pakko laittaa kuva ensin paketista, jossa tuote saapui ;)


















...jota seuraa näkymä sisällöstä koskemattomana (usein myös kauniisti järjesteltynä). Tähän väliin voi myös lisätä kuvan paketin avatusta reunasta kurkistavasta sisällöstä/avatusta paketista, jossa sisältö vielä paikoillaan. Kuvassa foot padeja (kaksi per pussi) ja adhensive sheettejä.


















 Laastari koivessa illalla (ja ihanan tumma isovarvas). Ohjeissa kehotetaan käyttämään 8h yön yli tai 5h kävellessä.


















Laastarit 1. aamuna. Olin vähän pettynyt, koska tuo mönjä on harmaata, eikä mustaa, niinkuin monissa kuvissa. Ja sitä oli aika vähän. Odotin ylitsepursuavaa yönmustaa mömmöä, jonka mukana taikaiskusta lähtisi kaikki kehoni kuona-aineet.


















Sitten siihen jännään osuuteen: Laastarit 2. aamuna olivat huomattavasti tummemmat ja mönjäisemmät kuin viimeksi. Ehkä makeammat yöunet auttoivat asiaan, mutta kuurin idea on, että tummuus ja aine vähenisi öiden myötä. Mulla ilmeisesti lisääntyy. Saa nähdä mitä nyt keksin seuraaviksi öiksi, kun ei ole niitä teippejä...

PS. YKSI viikko häihin. Hihii!

28. heinäkuuta 2011

häähuumaa

Tänäaamuna herätessäni ensimmäinen näkemäni asia oli vaatekaapin ovessa roikkuvaa valkoinen  jättimäinen möykky.
























 Tuo ihana massiivinen (kännykkäkameralla ikuistettu) möykky sisältää ihanan massiivisen hääpukuni, johon saan sujahtaa (toivottavasti myös sujahtaa, enkä tunkeutua) reilun viikon päästä. Olen vastaillut kaikkien jännittääkö morsianta -kysymyksiin tyynen rauhallisesti että ei yhtään. Mutta reilun viikon päästä ... kyllähän se kihelmöintiä aiheuttaa :)


















 Tulevasta tapahtumasta kertonevat myös eri puolille asuntoa pesiytyneet häälehdet. Fiilistelen lehtien parissa sellaisina iltoina kun ei olla valvottu yömyöhään suunnittellen tai töiden jälkeen palautuen. Suosikkejani ovat brittilehdet, joissa runsaan visuaalisen nautinnon lisäksi juttuaiheita on laajemmalti, kun kotimaisten ideat pyörivät muutaman saman otsikon ympärillä vuodesta toiseen (nimim. vino pino häälehtiä menneiltä vuosilta). Flowers- ja You & Your Wedding -lehtiä saa ainakin Sokoksista. Kukkia rakastavalle nuo Flowers-lehdet ovat herkullista silmänruokaa ihan ilman häitäkin.


















 Tällainen tärkeä paketti odottaa avaajaansa. Saan aina sellaisen HIHIHIHI-refleksin kun otan tuon rasian käteeni. Boksin sisältö -tai lähinnä sen ulkomuoto- valaistettakoon teillekin, kun aika on :)


















 Kurkistus vaatekaappiini... Ei vaan sohvan valloittaneet polttarikamat, jotka halusin muistoksi mahtavasta päivästä. Olivat muuten täydellisimmät ikinä! Niistäkin haluan kertoa tarkemmin, kunhan saan jotain kuvatodisteita kaasoilta. Päivä oli täynnä odottamattomia positiivisia yllätyksiä ja se olisi saanut jatkua vaikka koko viikon :)

19. heinäkuuta 2011

Eko-Tigi ja Detoxit

Yhyy, elämä potkii nyt olan takaa. Kun vihdoin kamerani kotiutui akkuja kuluttavalta mökkireissulta, huomasin hukanneeni laturin mokoman! En ole koskaan pitänyt lainakuvien käytöstä, mutta vissiinkin pakko ryhtyä, ei tästä blogausjumituksesta muuten pääse.

Kokeilunhaluni on kohdistunut viime päivinä seuraaviin kohteisiin:

1. Tigi Love Peace Planet, Walking on sunshine shampoo
Olen selkeästi sokaistunut kaupunkini hiljaa laajenneesta Tigi-tuotteiden valikoimasta (ja omasta hiljempaa laajenneesta kiinnostuksesta niihin), sillä minulle ei ennen tätä hetkeä (kun googlasin kuvaa putelista) ollut käynyt mielessäkään tilata Tigejä netistä. Ja yleensä ajattelen aina ensimmäisenä nettikauppojen edullisuutta. Siiiis, ainakin brittisivuistoilla hinnat ovat törkeästi halvemmat.

Ihmiset: Mistähän osoitteesta Tigejä kannattaa lähteä tilaamaan? (hinta-luotettavuus-toimituskulut)

Niin, itse shampooseen. Tuoksuksi luvataan inkivääri, mandariini ja lime, mikä etäisesti toteutuukin, mutta se saisi olla vielä sitruksisempi/hedelmäisempi. Tuoksu on kyllä miellyttävä, toisin kuin muutamat tuttavuudet Tigiltä, jotka ovat liian tuhteja minun aamusuihkuihini. En ehkä ostaessa tajunnut, että kyseessä on tosiaan kiiltoa lisäävä shampoo, joita olen karttanut... noh, tähän ostokseen asti, sillä vihaan keinotekoista kiiltovärikypärää, jonka useimmista siloshampoista saa. Shampoo saattaa olla suunnattu enemmänkin normaaleille kuin käsitellyille hiuksille, mutta toisaalta oma hiukseni on aikuiselämänsä parhaimmassa kunnossa. Ainoastaan kuihtuneet pidennykset ruikuttavat janoansa. Parin pesun tuloksilla ei paljon voi luvata, mutta minusta vaikuttaa sellaista laadukkaammalta perusshampoolta eettisin arvoin ja (lähes) luomuin ainesosin, jota oikeastaan tuotteelta halusinkin/odotin.

"Kierrätä lookkisi shampoopesun aikana! Omena-aminohapot, inkivääri ja vihreä tee tekevät tylsästä tukasta jotain totaalisen rakastettavaa. Pehmeämmät, kiiltävämmät hiukset - ja tanssahtelet auringossa!
  • 70% orgaaninen
  • ei parabeeneja
  • ei keinotekoisia väriaineita ei synteettisiä tuoksuja
  • ei sodium lauryyli/laureettisulfaatteja
  • pakkaus 50% kierrätysmuovia
Hyöty käyttäjälle:
  • Puhdistusteho: Kevyt
  • Kasvipohjainen puhdistava aine
  • Pehmentää ja antaa kiiltoa
  • Poistaa pörröisyyttä"
http://www.hiustuotteet.fi/


Tigin eko-sarjasta löytyy kiillottavan lisäksi, myös kostetuttavat shampoo ja hoitis -pari, sekä hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita. Itse päädyin testaamaan yhtä purnukkaa kerrallaan, jos koko tuoteperhe olisikin karvas pettymys (+ entisiä Tigejä riittää vielä).

2. Detox foot pads
Minullekin jalkalaastareita! Tässä sentään toteutin omia taipumuksiani ja tilasin huomattavasti halvemman version internetistä (joskin kuukauden toimitusajalla). Bongasin Detoxit joskus pariinkin otteeseen eri blogeista, mutta nyt ne taas pamahtivat eteeni Too fast for love -blogissa. Kyseessä on siis elimistöä puhdistava jalkapohjaan kiinnitettävä laastari, jonka ainesosat imevät kuona-aineita. Lappu lupaa kiihdyttää aineenvaihduntaa ja läjän muita terveysominaisuuksia, joita voi lukea vaikka täältä.

Omat lappuseni lähtivät matkaan Kiinasta ystävämme ebayn kautta. Maksoin 10stä laastarista 2 euroa, jotka riittävät viiden päivän kuuriin. Suomalaisista terveysverkkokaupoissa saman kuurin saa 25 eurolla :) En tosin tiedä minkä merkkisiä tilaamani lappuset ovat, jotain piraatteja varmaan, mutta testaamista odotan innolla. Testailen niitä sitten kuukauden päästä.

Seuraavaaksi saan hivuttautua kaupungille hääshoppailumielessä. Ostoslistalla tälle päivälle ovat pitkäkestoiset tuikkukynttilät, kahviservetit ja vieraskirja. Meillä on sulhon kanssa yhteinen kalenteri, jossa työvuorojemme lisäksi on kaikelle vapaa-ajalle keksitty käyttöä :P On niin paljon vielä järjesteltävää ja hankittavaa.. mutta se on kyllä hirmu kivaa <3 ekoileva morsmaikku kuittaa.

10. heinäkuuta 2011

Nellyn syysmekkokisa

Krhm, yllättäen pakolliset osallistumiset blogivillityksiin minunkin osaltani on nyt hoidettu. Vihreää mekkoa olen himoinnut viime syksystä ja jotenkin on outo kutina, että vihreä voisi tulla tänä syksynä ja talvena jotenkin muotiin. Tosin epäilen vahvasti, ettei ainakaan tällaisissa jännissä yhdistelmissä pitsiä, sifonkia ja kahta eri aivan eri fiiliksistä vihreän sävyä :) Hiha siinä kuitenkin olla pitää, syksy kun saapuu! Minusta tuollainen mekko olisi mukavan kuvauksellinen.

6. heinäkuuta 2011

täydellisten biksujen metsästys

Tämä kesä on monella tapaa poikkeuksellinen.
A) Olen töissä
B) Menen naimisiin
C) Minulla ei ole kesälomaa...
Huijasin. Kesäloma on toki, elokuussa häiden jälkeen = häämatka. Mutta elokuuhun on välillä niin pitkä matka ja käytännössä matkan jälkeen kesä on jo ohi töiden ja pian koulunkin taas alkaessa. Toisaalta en kyllä valita, sillä inhoan tyhjäntoimittamiskesiä. Kiva istua viileässä ostoskeskuksessa ja toivotella asiakkaille hyviä lomia... Not. Haluaisin oikeasti hankkia iholleni elämäni rusketuksen ja nyt en vain ehdi grillautua rantsulla aina vapaapäivän sattuessa pilviseksi (tai pakkaseksi kuten eilen tuntui).

Kesä on jo pitkällä ja olen tehnyt sen virheen, josta höyrysin huhtikuussa. Huomasin nimittäin, että ko. merkinnän kollaasista en omista yhtäkään tuotetta :D Ja kaikkia tarvitsisin juuri nyt! Eritoten kaipaisin simppeleitä bikineitä, jotka heivata ylle aina hellepäivän koittaessa. Enkä ihan mielelläni lähtisi Indonesiaankaan ilman kunnon uima-asua.

There are few problems I've discovered (En tiiä miksi jotkut jutut kuulostaa miun päässä coolimmalta enkuksi. Lausun tuon mielessäni vielä silleen suomalais-ärröillä). Tähän mennessä yhdetkään bikinit eivät ole kokonaisuutena sopineet minulle. JC:ssä koin koomisen järkytyksen, kun muuten mahtavat bandeu-biksut sopivat yläosasta parhaiten XS-koossa ja alaosasta L:änä :D Ai mitenniin eriparikroppa... Toki ne ällän pöksyt olivat ihan lököt, mutta ne peittivät parhaiten koko pepun. Siis, minulla ON leveä peppu verrattuna muuhun kroppaan. Muuten ei ongelmaa, mutta suurimmassa osassa biksuvalikoimaa on vain tanga-tyylisiä nirunaru-alaosia, jotka eivät ylety koko komeuden ylle. Se on ihan mukavuuskysymys.

Toinen ongelma on ilmeinen: biksujen myyntikausi meni jo. En ihmettele, miksi JC:n bikinihylly oli vielä täynnä, mutta muualla kaupoissa törmää vain hajakokoihin (joihin ilmeisesti minulla on hyvätkin mahkut sopeutua). Lisäksi minulla on selkeät suunnitelmat minkänäköiset haluaisin, joka tietenkin vaikeuttaa niiden istuvuuden ja olemassaolon todennäköisyyttä.

Niiden ominaisuuksi pitäisi olla
A) Bandeumalliset olkaimettomat
B) Mustat tai kivasti kuviolliset tai muut kivat
C) Ei mummot
D) Ei sporttiset
E) MUKAVAT




































Kertokaa minulle ystävät hyvät, mistä löytää peppuisa ihminen hyvänmalliset biksut? Onko joku jo löytänyt?

3. heinäkuuta 2011

mitäs kaikkee nyt

Kamera jäi sulhasen isovanhempien mökille, joten en voi upata tuoretta kuvamateriaalia. Kuvituksena toimii parin viikon takainen räpsy keltaisestaluomivärimonsterista. Kuvissa aina huomaa muutokset parhaiten. Kuten sen, että miun otsa on ihan orpo ilman otsatukkaa! Häiden vuoksi mitä vain.


No mitäs kaikkee nyt?
- Lähdettiin tässä yöreissulle surffaamaan (eli padlaamaan kun ei ole aaltoja) hyiseen järveen. Itsehän jäin mussuttamaan kolmioleipää rannalle... enkä ole vielä heittänyt talviturkkia. Häpeällistä.

- Saan hääpukuni ensi viikonloppuna! Se saapui Lontoosta Lahdessa sijaitsevaan Glamour-liikkeeseen. Pukuun tehdään vielä kavennus ja sitten pitää pysyä samoissa milleissä loppukesä. Samalla reissulla etsitään kaasoille mekot :)

- Olen varannut myös koekampauksen ja meikin häitä edeltävälle viikolle. Eniten stressaan niiden onnistumisesta :D (ja hääkuvien, koska ne ovat ainoa konkreettinen muisto, jotka jäävät käteen) Ihanaa saada vihdoin väriä tähän kulahteneeseen tukkaan.

- I'm working and working... yet I have no money!

- Intoilen häämatkaa joka päivä enemmän. Hehkutin jo Facebookissa, niin toki voin täälläkin kertoa: Lähdemme hotellista suoraan hääyön jälkeen lentokentälle... jossa kone vie meidät ensin Amsterdamiin, sieltä Hong Kongiin, josta se liitää kohteeseemme... Indonesiaan! Sellainen reipas 25 tuntia lentämistä  suuntaansa -.- Olen lomaillut parissa turistirysässä ja parissa Euroopan kaupungissa, mutta tämä on sellainen erilainen eksoottinen unelmaseikkailumatka, josta olen aina haaveillut. Vaikea uskoa, että reilun kuukauden päästä se toteutuu.

- Hope of this City on yhteiskristillinen (kolmen seurakunnan nuorten järkkäämä) nuorteniltakokonaisuus täällä Joensuun torilavalla. Sulhaseni sai viime kesänä näyn, että entä jos me ei pidettäiskään omaa kivaa jossain koleassa kirkossa, vaan vietäis setti sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan. Iltojen tavoitteena on tuoda toivon sanomaa myös niille, jotka eivät ikinä kehtaisi/viitsisi/haluaisi syystä tai toisesta avata itse Raamattua. Itse haluaisin kohdata illassa niitä, jotka etsivät helpotusta yksinäisyydestä, epävarmuudesta, ahdistuksesta ja peloista. Tiedän (en ainoastaan usko), että ratkaisu suurimpiin ihmisten ongelmiin löytyy heidän silmiensä edestä. Oma Isä kutsuu kokoajan onnellisuuteen, mutta monet käyttävät mieluummin väliaikaisratkaisuja. Mietin usein, miksi joku katkeroituu kristinuskolle tai naurahtaa sille ikinä kokematta oikeasti sitä. Kirkkorakennukset, väkisinkäännytykset, helvetilläpelottelut ja jotkut rituaalit eivät ole kristinuskoa. Kristinusko koostuu kolmiyhteisestä Jumalasta, joka on rakkaus, armo ja vapaus. Tie, totuus ja elämä.

(Kuten huomanette, kristinuskosta riittää sanottavaa... Olen aloittanut useita merkintöjä aiheesta, mutta ne ovat vielä kypsyttelyasteella. Ikävä kyllä kristityt mediassa ovat suurennuslasin alla ja jotain sanomiamme käytetään niin vihamielisesti meitä vastaan. Pääasiassa kuitenkin mietin, kuinka oikein voin vedota lukijoihin sanomallani. Mitkä ovat niitä keinoja, jotka saavat lukijan huomion merkintään, lukemaan sen, ajattelemaan asiaa... Uskoa tuputetaan joka tuutista ja vedenpitäviä perusteita esitetään. Voin käännyttää sinut tänään kristinuskoon ja joku toinen voi käännyttää sinut huomenna muslimiksi. Ei se sillä tavalla pidä mennä... Minä haluaisin, että ihminen oikeasti ymmärtää mistä tässä on kyse, mutta kertominen on hitsin vaikeaa! Olen itsekin ollut hyvin skeptinen uskontoja ja kaikkea tuputusta kohtaan. Kunnes tajusin, että kristinusko ei ole uskonto. Se on elämää parhaimmillaan. Ja olen tosissani.)













Sain kunnian luoda Hope of this citylle logon. Ympyrässä olevalla symbolilla ei suinkaan kannusteta roskaamiseen, vaan ukkeli on heivaamassa roskakoriin sydäntä (joka toki näkyy isommissa julkaisuissa). Tähänpä on kätevä lopettaa. Nälkä kurnii ja viikon ainoa vapaapäivä odottaa...