28. toukokuuta 2010

Essence Nail Art

Yksi murmeli kävi ulkomailla ja toi minulle ihanan tulkkaripussukan, josta paljastui mm. Essencen kynsienkoristelulaatta x 2. Alla testissä kiinalaistyylinen laatta 01 Have fun!




Testitulos: Kaiverrukset jättävät hieman paksumpia kuvia kuin Konadin sisar, mutta toimivat muuten ainakin minulla moiteetta (tuossa alimmassa otoksessa sähläsin ihan itse keskisormen kanssa).

27. toukokuuta 2010

Tarvelistat 05/2010

..KOSMETIIKKALISTA..


(x) RIPSENTAIVUTTIMET
- Hyvät löytyi! Olisko ihan Cailapin muoviset normimarketista. Ripset taipuu hyvin, nopeasti ja ilman minkäänlaista voimankäyttöä.



(x) KYNSILAKKA nuden roosa
- Nude ja roosa.



( )
SIVELTIMIÄ häivytys, levitys, kulmakarva
- Ääh, entisilläkin pärjää. Ja meikkaus on muutenkin vähentynyt...

Lisäksi ostin
- kynsilakkoja
- kuivashampoota

..VAATELISTA..

(x) ALUSTOPPEJA, pitkiä löystymättömiä
- keltainen 5e
- siniraidallinen ja valkoinen yht. 10e
- lila 7e
kaikki H&M



(x) KÄVELYKENGÄT kesäksi, söpöt ja hyvät
-by Citymarket, söpöt, hyvä kävellä, toimivat



Lisäksi ostin (apua, en edes muista kaikkea... mutta ainakin:)
- valkokukallisen röyhelömekko/tunikan, 25e Indiska
- sinisen kesämekon, 14e H&M
- viin.punaisen lepakkohihapuseron, 4e H&M
- harmaaraidallisen t-paidan, 10e Vero Moda
- valkoisen 3/4-hihaisen peruspaidan, 10e Vero Moda
- ruskean punosnahkavyön, 10e Jim&Jill
- mustan lolitahtavan trikoomekon, 30e Indiska
- harmaan printti-t-paidan, 1e pihakirppis
- raidallisen jättitaskutunikan, 15e Gina Tricot


25. toukokuuta 2010

Not a wall flower

Jos nyt paistaisi aurinko, pitäisin tätä.



  • Mekko, 25e Indiska



Semmoinen röyhelö ja kuosi. Jollekin yöpaita, miulle lovee.

19. toukokuuta 2010

Jättitaskutunika

Kätöset tekee mieli väkisin upottaa pehmeisiin jumbotaskuihin. On erittäin harvoja tunikoita, joita tohdin käyttää vain sukkiksien kanssa. Gina Tricotin Michelle Dress, (joka siis nimensä mukaan ei olekaan tunika!), on yksi niistä (no ok, se on jokatapauksesa lyhyt minulle). Tänä keväänä olen selkeästi kiinnittänyt harakankynteni raidallisiin (eli siis jo peräti kahteen) vaatekappaleisiin. Mukavan freesiä ja simppeliä välillä pastellinsävyisten täyteläisten kukkakuosien sijaan.



Koulun (eli syömisen) jälkeen oli pakko kiinniittää otsis pinnillä (ja esitellä valloittavan korkeaa hiusrajaani) ja palmikoida latvat yhteen kasaan. Ei tässä helteessä kestä painavaa mustaa tukkaa niskaan tahi otsaan liimautumassa.



En siltikään voisi rakastaa uusia hiuksiani vähempää. Tasavärinen pitkä kihartuva hius on nipistänyt laittautumisaikani minimiin! Meikkiin kuuluu mineraalipohja, aurikonpuuteri tai kuultoposkipuna, tumma ylärajaus ja ruskea ripsari. Huulirasvaa tai kevyttä kiiltoa - jos jaksaa. Ennenhän väkertelin luomiväritaidetta joka aamu, mikä ei suoranaisesti ole alaani, ei vastaa kärsivällisyyttäni + se ei tykkää pysyä rasvoittuvilla lähinnä vaosta koostuvilla luomillani kovin hehkeänä. Siis niinä kiireisinä auringon paahtamina, sateen piiskaamiina tai tuulentuivertamina aamuina (jäljelle jäi pilviset?).

Vaikka meikkaan ja laittudun mielelläni, kesänkynnyksellä minussa nousee sellainen huiteleva hippi/peikko/romanttinen tyttö, joka ei kyllä koskaan ole ollutkaan huoliteltu, eikä sen puoleen romanttisuuskaan ole vuodenaikasidonnainen piirre.



Hiuksia laitan niin paljon kuin on aikaa: kuivashampoota sinne tänne mattaisuutta ja tukea tuomaan tai joku lettisykerö, useimmiten kuitenkin vain heräämistilasta seminaariin.

  • 4R hair powder, 10e kampaamokauppa Sitruuna

18. toukokuuta 2010

Depend 191





Kynnet ovat kökössä kunnossa, mutta ei haittaa. Ihana kesätuulahdus tämä vihreä Depend! Liekö ainoa vihreä sävy Dependillä? Ainakin Joensuun Kicksin ainoa.

17. toukokuuta 2010

Summer blues

Hohoo, hengissä ollaan ja neljän päivän bloggaus/nettikatko tuntui yllättävän pitkältä (joskin nautin joka hetkestä). Kävin siis Tampereella pyörimässä kristillisessä huipputapahtumassa ja yksi päivä kului luonnollisesti Särkänniemessä. Matkalta en varsinaisia blogin aihepiiriin sopivia kuvia ottanut, eikä erityisempää laittautumista tullut harrastettua siinä aktiivisessa menossa ja huimassa helteessä. Pienetekin reissut hyvässä porukassa ovat kyllä elämän suola!

Mekkovalinnan ja useiden roosan puolelle kallistuneiden kommentien vastaisesti koin sinisen olevan enemmän kaipaamani hempeilymekko. Periaatteen vuoksi yritän ostaa mahdollisimman vähän, mitä minulla jo on, ja vaaleanpunaisia mekkoja - niitä kyllä löytyy.


  • Mekko, 13e H&M
  • Punosvyö, 10e Jim&Jill
  • Kassi/laukku, 15e Indiska
Ignoratkaa tuo ketkuiluilme. Ja juu, silityslauta ei ole vielä kotiutunut uudelle asunnolle, kuten mekon rutuista huomaa. Olen kyllä superlaiska ylipäätään silittämään, joten tiedä häntä tuleeko kolttu koskaan kohtaamaan rautaa.



Kesäkassilöydös on jännä riippumattomalli, johon uppoaa tavaraa. Sain taas todeta Indiskan vierailulla, että olisin halunnut kokeilla jokaista puljun riepua. Putiikki vastaa tyylitajuntaani niin täydellisesti, että ärsyttää suunnattomasti, kun liikettä ei löydy mistään järkevältä äisyydeltä. Sitten pitää kerralla pulittaa lompakko tyhjäksi, kun pääsee kerran vuodessa ostoksille. Totally unfair! Loput Indiska-saaliista jätän toiseen kertaan. Nyt on pakko kirmata nauttimaan (hieman ukkosenkatkuisesta) kesäsäästä!

12. toukokuuta 2010

Uusi pää

Tai ainakin uusi tukka. Intoilin tuossa muutamassa postauksessa kampaajakäynnistä ja tässä jännyydellä odottamani tulos. Sinettipidennykset, kerrostetut hiukset ja Loreal Casting Creme Gloss 200 (itse siis värjätty). Onhan se tumma näin aluksi, mutta haalenee siitä pikkuhiljaa ja ei sävy nyt hirveästi sodi muita värejäni vastaan. Toi otsis on kyllä aika jämämittainen, mutta kokemuksen perusteella viikon päästä se on jo silmillä. Kesällä voi hulmuta letti auki tai letit päässä, ah. Tukka hyvin - kaikki hyvin. Me likes!





Ps. Parin tunnin päästä lähden henkilöautoseurueella kohti Tamperetta (Jännää, oon käynyt siellä nopeasti vain kaksi kertaa.) Ollaan siis joskus aamuyöllä perillä :D Break Forth Finland here we come!

6. toukokuuta 2010

Ooh, the Vintage Pearl!

Katsokaa miten ihana! Suomalaisen kaunista korumuotoilua, vaikka USA:sta onkin. Harvoista "aidoista" koruista pidän, mutta tämä on juuri eikä melkein täydellinen. Satuin olemaan yksi The Vintage Pearl -arvonnan 30$ lahjakortin onnekkaista voittajista ja putiikin hurmaavasta tarjonnasta valikoin tämän omalla nimellä kustomoidun Cup of love -kaulakorun. Otin siihen vielä pisimmän mahdollisimman nauhan, jolloin riipus yltää noin rinnalle (arkisempi ratkaisu). Koru on vieläpä ihan käsintehty.

"A sterling silver heart about 1" in size is handstamped with any name up to about 8 letters. The charm is polished and brushed and then cupped.

A single freshwater pearl dangles inside the cupped charm."





Lahjakorttiin jäi vielä muutama dollari ja nappasin tilaukseen vielä sydämenmuotoisen alkukirjain-riipuksen (7$). Tämä on pikkuruinen, mutta vallan suloinen ja myös käsintaottu. Riipuksessa on hauska pinta. Otin tietenkin omahyväisesti oman alkukirjaimen :D ehkä se joskus kaukana tulevaisuudessa saa viereensä killumaan toisenkin kirjaimen, blarh.



Tyllipussukat ja kiillotuslaput kruunasivat ilahduttavan lähetyksen. Ihana korukauppa! :)



PS. Tänään muuttamaan eka satsi uudelle kämpälle... huh!

3. toukokuuta 2010

Katja muuttaa

Blogi pitää muutaman päivän hiljaiselon hetken, koska pää on liisterissä. Eli minä tapetoin (ensikertalaisena) uutta pikkuyksiötäni. Ajattelin, että tapetin valinta olisi siksi vaikeaa, koska en osaa valita kaikista ihanista vaihtoehdoista, mutta se onkin vaikeaa, koska ei ole edullisia ihania vaihtoehtoja. En halua mitään tylsää seinää, kun kerrankin saan ihan itse valita kaikkien perusbeigejen ja valkoisten joukosta omat värini, mutta budjetti on aika minimaalinen. Joskin vuokranantaja saattoi nyökätä myöntymyksensä lähinnä "vaalealle ja neutraalille" tapeteille, mutta tehdäänhän tässä työtkin ja annetaan mahdollisuus nostaa vuokraa seuraaville asukeille... niin jos saisin vain ihan vähän väriä seinälle!



Sitten vielä note to self:
  • muuttoilmoitus
  • ilmoitus talkkarille/talonyhtiölle
  • sähkösopimus
  • laajakaistasopimus (!#"%&")
  • lamppu vessaan
  • lukko häkkivarastoon
Ps. Jos teillä on Pohjois-Karjalan alueella (ja toki muuallakin) joku käyttis ja edullinen nettiliittymä mainostakaa sitä miullekin vai ovatko kaikki laajakaista(pää)t nykyisin 30 euroa kuussa?

edit: Löysin Elisan liittymän, joka on vain 14e/kk, kun tekee 24kk sopparin. Works for me.



Tästä minä unelmoin, mutta hintalappu ei antanut vastakaikua. Eikä se, että punasävyinen lattia suorastaan kiehui vihreän tapetin kanssa. Nuo laminaatitkin jäävät vain haaveeksi... nyyh.